Ga naar inhoud

Floverborgh

Leden
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Floverborgh

  1. Doordat ik een operatie aan mijn maag heb gehad mocht ik niet alle pijnstillers nemen, ik heb gewoon om de 6uur zaldiar genomen. Normaal was mijn afspraak pas volgende vrijdag, maar heb gebeld om te vragen of het vroeger mocht omdat ik dat verband echt niet kon verdragen. Nu draag ik een sport-bh met borstband. Veel beter zo en ook minder pijn! Bij mij was het verband ook een echte hel. De wondjes moesten nog eventjes drogen, vanaf vanavond mag ik eindelijk in de douche. Ik neem ook al enkele dagen geen pijnstillers meer. Elke dag een beetje beter, enkel nog wat brandende vervelende pijn aan de rechterkant. 

     

    groetjes Flo

  2. Ik mocht rond 12u mee naar boven, je zal dan waarschijnlijk na mij geopereerd zijn ?
     

    De eerste dagen waren lastig omdat ik niet zelf recht kon enzo, maar zolang ik om de 6 uur een pijnstiller nam viel het wel mee. Ik heb tot dinsdag in vooral nog bed gelegen, vanaf woensdag wat meer gewandeld. Ik heb veel meer last aan de rechter borst dus daar was ik een beetje ongerust over, want de linker borst deed veeeeel minder pijn. Afgelopen vrijdag op controle geweest bij dokter Verdonck en eindelijk het verband open geknipt. Alles zag er goed uit, gewoon nog wat gezwollen. De pijn aan de rechterkant is normaal omdat ik rechtshandig ben en daardoor een dikkere spier heb aan die kant. 
     

    Hoe is het bij jou verlopen? 

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.