Ga naar inhoud

Elhamii

Leden
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Elhamii

  1.  

    Hey
     

    Ik zit met een ander probleem, mijn littekens zijn niet hetzelfde en engste van al is dat ik aan mijn rechterborst zelfs een duikje te hebben doordat de incisie niet mooi recht lijkt zoals de andere borst. 
    Aan mijn rechterborst heb ik nog steeds wat lichte pijn terwijl de linkerborst mooi netjes geneest zonder problemen en opzwelling met een mooi klein incisie. 
    Maar ik weet niet wat er met mijn linkerborst aan de hand is. 
     

    Wat gebruiken jullie voor jullie incisies om het mooi te laten genezen? 
     

     

    groetjes 

     

    P.S. Dat is wat ik bedoel. 
     

    C29B4A88-C462-43B0-9C2C-74DE7E76DBE4.jpeg

  2. Hey! 🙈😊

     

    Ik kom nog eens laten weten hoe het is met mij. 
     

    Wel na al het pijn en ellende is het goedgekomen! Ik heb sinds vandaag geen pijn meer.

     

    Exact twee weken geleden werd ik geopereerd, en vandaag had ik mijn controle consultatie met de verpleegster. Ze heeft me verband EINDELIJKK!! weggehaald. (Ik had zo veel knipjes op gezet doordat ik moeilijk kon ademen, mijn ribben deden pijn, kon niet meer zitten of liggen en na al de knipjes in het verband kwam het een pak losser (maar niet te los) waardoor ik wat kon ademen).

    Ze controleerde ook of ik nog gevoel had rond mijn borsten en tepels; alles was goed! 
     

    Tot eergisteren ik kon geen diep zucht nemen, of diep in-en uitademen; nu wel.

     

    Tot gisteren had ik super aangespannen spier aan mijn rechterkant en het deed super veel pijn als ik maar iets kleins wou doen met die arm; nu is het al over dankzij de kleine oefeningen die ik om de paar uur heb uitgevoerd sinds drie dagen geleden. Vandaag voel ik me super goed! 
    heb twee weken lang op mijn rug halfzittend geslapen, hierdoor is het erg goed ingezakt en ik heb geen vierkantige borsten of borsten die tot aan mijn kin zitten. De verpleegster vond mijn resultaat voor maar twee weken super mooi en goed. 
     

    Dus nu enkel nog wachten tot het wat zachter wordt en nog meer inzakt. (Elke dag insmeren had ze me ook aangeraden)
     

    Mijn litteken heb ik nog niet gezien, morgen mag ik douchen en mijn litteken verzorgen. Ik ga daarvoor ook een littekencreme halen van de apotheek. 
     

    Ongelooflijk, na al het lijden en afzien is het helemaal goedgekomen met mij, en de resultaat is super mooi (nu al). 

     

    GroetjeS

    Eli

     

     

    • Upvote 1
  3. Nogmaals bedankt voor jullie lieve berichtjes ❤️
     

    Een week zit er al op en kan nu al zeggen dat ik enkel ‘savonds pijnstiller (paracetamol 1g) neem om te kunnen slapen. Pijn heb ik niet meer gelukkig maar wel steekjes van 1sec die door mijn lichaam doorschieten (gelijk zenuw prikjes die door mijn borstkas doorschieten (krijg even shock-effect daarvan), ik weet niet goed hoe het beschrijven maar het is niet ondraaglijke pijn (om de 3u misschien 1/2sec.))

     

    Ben zooo blij dat ik geen (3 verschillende) 7 tot 8 pijnstillers per dag moet nemen gelijk de eerste vijf dagen. Ik voelde me echt high, sliep veel te vaak, ... 

     

    Nu heb ik last als het tijd is om te gaan slapen; want ik kan niet liggend slapen, slaap nog altijd zittend, kan beperkt ademen door de band die vast zit en de gemummificeerde tape dat rond mij zit. Waardoor mijn hart er soms last van krijgt en mijn ribben zitten echt vast. 
    Nog een week volhouden is gelijk marteling voor mij. Gelijk nu; ik ga dood van slaap maar ik kan niet slapen door de pijn van mijn ribben, zittend houding, rechter borst voelt de loszittende spier iets raar aan (krampachtig). 
     

    Ik wou het altijd boven de spuer, maar Dr. Verdonck raadde me aan om onder de spier te zetten vooral omdat de kans voor kapselvorming kleiner is en het gaat dan zachter voelen waardoor het natuurlijker aanvoelt en ook oogt doordat je de randen van prothesen niet kunt zien. Daarom ben ik dan op laatste moment voor onder de spier gegaan.  
     

     

    • Like 1
  4. Hey meiden! Ontzettend bedankt voor al jullie berichtjes❤️ Xx

     

    gisterenavond was het enorm pijnlijke nacht, werd 3x wakker van de pijn, het was vooral pijn aan mijn ribben. Recht op mijn rug kon ik niet slapen van te strakke band, van zittend slapen kreeg ik pijn aan mijn staartbeentje, dan maar tussenin half liggend (super oncomfortabel, ben blij dat het over is).
     

    ik neem nog steeds pijnstillers, ik weet niet precies wanneer ik ermee mag stoppen (vanmorgen had ik ook pijn (licht stekende en branderige pijn) toen ik net wakker werd), want ik heb ook hart operatie gehad (3jaar geleden) dus ben wel wat bang voor mijn hart met al de pijnstillers en zo vaak moeten liggen (bang van trombose, verdovend effect van pijnstillers, ...).
    Vandaag ben ik wat gaan wandelen rond de huis en in de tuin gaan zitten (voor wat vit.D) ben nog wat in de wolken ☁️ precies door al de pijnstillers dat ik nu regelmatig blijf nemen. Op YouTube zie ik meisjes die al zeker op 3de/4de dag gestopt zijn met pijnstillers, gaan shoppen, ... 

     

    Maar om eerlijk te zijn, ik ben wel aan het beteren. Ik kan nu wat stappen (probeer ook recht te stappen), zelf (rustig) eten, met mijn familie wat te praten (communicatie zit terug op gang), ... Dus ik heb hoop gekregen dat het beter zal gaan. 
     

    Nogmaals bedankt iedereen 🥰 voor jullie steun. 


    stiekem ben ik super blij met mijn boobs en benieuwd naar de maat (Grootte) en resultaat. 

    • Like 1
  5. Hey iedereen!

    super lief en tof dat jullie me een gevoel van ondersteuning gaven.

     

    ik volg nu “de pijnstillerschema” van @best_boobie ❤️
    Ik werd wel rond 4:50u van hevig pijn wakker, en ik voel nog steeds branderig pijn en kan moeilijk mijn armen bewegen of zelf opstaan. 
    vanmorgen nog eens naar praktijk gebeld, en de jongen die daar zit heb ik echt niet graag. Hij zegt maar wat en luistert niet goed naar je. Hij sprak weer over mophine 💉 toedienen bij de huisarts, en als de ene huisarts niet doet, dan maar naar de andere..  dus naar praktijk bellen heeft geen zin tot dinsdag (maandag feestdag). 
     

    ik bekijk momenteel hoopgericht naar morgen dat het beter zal😖 gaan 🤦🏻‍♀️
     

    kan iemand me vertellen hoe jullie uit ziekenhuis/clinic verlaten zijn met sport bh of zoals mij? (Op YouTube zie ik meisjes met sport bh 1dag po en ze mogen al douchen met waterbestendig pleister op hun wonden).

    Ik ben echt met een heel band rondom mijn borsten dicht geplakt (hierdoor heb ik pijn aan mijn ribben (want het rekt niet mee met mijn ademhaling) en kan ik ook minder recht lopen of mezelf bewegen) en dan nog een zwart elastiek borstband strak boven mijn borsten vast. Geen sport bh. Voor twee weken lang mag ik er niet aankomen hebben ze gezegd zonder douchen of nat maken. 
     

    op dit moment, al 4dagen van mijn operatie dag voorbij ik kan nog enkel zeggen dat ik nog leef maar met pijn en bijna geen enkel beweging. 😞 

    Mijn moeder gaf me mijn ontbijt in mijn mond (aangezien ik zelf niet kan eten) en ze bekeek me heel lang met een droevig gezicht; en vertelde me hoe leuk ze het vond om me zo te voeden toen ik nog maar een baby was maar nu doet elke hapje dat ze me voedt heel erg pijn. Ze zei waarom ben je niet blij? Je wou dit al van 12jaar geleden! Ik had het helemaal anders voorgesteld maar dit is meer gelijk een zelfgemaakte hel voor jezelf. 😞 Diep van binnen geef ik mezelf hoop en hou ik me sterk en kijk uit naar een beter morgen. 

  6. 2 uur geleden, Spookbewoning12 zei:

    Heb je de kliniek al gebeld?

    Ja, iemand nam op en vertelde me dat het normaal is, komt goed en dat ik huisarts moest bellen zodat ze mophine kunnen spuiten 💉 zodat ik voor 24u de effect ervan zou hebben. Okay, belde huisarts van wacht op; hij (huisarts) lachte de clinic uit en vertelde me dat hij dat nooit zomaar zal toedienen en dat de effect niet 24u zal blijven, maar enkele uurtjes. 

  7. Medicatie:

    dag van operatie:

    • Paracetamol 1g 14u
    • Maag; omeprazole Mylan 14:30u
    • Ibuprofen 600mg 14:40u
    • Paracetamol 19:40u 
    • Ibuprofen  20:10u

     

    Pijn is veel te hevig; kan moeilijk ademen, huisarts van wacht gebeld en 2stuks tradonalodis medicatie meegekregen met advies als het niet beter gaat moet je naar spoed. Maar ik wil niet naar spoed in zo’n (corona) tijd.

    (Bang dat ze me raar bekijken).

     

    • 23:40u antibiotica; Azithromycine
    • 24:00u  tradonalodis 50mg (morfine-achtig)
    • 24:30u paracetamol 

     

    ————————————————

    1dag po

    • 6u Ibuprofen
    • 7u paracetamol 
    • 10:20u paracetamol 
    • 11:20u Ibuprofen 
    • 15:25u Paracetamol 
    • 15:50u Ibuprofen 
    • 22u zaldiar
    • 23:15u antibiotica 
    • 24:50u zaldiar 

    ———————————————

    2 dagen po

    • 9u zaldiar
    • 12:10u ibuprofen 
    • 16:50u ibuprofen 

    Dus ik neem geen maag pillen aangezien daar geen last van heb, ik kan me niet bewegen of in krijg een super branderig spierpijn en wondpijn met stekende pijn erbij (vreselijk, dat ik zelfs mijn implantaten eruit wil rukken van de pijn!) 

     

    Als pijnstillers heb ik

    Ibuprofen 600mg (max 3x/d),

    Paracetamol 1g (max 4x/d),

    Zaldiar (max 4x/d) en

    nog één stuk tradonalodis (is sterker dan Zaldiar). 

    Ik slaap in zittend houding, van zodra ik wakker word komt de branderig stekende pijn heel erg hard aan. sta enkel nog recht als ik naar toilet moet en dat nog met moeilijkheden opstaan en met kromme rug stilletjes tot aan toilet lopen.
    Nooit gedacht dat ik zo hard aan zal lijden. 😖

  8. Zoals je aan mijn lange titel kunt lezen ben ik door Dr. Verdonck geopereerd geweest, ondertussen al 3dagen po, maar zit met ABNORMAAL VEEL PIJN!!! Ik hou het soms niet meer vol, zo erg is het. Ademen gaat moeilijk, stappen lukt eens niet, ik durf niet eens zelf te eten of mijn gezicht te wassen. Mijn moeder verzorgt me net alsof ik Een baby 👶 🍼 in de pamper ben. Zonder mijn moeder zou ik het niet gehaald hebben tot hier. Is er iemand die net als ik in zo’n pijn situatie heeft gezeten na haar operatie? 
    Want ik krijg raar scenario’s in mijn hoofd en dat maakt me nog paniekerig. Als ik morgen niet beter ben dan is mijn geduld echt over. Ik ben mijn boobs helemaal vergeten en bekijk ze eens niet meer doordat ik zo diep in pijn zit! 😞

  9. Op 20-5-2020 om 07:53, Insolence zei:

    Dag Iedereen! 
    ik heb eindelijk mijn nieuwe borsten !! ❤️ Ik ben geopereerd op 18/05 na 3 keer uitstellen ivm het coronavirus en was zo blij dat het eindelijk door kon gaan 😁 zoals veel vrouwen had ik ook enorme keuzestress over de welke protheses ik wou, want dr Verdonck raade me niet echt iets aan , aleen als het wat natuurlijker mocht zou ik best voor Motiva kiezen, maar dan moest ik daar in ook nog kiezen tussen de push up versie en de ergonomix. Echt suuuuper lang getwijfeld over alles, eerst Motiva dan mentor dan de ergonomix dan terug de progressive plus , pfff wat heb ik getwijfeld ! Ik vroeg nog een extra consultatie maar ze zeiden me dat ik voor de operatie nog even kon samenzitten met de dokter om te beslissen en zo heb ik dan net voor mijn operatie beslist om de ergonomix te nemen. De dokter zei dat er echt superweinig verschil is tussen de ergonomix en progressive  en de receptioniste zei dat ook , ik had veel mooie voorbeelden gezien van de ergonomix en dacht dan als er toch niet zoveel verschil is neem ik gewoon die . Ik vroeg de dokter nog of er iets gedaan moest worden ivm het verschil met mijn kleine en grote borst maar die vond het eigelijk niet echt nodig, dan bekeek hij ze nog eens goed en zei “anders doe ik in de kleine 315cc en in de andere 295 , wat denk je ? “ dus ik stemde toe en de operatie is allemaal goed gegaan.

    Als ik wakker werd vroeg ik de meisjes of ze het resultaat gezien hadden En of het mooi was 😄 ze zeiden dat het echt bij me past en dat ik het ook heb gezien en waaaw zei, blijkbaar hebben ze me recht gezet en met een spiegel het resultaat laten zien maar was ik nog helemaal high van de verdoving en ik weet daar niets meer van 🤣

     

    nu ben ik 3 dagen po en vind de pijn echt goed meevallen! Had het zoveel erger verwacht! Ben echt benieuwd naar het resultaat , heb me wel echt zorgen gemaakt over of ik nu wel de juiste keuze heb gemaakt en of ik nu geen kleine en grote borst ga hebben door de verschillende maatjes omdat er echt niet zoveel verschil was in mijn borsten en de dokter ook het niet zo nodig vond maar het dan toch gedaan heeft  , maar ik heb 20 ml Water afgemeten en dat is echt super weinig dus ik denk niet dat je dat verschil goed gaat zien, 

     

    verder had ik nog gevraagd voor de operatie om niet toch een maatje groter te nemen omdat ik elke keer lees dat echt iedereen groter wilde  😃 maar hij zei dat 295/315 echt perfect ging zijn en wou niet echt groter bij mij .

     

    ik zag ook dat ik Full heb maar daar heb ik eigelijk nooit over gesproken met hem , want ik zie nu dat je mini,demi , full , corsé hebt, dat vind ik wel jammer want daar ben ik niet echt over geïnformeerd geweest ( maar misschien ook maar beter anders had ik nog iets om over te twijfelen😂)  maar ik ben er wel van overtuigd dat dr Verdonck gewoon het beste voor mijn lichaam heeft uitgekozen en daarom de full heeft genomen, ik ben trouwens heel slank gebouwd 50 kg en 1m68 .

     

    iemand nog ervaring met 2 verschillende implantaten ? En de full? 😃 kan niet wachten om ze eindelijk te zien , dat maakt je toch ongelooflijk gelukkig he ! Ik heb Eindelijk deftige borsten kan het nog niet geloven !😝🥳

     

    Hoi! Ik ben op 28ste door Dr. Verdonck geopereerd geweest. Gelijk nadat ik wakker werd in de operatie kamer voelde ik een enorm druk en dan kwam een hevig pijn dat ik nog nooit had ervaren. Ik lees hier overal dat ze zich al beter voelen op 2 Of 3 dagen po. Vandaag is het mijn 3de dag po, ik kan het niet “Overleven” zonder pijnstillers. Ik ben helemaal vergeten dat ik nieuw boobs heb doordat ik in zo’n hevig pijn zit en zeker als ik hier zo veel positieve verhalen lees en op YouTube hetzelfde. Heb ook net met twee nichten van mij gesproken (ze hebben ook BV ondergaan) en ze vertelden me ook dat ze super vlotte hertel hadden. Dan denk ik nu wat is er mis met mij?! Er komen zo veel enge scenario’s in mijn hoofd dat ik er zelf van depressief word. Ik kan de pijn en de pijnstillers niet meer aan! 😞 is er iets fout gegaan? 
     

    ik ben van A naar L290cc en R275cc, 2/3 onder de spier, motiva ergonomix. Ik wou het zo natuurlijk mogelijk. 

  10. Op 12-6-2017 om 20:20, Juliette57 zei:

    Hoi iedereen! 

    Ik heb kennelijk geen meldingen gehad van jullie reacties :-(.

    Bij deze kan ik wel al zeggen dat ze nog heel veel veranderd zijn sinds ik mijn bericht hier postte! (Ik voeg een foto bij van exact 1 maand po).

    Ze zijn rond maar dat waren ze voor mijn bv ook al. De ergonomix zijn inderdaad zacht van gel. Het zijn totaal geen harde borsten. Heb ook absoluut geen spijt van het feit dat de chirurg ging voor voor de spier!

    zou het zo opnieuw doen!

     

    bedankt voor jullie berichtjes

    image.jpeg

    Heey! Wat mooi! 
    Ik ga binnenkort ook bij Dr. Van Waes, maar lees heel erg weinig over hem. Maakt me beetje onzeker over hem.
    zou je ook kunnen vertellen hoeveel het je heeft gekost?

     

    klopt het dat hij enkel met Motiva voor de spier werkt?  
     

    groetjes 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.