Ga naar inhoud

carolien

Leden
  • Aantal items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door carolien

  1. Hey dames !

    Ik vind jullie verhaal allemaal heel herkenbaar. Ikzelf ben vorig jaar in maart geopereerd door dokter verdonck en vroeg uitdrukkelijk om niet te grote borsten en zo natuurlijk mogelijk (vooral geen "pornoborsten" zoals ik het noem) Nu mijn eerste indruk na de operatie was onmiddelijk van Wow die zijn gigantisch. Na een paar maanden voelde ik me iets beter en dacht ik dat ik eraan moest wennen. Nu een jaar later heb ik nog steeds het gevoel dat ze te groot zijn voor mij en vooral de bolling bovenaan stoort me gigantisch. Ook mijn vriend geeft aan dat ze niet natuurlijk lijken. Dus nu ben ik al verschillende dokters langsgeweest voor een wissel. Nu dokter vangenechten raadt mij aan om mijn borstimplantaten eerst te verwijderen en dan na 3 maanden nieuwe te plaatsen. Maar ik vind enorm eng klinken en heb immense schrik hiervoor.

    Dus vraag me een beetje af hoe jij je de verwijdering hebt ervaren? heb je mischien foto's van na? heb je veel last ondervonden?

    Heeft iemand ervaring met verwijderen en na 3 maand nieuwe?

    zit hier echt met een bang hartje :(

    x carolien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.