Ga naar inhoud

Liek93

Leden
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Liek93

  1. Goedemiddag iedereen,

     

    ik schrijf deze topic omdat ik graag het Asia syndroom onder de aandacht wil brengen.

    ik ben 27 jaar gezond en moeder van 2 kindjes. 6 weken geleden heb ik een borstvergroting gehad, vanaf week 2 kreeg ik hersenmist wat inhoud dat je concentratie weg valt en je prikkels slecht kan verdragen, toen gingen bij mij de alarmbellen eigenlijk al rinkelen maar aangezien ze zo kort er nog in zaten kon ik nog geen verband zien met de protheses. 4 weken later kreeg ik rare spier en gewrichtspijn in mijn benen armen voeten en handen. nu begon ik me toch wel aardig zorgen te maken en ben op onderzoek uit gegaan. ik vind het raar dat als je borstprotheses opzoekt je de nare kant eigenlijk amper kan vinden, ga je opzoek vind je de hele beerput en dit is beangstigend. ik heb ze na 5 weken en 2 dagen meteen laten verwijderen om erger te voorkomen. ik heb geen last van hersenmist meer gehad. wel doen mijn gewrichten nog pijn en heb ik echt de hoop dat dit ook beter word. 

    ik kreeg dus binnen een mum van tijd veel klachten terwijl ik een gezonde jonge vrouw ben.en wil iedereen bewust maken van de gevaren, ook op langetermijn mocht je klachten krijgen ook al is dat 10 jaar na data denk asjeblieft ook aan de protheses, want ze kunnen iedereen ziek maken.

     

    groetjes Angelique 

    • Like 2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.