Ga naar inhoud

Ykemuis

Leden
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ykemuis

  1. 3 minuten geleden, miss marieke zei:

    Dank je @Ykemuis ze zijn bij jou idd ook heel erg veranderd. Ja omdat ik zo schrok, heb ik de kliniek bijna gesmeekt om een borstband whahaha dus die moet ik nu 2 weken dragen en dan kijken of het verschil maakt. Jij hebt er ook 1? hoe lang draag je die nu??

    Maar ik begrijp je echt zo! 

     

    Ik ben nu 15 dagen po, en moet hem nog 4 weken dragen (6 weken totaal dus). Maar vanaf vandaag mag hij 's nachts af! 

    Ben heel benieuwd hoe die van jou er over 2 weken uitzien! 

  2. Hoi!! 

     

    Wat dapper dat je de knoop hebt doorgehakt! Ik wilde het al 20 jaar en 2 weken geleden was het eindelijk zover! 

    Ik woon in het Noorden van het land dus ben voor een 1e consult bij Bergman Clinics geweest bij Dr Eltahir, daar een 3d laten maken en echt enorm tevreden! Het word met de dag mooier en had niet anders gewild! 

    Maar idd wat de rest ook zegt, je kan echt prima dezelfde dag naar huis! Vaak slaap je in je eigen bedje toch het lekkerste 😉

     

    Succes met dit leuke avontuur! 

     

    🤗

  3. Volg vooral je gevoel!

     

    Ik heb 1 consult gehad bij Bergman, en dit voelde gelijk goed. Ik wilde niet te groot, en anatomisch, maar mijn pc was heel stellig, je hebt weinig tot geen borstweefsel boven je tepel, smalle schouders, je moet voor rond gaan. En door de 3d die we toen gelijk gingen maken was ik om.. 3 verschillende protheses "gepast" en rond 425 sprong er gewoon direct uit! 

    Afgelopen donderdag was het zover, ik ben alleen maar enthousiast en blij, de nazorg is ook super goed geregeld allemaal, ik zou zonder twijfel weer voor Bergman kiezen! (dr Eltahir is mijn arts, een waar kunstenaar en erg fijn persoon!) 

     

    Liefs 

  4. Op 23-5-2020 om 20:42, Bridt zei:

    Wellicht is het wat aan de late kant om een topic te openen, nadat ik een borstvergroting gehad heb, maar ik lees hier zoveel! En het voelt wat onbeleefd om naar diverse decolletés te kijken, zonder zelf wat te schrijven 😁

     

    Ik ben afgelopen woensdag geopereerd bij kliniek Heyendael. Als ik hier de verhalen zo lees, heb ik echt het gevoel dat ik veel minder vooronderzoek gedaan heb dan een aantal anderen 😊. Maar ik zal bij het begin beginnen.

     

    Ik ben nooit enorm bedeeld geweest, behalve tijdens de zwangerschap en bij de borstvoeding. Toen ging ik van cup B maar cup D / E en was helemaal blij met mijn borsten. Dat je de trap af kunt rennen en je borsten moet vasthouden, of een decolleté kunnen maken. Dat soort dingen 😅. De jongste heb ik anderhalf jaar borstvoeding gegeven en het was echt een behoorlijke tegenvaller afgelopen najaar dat ik stopte met voeden en mijn borsten binnen een week van cup D naar A gingen. Het is denk ik ook een stukje vrouwelijkheid wat ik ineens miste. 

     

    Met mijn partner hadden we het al vrij snel over onderzoeken naar mogelijkheden borstvergroting 😊. In januari heb ik een intake gehad bij kliniek Mooi, maar dat voelde niet goed. Die vrouw was ongetwijfeld heel kundig, maar ze kwam op ons over alsof het een routineklus was. Een bepaalde bevlogenheid ontbrak en we hadden allebei zoiets van "ze zal best goed zijn, maar we kijken nog even verder". Daarna kon ik vrij snel terecht voor een intake bij Acura in Weert. Die arts kwam veel kundiger over en nam ook echt de tijd. Lang verhaal kort, de operatie werd ingepland voor april.

     

    Maar in april werd al snel duidelijk dat vanwege corona de operatie uitgesteld zou moeten worden. De nieuwe datum werd 12 mei, maar een week daarvoor belden ze me dat er bij hun voorlopig (zeker tot augustus) geen operaties zouden plaatsvinden. Dat was wel even een tegenslag, want je kijkt er toch naar uit. Wel gaf zij de naam van een bevriende kliniek door gaf me de tip bij Heyendael te informeren. 

     

    Tot mijn verbazing en vreugde had ik veel geluk en kon snel terecht, nadat ik het verhaal uitgelegd had. Er was nog een optie op 20 mei en die had ik meteen maar vastgelegd nog voor de intake 😊.

     

    Tijdens de intake gesproken met dokter Straten en dat vond ik echt een bevlogen man die wist waar hij het over had. Van tevoren kreeg ik voorbeelden te zien van rond en anatomische implantaten en waar ik eerst voor rond wilde gaan, vond ik nu anatomisch veel mooier in de voorbeelden. Dr. Straten was het daar vrijwel direct mee eens toen hij me zag, dus eigenlijk waren we er snel uit dat ik voor de Mentor anatomisch 345 cc zou gaan. 

     

    Achteraf ben ik ook wel blij dat Acura niet doorging, want daar was anatomisch eigenlijk niet echt besproken en zouden het ronde worden.

    Maar anatomische "voelt" beter. 

     

    Afgelopen woensdag was de operatie en ik bespaar jullie even het verslag, kan ik later nog aanvullen. Maar het is wel even wennen hoor! Ik ben nog niet helemaal gelukkig, maar ik lees hier overal dat dat tijd nodig heeft en geduld het toverwoord is 😊. Ze zijn nu nog zo stijf en ik kan nog geen decolleté maken 😬. En ik voel me echt een bejaarde dat ik dit zeg, maar ze mogen nog wel iets gaan hangen hoor, haha! Al denk ik dat het vanzelf wel komt. 

     

    Als iemand het interessant vindt, kan ik ook een album maken met daarbij ook de foto van hoe ik eruit zag met borstvoedingsborsten? Dan kunnen jullie me hoop geven dat ik geduld moet hebben 😇😬

     

     

     

  5. Hahahaha "standje opgebaard" 🤣🤣

    Ik ben de afgelopen 10 jaar, 7 keer geopereerd, alle keren onder narcose, erg veel last van gehad. En nu? Ja ik heb wel pijn, spierpijn en het drukt wat op m'n ribben, maar verder is het best goed te doen eigenlijk, helemaal niet misselijk, duizelig etc. 

    Volgende week moet ik al voor wondcontrole, ben benieuwd hoe ver het dan al is. 

     

    Geduld, geduld, geduld 🤦🏻‍♀️

  6. 3 minuten geleden, Aardbeitje zei:

    Hocus pocus pilatus, nee helaas dat gaat niet werken.

    Maar ik snap volledig jou zorgen en schrik, heel normaal !

     

    Dit heeft tijd nodig sterker nog kan zelfs tot drie maanden duren, welkom bij het woord GEDULD.....

    vreselijk woord he !

     

     

    @Ld1234 heeft gelijk !

     ❤️❤️ Blij dat ik me heb aangemeld bij dit forum! Thanks ladies! 

  7. 4 minuten geleden, Ld1234 zei:

    Heel normaal. Je borsten veranderen de eerste 3 maanden nog heel erg. 1 dag po is niks en absoluut niet hoe het gaat zijn.

    No worries!

    Ik heb de eerste 2,5 week een deuk in m'n rechter onderpool gehad. Prothese links was sneller ingedaald dan rechts. Dat is gewoon helemaal goed gekomen.😊

    Dank je wel!! Nu ben ik iets rustiger 🙈

    IMG_20200717_135123.jpg

  8. Hoi Allemaal, 

     

    Ik ben nieuw hier. Gisteren was het eindelijk zover, ik heb borsten! Rond 425 cc mentor, hoog profiel dual plane. 

    Het is me echt enorm mee gevallen, de hele OK etc. Vannacht zelf redelijk kunnen slapen. 

    Nu mocht ik me net voor het eerst douchen en zag ik ze voor het eerst zonder bh en borstband.. Van voren prachtig... Van opzij... Ik kan wel janken... Ze zijn niet mooi rond, er zitten "deuken" in etc.. 

     

    Heeft iemand dit ook ervaren? Is het uiteindelijk wel mooi geworden? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.