Ga naar inhoud

Ajansen

Leden
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ajansen

  1. 12 minuten geleden, veel zei:

    Hoi! Wat knap dat je zo bent afgevallen🤗 Die pas BH geeft niet de vorm aan, maar vooral de grootte van de borst. Ik had bij mijn PC duidelijk aangegeven dat geen fan ben van de 'sideboob' en dat ik echt bang ben dat ze als koplampen naar buiten zouden staan. Mijn PC heeft daar goed naar geluisterd en ik vind de maat bij mij nu perfect. 

    Zoals nu bij je op de foto vind ik de maat heel mooi bij je lichaam en denk niet dat 450 cc te groot gaat zijn, ik ben zelf vrij tenger en lang en heb 330 cc (als je mijn foto's wilt zien laat maar weten, ik voeg je dan even toe!)

     

    Als je twijfelt kan je altijd nog even je pc bellen/mailen toch? Ik vind de maat wel mooi, maar snap je probleem van de breedte van borst wel.

     

    Het voelt echt alsof ik hier in een warm bad ben gevallen, zulke fijne en oprechte reacties. Ik heb de kliniek gebeld en ik kan nogmaals langskomen om te passen. Ik wil inderdaad niet van zulke uitstekende koplampen maar ook weer geen 'spleet' in het midden. 

  2. 2 minuten geleden, Imke1991 zei:

    Wauw... heb er nogal naast getypt. Ik wou dus typen dat veel vrouwen achteraf spijt hebben dat ze niet groter zijn gegaan. Ik vind de maat echt super bij je. Succes met de zoektocht. 

     

    Dankjewel voor je snelle reactie! Waar ik tegenaan loop is de breedte van de borst op de foto. Dat het ver naar buiten zit, ik kan het niet beter uitleggen als dit haha.

     

    Ik ga even je foto's bekijken!

  3. Hoihoi mede boob-buddy's 

     

    Ik ben 17 kilo afgevallen en al het volume in mijn borsten is hierdoor verdwenen. Na een lange tijd nagedacht te hebben over een borstvergroting ben ik gister op mijn eerste consult geweest bij Frans Straten, Kliniek Heyendael. 

    Alles was eigenlijk perfect, heb verschillende maten gepast en we kwamen uit op de Mentor Rond Cohesive 2 HP 450cc dual plane. Maar nu ik thuis ben en ik kijk de foto's nog even terug begin ik toch te twijfelen. 450cc klinkt voor mij echt immens groot en door het op te zoeken op internet raak ik nog meer verward. Is het niet te grof, te breed? Of lijkt dat alleen omdat ze van die grote hamlappen in de pas bh proppen? Ik verbaasde me ook over die vetrol op m'n rug maar dat was blijkbaar omdat die pas bh zo strak zat.

     

    Ik zit vol met twijfel en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

     

    Even ter informatie ik ben 1.65 en week 68 kilo. Mijn huidige bh maat is (gokje) 80B

    450cc.jpg

    450cc1.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.