Ga naar inhoud

Tessie

Leden
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Tessie

  1. Bedankt voor jullie input! Het verschil in rond en anatomisch vind ik ook zo verschillend uitpakken per vrouw.. Zo lastig in te schatten wat voor mij het beste zou werken. Daarom wil ik ook uitgaan van de expertise van een pc.

     

    ik heb begin jullie nu een optie staan voor een operatie bij van der weij, begin juni nog een consult bij Laura Zaal. Dat zie ik ook meer als second opinion. Mocht ik toch een beter gevoel hebben bij haar, kan ik nog switchen! 
     

    Ik ben wel heel blij dat het in ieder geval bijna zover is. Kan aan niks anders meer denken :)

  2. Hi allemaal,

     

    Na jaren twijfelen heb ik er onlangs voor gekozen om voor een borstvergroting te gaan. Na wat research en 1 eerder consult waar ik niet tevreden over was, ben ik terecht gekomen bij Dr van der Weij van Boerhaave. Op dit forum heb ik veelal positieve berichten gelezen over de PC. Hij raadt mij 340cc anatomisch voor de borstspier aan. Van wat ik zover heb gelezen plaatst Van der Weij met name anatomisch voor de borstspier. Ik twijfel nu of dit de juiste keuze is. Vooral omdat ik bang ben dat de randen wellicht zichtbaar zijn en omdat ik eerder hoorde dat 90% van alle borstvergrotingen achter de borstspier worden geplaatst. Ik dacht dat dit ook het meest natuurlijk resultaat garandeerde, echter zal Dr Van der Weij ook zeker wel weten wat een mooi natuurlijk effect heeft.

     

    Naast Dr Van der Weij heb ik begin juni nog een consult staan bij Laura Zaal van Velthuis. Ik heb online veel goede verhalen over haar gelezen en het spreekt me vooral aan dat ze streeft naar een natuurlijk resultaat. Dit is voor mij ook heel belangrijk. 

     

    Ik ben voor nu benieuwd wat jullie mij zouden aanbevelen, omdat ik het gevoel heb, dat hoe meer ik op zoek hoe meer ik door de bomen het bos niet meer zie. Zoveel verschillende info, adviezen en ervaringen dat ik het lastig vindt in te schatten wat nu de juiste keuze is. 

    Hopelijk kunnen jullie wat adviezen geven, zodat ik snel een keuze kan maken. 

     

    Alvast super bedankt! 

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.