Ga naar inhoud

Smoutebolleke

Leden
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Smoutebolleke

  1. Op 18-11-2020 om 20:33, Eefje 1 zei:

    Hallo!

     

    ik plaats dit omdat ik er niet veel over kon vinden op het forum. In februari heb ik een borstvergroting gehad bij Bergman, de Drunen. Vlak na de operatie had ik een bloeding die zij niet als nabloeding bestempelden maar wel leidde tot 1 grotere borst die daarna heel anders herstelde. Mijn borst werd uiteindelijk heel hard. Een soort cricket bal. Erg onprettig en het voelde ook niet als onderdeel van mijn lichaam. 
     

    na overleg met de plastisch chirurg was eerst het advies om flink te masseren. Dat zou helpen. Dat moest ook hard. Na flink masseren een blauwe borst, gebeurde er niets. Afgelopen maandag ben ik dus na 9 maanden weer geopereerd. Het resultaat mag er zijn: 2 normale borsten. Niet 1 die veel meer rechtop staat dan de ander. Nu weer herstellen. Dat is dan weer jammer.

     

    de operatie hield in dat de prothese werd verwijderd, het kapsel van bindweefsel werd ingesneden op verschillende plekken zodat er weer ruimte is, en weer terug geplaatst.

     

    ik ben blij dat gedaan is en dat ik 2 bijna gelijke borsten heb. Ik baal er wel van dat ze me bij de bloeding na de eerste operatie niet weer op de ok hebben gelegd om het bloed er uit te laten. Had veel gedoe gescheeld!

     

    hierbij alvast de before foto voor de kapsel operatie. De after komt nog!Voor kapsel operatie

     

     

     

  2. Hoi hoi,

    Ze zijn geplaatst op 210920, motiva 325cc full corse achter de spier, er is een grote bloeding geweest die de prothese omhoog geduwd heeft, ben intussen terug naar de Atlaskliniek geweest en ik krijg aanstaande woensdag een heroperatie onder plaatselijke verdoving.

    Ik hoop echt dat het nu goedkomt, ik slaap er bijna niet van.  Geopereerd door dr Patrick Willekens.

    Hij gaat de prothese naar beneden trekken.  Hopelijk kan ik hiermee helpen voor mensen die hetzelfde aan de hand hebben.

     

    Alvast bedankt voor je reactie

    IMG_1762.JPG

    IMG_1908.JPG

    IMG_5019.JPG

    IMG_5060.JPG

    IMG_5089.JPG

  3. Op 18-11-2020 om 08:52, Boobcar zei:

    Hoi @Smoutebolleke

    Wanneer zijn je protheses geplaatst, hoeveel en bij wie? 

    Ze kunnen in de loop der tijd nog heel veel veranderen ik weet niet of ze bij jou voor of achter de spier geplaatst zijn? 

     

    Op 18-11-2020 om 08:52, Boobcar zei:

    Hoi @Smoutebolleke

    Wanneer zijn je protheses geplaatst, hoeveel en bij wie? 

    Ze kunnen in de loop der tijd nog heel veel veranderen ik weet niet of ze bij jou voor of achter de spier geplaatst zijn? 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.