Ga naar inhoud

Misseye

Leden
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Misseye

  1. Hi ladys

    ik ben 2 weken geleden geopereerd en heb 400cc motiva full gekregen.

    vandaag heb ik mijn cup maat gemeten.

    ik weet dat het nog kan veranderen maar ik kwam op 75b uit. Mijn voor situatie was een 75aa/a. Ik schrik hier van dat het zo weinig is maar 1,5 cup maat omhoog. Gaat dit nog veranderen of maar een klein beetje? Zijn er meer meiden die hebben gemeten na 2 weken po en ook op heel weinig uitkwamen? Mijn omtrek van mijn borsten zijn nu 90cm en onder mn borst 75.

  2. Hey allemaal,

    Ik twijfel tussen 400 en 450 cc motiva full.

    Ik ben 58 kilo en 1,68 en heb nu een cup 75aa.

     

    Ik word binnenkort geopereerd bij gabriel jansen van faceland. Ik krijg motiva full 400cc. Die is 12 cm breed. Ik twijfel of dit niet te klein gaat worden. Tijdens het eerste consult met de consulte had ik een borstbreedte van 11cm. En tijdens het tweede consult met de arts gabriel jansen 13 cm, hij zei we maken er 12,5 van. Hij raadde me motiva full 400cc aan maar die implantaat is 12cm breed. Ik wil ze juist dicht bij elkaar en side boob. Ik ben ook twee keer op consult geweest bij dr. Nio. De eerste keer zei hij 450cc motiva full, maar toen had die niks gemeten bij mijn lichaam. Tweede consult zij ik tegen hem ik ben bang dat 450cc te groot word en toen heeft de mijn borstbreedte gemeten en had ik volgens dr. Nio een borstbreedte van 12cm en raadde hij me 400cc aan. Wat ik wel raar vind want op het eerste consult zei die 450cc. Nio zij dat ik met 400cc 1cm side boob ga krijgen. Als ik zelf mijn borsten meet met een meetlint kom ik met 12 cm niet uit op de zijkanten, dus side boob. Beide dokters zeggen 400cc maar ik denk dat ik dan geen side boob krijg, en misschien met 450 wel wat meer. Wat zouden jullie doen?

  3. Hey dames,

     

    ik twijfel tussen 355, 375, 400, 425, 450 Motiva full. Ik ben bij faceland geweest en daar was mij max. 355 terwijl dr. Nio mij 450 aanraden. Ik wil niet dat het té groot word maar zeker niet te klein. Help!

    Ik heb nu cup aa en draag altijd maximizer bh‘s maar dat vind ik te klein. Wil zeker een stukje groter als dat. Ik ben 1.68 en 58 kilo en mij borstbreedte is 11 cm. Ik wil ook een beetje side boob maar niet te veel, en ik wil ze dicht bij elkaar. Wat zou ik kiezen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.