Ga naar inhoud

Pien80

Leden
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pien80

  1. Op 5-12-2020 om 00:08, Jojooo zei:

    Hallo meiden!

    ik ben gisteren geopereerd bij dr nelissen in de global care clinic. Ik heb motiva 320cc gekozen. De pijn was gisteren te doen tot savonds.. helaas de hele nacht misselijk geweest van de narcose nog. Vandaag ging het beter, alleen heb ik zeer waar de hechtingen zitten. Zijn er meer mensen die hier problemen mee hebben? Ivm normale taken zoals; haren wassen, borstelen, aankleden, stukje wandelen hoelang duurde dat bij de meeste? ik zet morgen wat foto’s op mijn profiel, zo ver ik nu kan zien gaat het resultaat mooi zijn! 

    Hoi Jojoo,

    Vervelend dat je zo misselijk geweest bent en last heb van de hechtingen. Ik lees graag even met je mee. Ik ben 2 dec geopereerd en heb mentor 240cc extra voor de spier gekregen. Ik vind de pijn meevallen maar vind het heel moeilijk in te schatten wanneer ik weer een beetje alles kan/mag doen zoals wandelen en lichte huishoudelijke taken.... ben ook benieuwd naar de ervaringen van anderen.

    beterschap en geniet van het resultaat!

    gr pien 

  2. Op 6-11-2020 om 07:43, Lilve zei:

    Hoi @Pien80, jaa operatie is prima gegaan, nu 3 weken en 2 dagen po en het herstel gaat goed. Rustig aan, houdt me goed aan de adviezen. 
    Ik had van mezelf al een brede borst. Heb nu volle ronde borsten, dat wilde ik ook graag. Ik kan natuurlijk absoluut niet zeggen hoe ze er niet 3 maanden uitzien. Maar wordt nu al mooi en ben echt heel blij. Maar ze zijn nog zo enorm aan het veranderen. Iedere dag is anders. Geen pijl op te trekken. Als je wilt mag je wel in mijn album kijken.

    Hoi lilve,

    wat fijn dat het goed gegaan is en je tevreden bent! Lekker van genieten! Ja graag. Ben toch wel benieuwd naar het resultaat.
    Groetjes

  3. Op 13-10-2020 om 07:23, Lilve zei:

    Hoi @Pien80 ik wordt morgen geopereerd. Ik krijg ook ronde mentor extra mpp, maar dan 370 cc. Ik ben zelf 178 lang en 66 kilo. Heb nu ook een “lege” c70. Het is niet helemaal hetzelfde. Maar qua verhouding zou je miss iets meer kunnen? Zoiezo altijd opnieuw passen als je twijfelt. Het ligt er ook maar aan welke grootte je zelf mooi vind.

    Hoi Lilve,

    Hoe is je operatie gegaan? Ben je tevreden met het resultaat?

  4. 12 uur geleden, GlitterMermaid zei:

    Hey hey!

     

    Je hebt ook een app van Bergman Clinic volgens mij dat je zelf een 3D scan kunt maken van je bovenlichaam en dan zelf een beetje spelen met het aantal CC. 

     

    De app heet bij mij: My Crisalix

    Bedankt voor de tip! Dat ga ik eens uitproberen!! 

    • Like 1
  5. Contact gehad met de kliniek om te overleggen of meer cc passen mogelijk was. De assistente heeft overleg gehad met de PC om te bespreken of meer mogelijk zou zijn bij mij. Dit was wel het geval, 270 cc zou ook moeten kunnen. De assistente vertelde dat ze de prothese niet echt na kunnen bootsen omdat ze die niet hebben in een pasmodel. Je zou dan een vertekend beeld krijgen. De 270cc prothese is 1/2 cm breder waardoor de borst breder word maar niet meer volume krijgt. Bij twijfel mag ik altijd nog een keer langskomen. 

    Ervoor gekozen om zelf provisorisch de prothese maar na te bootsen met rijstzakjes 😉. Dit gepast met verschillende shirts aan en foto's gemaakt. Het is voor mij nu wel duidelijk geworden dat ik bij de 240cc blijf en niet voor de 270 cc ga. Ik twijfel nu niet meer al blijf ik me af vragen hoe het eruit komt te zien.... Ik vind het nog zo moeilijk voor te stellen! Heb er wel super veel zin in!   

  6. 13 minuten geleden, GlitterMermaid zei:

    Hey hey Welkom!

     

    Als je twijfelt gewoon lekker terug gaan om opnieuw te passen, neem anders meerdere shirtjes mee. Misschien dat je op die manier een beter beeld krijgt van het volume wat je mooi zou vinden!

     

    Veel succes

    Hoi Hoi,

     

    Ja ga ik zeker doen. Goeie tip om meerdere shirts mee te nemen!

    Dank je wel!

  7. 1 uur geleden, Imke1991 zei:

    Dag Pien! Welkom op het forum. Ik denk dat wij een beetje dezelfde voorsituatie hebben. Ik ben 1.70, 59 kg, c75. Ik heb 265 motiva demi voor de spier gekregen. Mijn foto’s staan openbaar. Mijn borsten zijn wel iets kleiner op de laatste foto omdat ik veel bezig ben met fitness en mijn vetpercentage had verlaagd. Ik ben heel tevreden van het formaat, soms had ik ze iets groter gewillen. Ik ben nu een d, e 75, maar het lijkt eerst een volle c. Mijn vriendinne  die ze hebben gezien vonden dat ze niet groter moesten, iemand zei zelfs, zo’n meloenen op een tenger lijf, je ziet dat dat niet natuurlijk is. De meeste waren wel heel positief. 

    Hoi Imke,

    Bedankt voor je reactie. Je borsten zijn echt super mooi! Zo aan de foto's te zien is dit wel het maatje waar ik graag naartoe zou willen! Ik wil ze zelf niet groter maar vind het zo moeilijk voor te stellen hoe het eruit gaat zien.  Ga zeker nog een keer een aantal cc meer passen bij de kliniek. Dank je wel!

  8. 2 uur geleden, Lilve zei:

    Hoi @Pien80 ik wordt morgen geopereerd. Ik krijg ook ronde mentor extra mpp, maar dan 370 cc. Ik ben zelf 178 lang en 66 kilo. Heb nu ook een “lege” c70. Het is niet helemaal hetzelfde. Maar qua verhouding zou je miss iets meer kunnen? Zoiezo altijd opnieuw passen als je twijfelt. Het ligt er ook maar aan welke grootte je zelf mooi vind.

    Hoi Lilve,

    Bedankt voor je reactie, ga zeker nog een keer passen om de twijfel weg te nemen! Wat gaaf! Heel veel succes morgen!! 🍀

     

  9. Hoi hoi,

     

    Ik ben nieuw op dit forum en wil me graag even kort voorstellen. Ik ben 37 jaar oud, (172 lang en weeg 61 kg en heb een kleine 75c).

    Al een hele lange tijd heb ik een borstvergroting op mijn wensenlijstje staan maar heb ik het altijd weggestopt i.v.m. mijn angst voor de operatie.

    Door positieve ervaringen van vriendinnen heb ik besloten een afspraak te maken bij kliniek Veldhoven om meer informatie in te winnen.

    Het stelde me eigenlijk heel erg gerust en heb een afspraak gemaakt. Op 2 December is mijn operatie gepland en krijg ronde Mentor implantaten COH xtra 240cc. Ik vind het nog steeds erg spannend maar heb er ook wel veel zin in. Op dit forum heb ik al wel een beetje rondgekeken maar twijfel of ik niet voor iets meer cc moet gaan?? Ik zou graag meer volume willen waardoor ik niet meer onzeker ben als ik een bikini draag.

    Wat zal het fijn zijn om ook gewone bh's te kunnen dragen en iet alleen maar vulling en push up bh's. Graag zou ik via dit forum in contact komen met vrouwen die ongeveer in dezelfde situatie zitten, ook 240cc hebben of ervaringen/tips voor me hebben. Het zou me denk ik ook helpen om voorbeelden te kunnen zien zodat ik een goed gevoel krijg bij de keuze die ik moet maken in het aantal cc. Ik denk er ook over om nog een keer een afspraak te maken bij de kliniek zodat ik zeker weet dat ik voor de juiste cc ga.

  10. Op 13-4-2019 om 10:48, Nanskie zei:

    Hoi hoi ben nieuw op dit forum. Ik sta voor 15 mei in de planning bij Veldhoven  (dr Wijnbergen). Keuze is gevallen op Mentor xtra 240cc. Ik ben 176 en weer rond de 64 kilo. Wil graag een vol effect aangezien ik nu amper een A cup heb. Ik merkte dat ik ook wat twijfelde over het voor de spier plaatsen omdat ik weinig vetweefsel heb. Maar volgens pc was er voldoende borstweefsel. Ik lees dus even mee en hoop je ervaring te kunnen volgen.

    Hallo Nanskie,

    Ik zie dat je al een tijdje geleden dit bericht geplaatst hebt maar wilde toch graag reageren. 

    Je verhaal is heel herkenbaar. Ik word 14 okt door de zelfde pc geopereerd en mij is ook 240 mentor extra geadviseerd. Ik vind het alleen erg lastig inschatten hoe het eruit komt te zien en of ik niet toch voor iets meer cc zal gaan. Ik wil graag dat het volume heeft maar dat het wel nog natuurlijk oogt. 
    Ik ben heel benieuwd naar jou ervaring en foto’s omdat je verhaal zo aansluit bij die van mij. 
     

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.