Ga naar inhoud

123Annette

Leden
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door 123Annette

  1. Hoi, ik denk dat ik dinsdag hoor hoeveel huid er weggehaald is. Als het goed is, is er alleen bij mijn linkerborst ook een beetje weefsel weggehaald, vanwege de symmetrie en bij beide uiteraard veel vel.  Maar met een D ben ook blij. Grote borsten zijn zo lastig, ook met lingerie. Ik heb nu al meer bewegingsvrijheid dan ooit. Er zit alleen op 1 tepel een zwart plekje. Ik hoop niet dat dat afsterving betekent. Echt zo weinig pijn gehad, fijn! Alleen slapen op de rug vind ik lastig.

     

    Hartelijke groet,

    Annette

  2. Hoi, ik ben Annette en heb verleden week een borstlift laten doen bij Cosmed, Bosch en Duin. Ik ben 56 en wilde dit al jaren laten doen, maar het is er nu pas van gekomen. Wat ben ik blij: van mt 75F naar 75? Ik hoop dat het nog een E is, maar ze lijken wel kleiner nu. Ik wacht het wel af. Komende dinsdag voor controle. Tot nu toe is alles me 100% meegevallen. 

     

    Hartelijke groet, 

    Annette

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.