Ga naar inhoud

MACOM

Leden
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MACOM

  1. Beste,

    Er is zeker geen reden om je onzeker te voelen. Als het idd uw PC is die u dit heeft aangeraden dan heeft hij daar een reden voor. Namelijk beter geen bh dragen dan een verkeerdelijke (niet post chirurgische dus). Dan bestaat er zeker geen kans op opwaartse push.

    Ik vind het jammer dat we hier gezien worden als een bedrijf die mensen zou onzeker maken om toch maar hun producten aan te prijzen. We zijn een bedrijf die sinds 1990 in samenspraak met PC's uit Brazilië en de UK producten ontwikkelt om patiënten beter van dienst te zijn, niet om ze onzeker te maken.

    Mvg,
     

     

     

     

     

  2. Bent001

     

    Heeft uw PC dit advies gegeven?

     

    Iedere chirurgische ingreep aan de borsten kan ervoor zorgen dat er behoorlijk wat zwelling ontstaat. Een Post-chirurgische bh zorgt ervoor dat deze zwelling zoveel mogelijk gecomprimeerd wordt. Het is belangrijk dat er rond de prothese gecomprimeerd wordt en niet op de prothese zelf. De bh zorgt ervoor dat de prothese mooi op zijn plaats blijft zitten en dat het vocht beter wordt afgevoerd, hierdoor daalt de kans op complicaties aanzienlijk.

     

    Afhankelijk van de manier van aanbrengen van de prothese is het wenselijk dat er bovenop de bh nog een borstband komt omdat de prothesen de neiging kan hebben om naar boven te komen.

     

    Soms wordt verkeerdelijk gedacht dat de bh de prothesen mee omhoog duwt maar bij een post chirurgische bh is dit niet het geval. Er wordt geen druk naar boven uitgeoefend, enkel naar het lichaam toe en die is nodig voor het goede herstelproces.

    image.png.55c3ca24f40b6812fd9419d7cf5c1cd9.png

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.