Ga naar inhoud

Mascha

Leden
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mascha

  1. 4 uur geleden, 3timesaround zei:

    Hallo Masha,

     

    kijk, dit vind ik nou fijn! als ik zo kijk naar je foto's dan is dat een vergelijkbare situatie die ik nu heb. Mooi al zeg, het resultaat!

    Ik krijg 350cc mentor medium profile + dus maar ietsje meer dan wat jij hebt gekregen. Nog een weekje, kan niet wachten!

    Thanks!  Ik zal het hele verhaal straks even elders neerpennen, ook voor Happy100,  Alvast heel veel succes voor volgende week! 

  2. 16 minuten geleden, best_boobie zei:

     

    Misschien handig om een eigen topic te starten @Mascha
    Als je op deze manier reageert in het topic van iemand anders, dan gaat het door elkaar lopen. Is verder niet erg, maar maakt het zo onoverzichtelijk, want zoals je ziet komt er reactie op jouw bericht
    Tuurlijk kunnen jullie reageren bij elkaar, daar is het forum voor, maar reageer dan op diegene waar het topic van is. Dan blijft het overzichtelijk  
    Als je een eigen topic hebt, is het makkelijker voor mensen om daar in te reageren op jouw verhaal  

    Hoe je dat doet, lees je in de pb 'welkom' die je kreeg bij registratie

     

    xx BB

    Je hebt gelijk, het ging er eigenlijk om in het verhaal dat ik de arts mijn aantal cc's heb laten bepalen om antwoord te geven op de vraag, en het kapselverhaal. Ik ga inderdaad nog wel even een eigen verhaal starten. ;) 

  3. Ik heb 2 weken geleden een prothesewissel ondergaan met kapselverwijdering door Dr. Cromheecke in het ziekenhuis in Hardenberg. 

    De protheses (ondertussen 24 jaar oud)  zaten zwaar ingekapseld en dat gaf pijn en ze zagen er gewoon niet meer mooi uit.  (ene kant Baker 3 de andere kant Baker 4)

    Het bleken McGhan protheses te zijn van 210 cc.

    Ik heb het aan mijn arts overgelaten om er iets moois van te maken wat bij mijn figuur past. Ik sport veel, (krachttraining) en ben vrij lang. 

    De borsten die ik had waren net even te klein bij mijn figuur van nu. 

    Hij heeft er Motiva Ergomix Rond in gedaan, Deze prothese zijn wel rond maar vallen in een zeer natuurlijke vorm, in je lijf blijven het geen ronde ballen zeg maar)  op de spier (de andere zaten ook op de spier) de ene kant 300 andere kant 320.

    Ik zit nu nog in de fase van het helen en wegtrekken van de zwelling, maar ik vind het al erg mooi geworden, heel erg natuurlijk. 

    Ik had aangegeven dat ik geen ronde porno-borsten wilde en ook niet al te groot, maar wel iets breder. 

    Ik heb foto's van hem gekregen van de protheses die eruit zijn gehaald en hoe het kapsel eruit ziet.

    Het kapsel zorgt er voor dat de protheses kleiner worden gedrukt, dus ik denk niet dat dat echt uitmaakt qua grootte.

    In de loop der jaren had ik wel iets meer eigen weefsel gekregen. Ik had echt nog geen AA cup toen ik ze liet zetten. 

    Ik kwam uit op een 75 B cup toen, met eigen weefsel erbij is dat een 85 C cup geworden, en nu zit ik op een 85 D cup ongeveer. Het is allemaal nog een beetje aan het 'zetten'.  Ik ben ondertussen 52 jaar, dus het staat niet super strak vooruit, maar ik vind het helemaal mooi!   Foto: 1e is voor foto, 2e is dag na operatie, 3e is nu, met nog een vette blauwe plek van het kapselverwijderen, want dat heeft impact gehad, ik was bont en blauw.  

     

    Borstoperatie_20-01-20_protesewissel_en_kapselverwijdering.psd

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.