Ga naar inhoud

Steffiemvos

Leden
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Steffiemvos

  1. @GlitterMermaidnet met de kliniek gesproken. Ze vroeg zich af of misschien de cupmaat te klein was waardoor de band  te hoog valt. Ik kon daarvoor langs komen en als dat het geval was dan kon ik de bh omruilen voor een andere maat. Dus jij misschien ook!? Ze gaf wel aan dat er wel druk op de wond hoort te zijn (wat dus oncomfortabel is) zodat de huid er aan wend.  
     

    Als ik zelf een BH zou aanschaffen zou het niet zo zeer uitmaken waar hij vandaan komt als hij de borst maar helemaal goed en overal omsluit en ondersteunt. Maar ze gaf aan liever te hebben dat ik dan terug kwam naar de kliniek voor een andere bh omdat zij dat goed kunnen beoordelen. 

  2. 17 minuten geleden, GlitterMermaid zei:

    Top, dankjewel 💋

    Tja... het is wel te doen allemaal. Het is vooral veel ongemak. Veel beursheid en last van m’n nek en met opstaan uit bed of stoel dan moet ik even op m’n tanden bijten. Ik heb een goed medicatieschema van Best_Boobie gekregen dus dat is fijn.  
     

    Ik kan alleen niet op de bank of stoel zitten in de woonkamer omdat die te diep zijn en dan doet m’n wond pijn. Dus zit eigenlijk de hele dag op de eetkamerstoel wat uiteindelijk ook niet meer chill zit 😂

     

    Heb jij nog handige tips ontdekt die jou hielpen die eerste paar dagen door te komen?

    Ah, dat is echt balen. Nee, ik had niet zo veel last dus ook niet echt tips waar ik je bij kan helpen! 
     

    Nog even doorbijten! Word vast snel beter.

  3. 4 minuten geleden, GlitterMermaid zei:

    Ja de pijn begon die avond al! Terwijl ik in de middag geopereerd was en voordat ik vertrok nog morfine had gekregen. Dus was wel een beetje in paniek. Komt echt door die kut band van die bh die zo donders hard op de wond aan het drukken is, kan niet anders. 
     

    Nee niet gevraagd eigenlijk, maar ik zie heel veel dames die kopen dus dacht koop hem ook maar 😅

    Als ie niet goed zit stuur ik hem wel terug en koop ik die Carefix. 
    Kun je mij op de hoogte houden als je naar die Hunkemöller bh’s hebt gevraagd? 

     

    Ja, ik houd je morgen op de hoogte! Hoe gaat het nu met de pijn dan? 

  4. 3 minuten geleden, GlitterMermaid zei:

    Hey hey!

    Ik heb precies dezelfde BH maandag gekregen en oh.. wat doet mijn linkerwond pijn door die bh... het is echt vreselijk. Ik heb er nu ook maandverband tussen gedaan, hielp wel even maar nu zijn we wat uren verder en doet het weer ontzettend pijn. Ik heb via wehkamp de sportbh van Hunkemöller (level3) besteld in dezelfde maat als die Velthuis mij heeft meegegeven. Als het goed is komt ie morgen al binnen en dan hopen dat die niet op de wond drukt. 
     

    Buiten de pijn op die wond gaat het hier ook prima, met de druk op de borst valt prima te leven. 
     

    Wat zien je borsten er al mooi rond uit 1 dag PO! 😍

    Hi! Hoe gaat het met jou? Je had van de week zo’n last toch? 
     

    Heb je ook overlegd met Velthuis of je die BH mag gebruiken? Of die voldoende steun geeft? 
     

    ik heb morgen mijn eerste (telefonische) controle en wilde het dan even navragen. 

  5. 10 minuten geleden, lottejanna zei:

    Super mooi  al voor een dag PO! Nu lekker herstellen. Kan je een beetje slapen?

    Ja, ik ben echt een bijslapen dus was er bang voor. Voedingskussen en alles geregeld omdat ik dat hier veel las maar ik vond echt alles vervelend. Dus ik lig gewoon plat op een heel dun kussen. Dan lig ik het beste. Mijn vent slaapt iets minder.. ik schijn nogal te snurken nu op mijn rug😅

  6. Zojuist, MiaMae zei:

    @Steffiemvos Ja dat is even zoeken met die albums, heb ik ook pas vd week uitgevogeld 😅

     

    Ik krijg een borstvergroting bij Blooming, Dr vd Pot. 360cc (demi) motiva ergonomix, dual plane. Zoooo spannend... 😬 Ben vooral nerveus nu over het herstel en de mogelijke pijn dus vind het erg fijn te horen dat het bij jou zo voorspoedig is gegaan! 

    Ik heb je toegevoegd! Geef het even aan als het toch niet klopt😅.

     

    Het is zo verschillenD per persoon. Ik heb iedere 4 uur 1000mg paracetamol genomen en 2x per dag naproxen. En echt wekkers gezet zodat ik nooit te laat was met innemen en echt geen pijn gehad. 
     

    Ik hoop voor jou het zelfde! Succes volgende week!

    • Like 1
  7. Hi Ladies, 

     

    ik zou 17 december geopereerd worden door dokter Zaal maar iemand in haar gezin was positief getest op Corona dus de afspraak was verzet. Gelukkig kon ik 24 december al weer terecht. Wel onhandig met kerst maar t is toch al een raar jaar dus maar gewoon gedaan. 
     

    Nu dus al weer bijna een week PO en voel me heel goed. Heb eigenlijk helemaal geen pijn van de operatie gehad. Nu na 6 dagen ook aardig mijn beweeglijkheid weer terug. Dus heel happy. Borsten zijn nog wel erg gespannen dus voelt erg oncomfortabel. 
     

    En die BH🙄. Wat een rot ding! Heb van Velthuis een witte sport bh van het merk Anita gekregen type extreme control. Vooral die ondersta band drukt verschrikkelijk tegen mijn wond onderaan de borst en dat is wel pijnlijk. Op verzoek van hun zo’n tussenstukje er tussen gedaan om de band wat losser te maken maar dat lost niet veel op. Heb er nu een inlegkruisje tussen.. dat helpt wel een beetjee😅.

    Iemand een tip voor een fijne andere bh? 
     

    oh en ik heb een tijd getwijfeld tussen rond en anatomisch. Toch voor rond gegaan en heel blij met het resultaat. 
     

    Deze foto is één dag na de operatie. Za morgen weer een nieuwe maken en in mijn album plaatsen. 

    7BCFB79D-E70A-40FA-A1AA-305F9516FCF8.jpeg

  8. 13 minuten geleden, Joyforlife zei:

    Ik ben zeker blij met mijn keuze , ik moet nog wel een beetje afwachten hoe het word want ik ben afgelopen dinsdag geweest voor de vergroting maar ik vind ze nu al mooier dan ik had verwacht en ik ben achteraf heel blij dat ik 350 heb gekozen. Ik heb je ook toegevoegd aan mijn album , ik heb wel veel last van striae maar dit is van mijn 6 kids 😂 en niet van de borstvergroting. 

     

    Xxx

    Wouw 6 kids! Dat is vast een gezellige boel!  Vind je borsten ook veel mooier dan op de simulatie. Dat geeft toch een beetje een raar vertekend beeld. Nog even herstel afwachten maar word alleen maar mooier! 

  9. 6 minuten geleden, Joyforlife zei:

    Ik wilde vooraf ook graag druppelvormige omdat ik dacht dat het natuurlijk zou zijn , na de uitleg van mijn pc adviseerde zij toch ronde omdat ik ook volume miste bovenin. Daarnaast liet ze zien met ronde prothese dat als je staat deze ook als een druppelvormige vallen maar je toch meer volume bovenin hebt. Ik heb er zeker geen spijt van en ik ben blij dat ik geluisterd heb en voor de ronde ben gegaan voor de borstspier.

    Al heb ik wel tot het laatste moment getwijfeld tussen 325 en 350 cc uiteindelijk is er 350 cc in gegaan.

    Ik lees hier meer dat veel dames achteraf toch groter hadden gewild.. ben jij blij met je keuze? Ik twijfel ook nog steeds tussen 295 en 325. 

  10. 3 minuten geleden, Joyforlife zei:

    Ik wilde vooraf ook graag druppelvormige omdat ik dacht dat het natuurlijk zou zijn , na de uitleg van mijn pc adviseerde zij toch ronde omdat ik ook volume miste bovenin. Daarnaast liet ze zien met ronde prothese dat als je staat deze ook als een druppelvormige vallen maar je toch meer volume bovenin hebt. Ik heb er zeker geen spijt van en ik ben blij dat ik geluisterd heb en voor de ronde ben gegaan voor de borstspier.

    Al heb ik wel tot het laatste moment getwijfeld tussen 325 en 350 cc uiteindelijk is er 350 cc in gegaan.

     

  11. 7 minuten geleden, GlitterMermaid zei:

    Hey Welkom!

     

    ik ben 28 december aan de beurt bij Dr. zaal. Ik heb ronde protheses aangeraden gekregen voor de borstspier omdat ik volume aan de bovenkant mis. Dus met anatomisch zou ik eigenlijk dezelfde vorm borst hebben maar dan groter. 
     

    Als je wilt kan ik je toegang geven in mijn album met m’n 3D scan, daar zie je dat ronde prothese een natuurlijk resultaat geeft.

    Ja, graag🤗

  12. 10 minuten geleden, newboob zei:

    Lastig hé dat twijfelen. Ik heb ook heel erg getwijfeld. Uiteindelijk voor anatomische 440 cc gegaan. Ik wilde een natuurlijke look en dat ia goed gelukt, zeker geen hangborst en heb bovenop ooknvolume gekregen en een mooi decolleté. Maar er zit natuurlijk wel een druppelvorm in. Ik was bang om met ronde een te nep resultaat te krijgen. 

    Maar ik zie hier ook hele mooie ronde borsten voorbij komen. 

     

     

    Daar ben ik ook precies bang voor. Omdat ik de natuurlijke look wilde in eerste instantie voor anatomisch gegaan. Maar na weken twijfel omdat ik de simulatie niet mooi vond gaf ze aan dat ik beter voor rond kon gaan. En die simulatie vind ik wel mooi maar ben idd bang dat het te nep is😅
     

    Nog 42 dagen om te twijfelen😬

  13. Hii ladies, 

     

    Mijn naam is Stefanie en ik ben 30. 158 lang en 54kg. 17 december heb ik een afspraak staan bij dr. Laura Zaal bij de Velthuis Kliniek voor een borstvergroting.

     

    Na twee kindjes heb ik een lege 70C en ik ben laatst voor de tweede keer wezen passen. In de eerste instantie hadden we 295cc en anatomisch genoteerd maar op de simulatie vond ik het een soort ‘hang’ borst lijken. Ik miste de volume aan de bovenkant. Dus nu gekozen voor 325cc en ronde prothese. 
     

    Maar nu twijfel ik dus toch weer😬😅.

     

    Zijn er meer dames die van te voren twijfelden tussen rond of anatomisch en willen jullie met me delen wat je hebt gekozen en of je er achteraf ook blij mee bent?

     

    Thanks!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.