Ga naar inhoud

Iloon1980

Leden
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Iloon1980

  1. Ik had jou foto's al gezien en zag herkenning in jouw borsten, het eind resultaat is super mooi! Zo zou ik het ook graag willen hebben. Ik had al even gekeken naar Dr van der pot en hij levert echt uitstekend werk! Maar toen zag ik dat ze bij Blooming over de 7000euro vroegen voor een Tubulaire borst vergroting, ik wil niet bezuinigen maar dit is wel wat boven mijn budget helaas. Ik heb geen idee of hij bij het Rode kruis ziekenhuis ook vergrotingen doet en er dan iets minder voor vraagt🙈 heb wel gekeken maar kon over de tarieven helaas niks vinden. Ik heb een onderpoot van 4cm en de andere kant 6, is dat erg weinig? Hoe was dat bij jou? Het is allemaal een beetje uitzoeken hoe en wat maar dankzij dit forum ben ik al heel wat wijzer. Dank je voor je reactie!

  2. 14 uur geleden, Nog even wachten zei:

    Heel goed dat het geconstateerd is.  Als een tubulaire borst alleen vergroot wordt en niet gecorrigeerd krijg je geen goed resultaat en is het eindresultaat een vergroting van je voorsituatie. Heeft je pc aangegeven ervaring te hebben? Dr van der Pot van Blooming heeft veel ervaring,  hij heeft ook mijn borsten gecorrigeerd. Ik zal je toegang geven tot mijn uitgebreide album.  Bij mij is mijn klierweefsel gekliefd (losgehaald en herverdeeld zodat er een ronde vorm mogelijk is) en mijn borstplooi is een cm verlaagd zodat de onderpool mooi rond kon worden omdat deze dan met ruimte heeft (bij tubulaire borsten is vaak de onderpool te kort). Het gewicht van de prothese moet echt de ronding erin drukken. Belangrijk om te beseffen is dat het tijd kost voor je het eindresultaat krijgt,  mij werd duidelijk aangegeven dat ik 3 maanden tot een jaar moest wachten om echt goed het resultaat te zien.  

    Ik wil je zeker niet bang maken, bij mij is het prachtig geworden, maar doe wel je research. 

     

  3. Hoi Yvette heb ik nou toevallig jou net een privé bericht gedaan omdat ik ergens las dat jij was geopereerd en jij tubulaore borsten had. 

    Ik heb te horen gekregen bij kliniek Veldhoven dat ik tubulaire borsten heb, wel in milde vorm weliswaar maar ik had er nooit van gehoord🙈

    Ik was me wel bewust van mijn grote tepelhoven maar wijtte dit ook aan mijn zwangerschappen/ borstvoedingen. 

     

    Ik ben dus nu op zoek naar een PC die ervaringen heeft met tubulaire borsten, maar ook een beetje naar dames die ervaringen hebben. 😊

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.