Ga naar inhoud

MissRoxy

Leden
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MissRoxy

  1. 1 uur terug, Mar1986 zei:

    Hi!! 

     

    De eerste periode is echt pittig he. Ik ben nu 3,5 week P.O en heb ook twee kids, een van 3 en een van 1. Het 6 weken niet tillen is gewoon niet haalbaar maar gaat gelukkig wel goed!

     

    Ik had en heb ook mega last gehad van jeuk (en pijn) stond echt met een borstel mn borsten en rug te krabben op gegeven moment 🙈 (niet op de littekens alleen uiteraard). Over het algemeen is jeuk een goed teken en betekend dat je huid aan het herstellen is. Je kan nog proberen er iets koels op te leggen.

    Dank u voor de goede tip 🙃.

    Succes nog met de laatste loodjes van je herstel 😍

  2. 4 uur geleden, Petra84 zei:

     

    Gefeliciteerd met je wissel en vervelend zeg van je rug maar heel herkenbaar wel 

    Ook ik had al heel snel jeuk aan me wond en zie dit als een goed teken

     

    Bij rood of pijn en wanneer het warm aanvoelt of je koorts krijgt dan is het mss ontstoken maar met jeuk zou ik me geen zorgen maken 🙂

     

    Ik wens je een goed herstel

     Dankjewel!

     

  3. hoi allemaal,

     

    Dinsdag 29september was het zo ver  mijn prothesewissel omwille van erge kapsekvorming.

    Alles is goed verlopen. Heb voornamelijk erge pijn in mijn rug en kan slecht slapen..

    Ik had echter nog een vraagje ivm de jeuk. 

    Ik heb al vervelende jeuk onder mijn borsten.

    Is dat normaal? Zo kort na de operatie? Kan mij dat niet meer herinneren..

    Ik heb ook wel ofwel een reactie gedaan op het vorig verband. Ofwel hebbe ze mijn huid beschadigd bij het aftrekken van de tape. 

    Hopelijk is het geen allergische reactie. Want hoe weet ik het verschil.?

    P.s. ik heb ook 2 kleine kids van 3 en 5. Chapeau voor alle dames die dit ondergaan met kinderen. Niet eenvoudig. 

     

    Groetjes

     

  4. Op 2-3-2020 om 19:14, Veerveertje zei:

    Hi Charlotte!

     

    ik ben bij twee verschillende klinieken op consult geweest. Ik heb bij beiden gezegd dat ik mooie, natuurlijk ogende borsten wil. Niet te groot, niet te klein, en mijn voornaamste voorwaarde was dat ik absoluut geen zichtbare randen wil hebben aan de bovenkant/zijkant. De eerste (boerhaave kliniek) wilde anatomische implantaten bij mij plaatsen, dual plane, en max 270 cc. Ik had alleen niet een heel prettig gevoel bij deze pc.


    De tweede (Bergman Clinics) wilde ronde implantaten, dual plane, en dacht aan rond de 300/325 cc. 
    Omdat ik bij deze arts een veel prettiger gevoel kreeg, en ook door research te doen erachter kwam dat je ook met ronde implantaten dual plane geplaatst een soort “druppelvorm” krijgt, ben ik in dit advies meegegaan. Uiteindelijk heeft mijn chirurg 4 verschillende maten protheses voor mij besteld, en gaat dus tijdens de operatie kijken wat het mooist past op basis van mijn wens. Ook ik heb foto’s meegenomen om te laten zien van wat ik erg mooi vind en graag zou willen. 
     

    Keuze in welk merk protheses had ik niet, ze werken alleen met mentor volgens mij. Ik krijg dus mentor, moderate plus, cohesive I. 
     

    Succes met je keuze! ??

    Hoi

     Mag ik vragen hoe dat net zit met betaling dan?

    Moet je al die protheses dan betalen?

     

    Groetjes

  5. Op 13-8-2015 om 12:19, Beautje zei:

    Lieve Dames! 4 weken geleden heb ik een prothese wissel ondergaan. Mijn huidige protheses moesten er na 10 jaar uit namelijk. Eerst wilde ik eigenlijk niets terug plaatsen en enkel een borstlift doen. Maar op aanraden van de pc toch een kleinere prothese van 200cc terug geplaatst. De oude zaten voor de spier en de nieuwe zijn weer voor de spier geplaatst. Zelf heb ik meerdere keren voorgesteld de prothese dual plane te doen omdat ik zelf 1.72 ben en 59 kilo weeg en bijna geen vet weefsel heb en of eigen klierweefsel in mijn borst. Maar pc raadde dat af vanwege kans op dubbel bubbel en vertelde mij dat het veel beter was om prothese in oude holte te plaatsen en dan de borstlift te doen.

    De eerste twee weken was ik echt mega tevreden maar daarna is het allemaal weer erg gaan hangen naar mijn idee. Tuurlijk zijn er veel littekens maar mijn tepel hangt alweer naar beneden en ik ben er echt helemaal niet blij mee :-(.

    Nu zit ik er aan te denken om te vragen of het mogelijk is om toch dual plane de protheses te plaatsen of zelfs de protheses eruit te halen en geen terug te plaatsen.....

    Heeft iemand hier ervaring mee en binnen hoeveel weken moet dit gebeuren, wil ik niet nog een borstlift moeten ondergaan????

    Wie kan mij helpen.....

    Ben je nog actief op het forum? zou graag weten hoe jou verhaal verder gaat :)

  6. Hoi Allemaal,

     

    Na lang wikken en wegen heb ik mijzelf toch aangemeld op dit forum.

    In de hoop wat meer info te vinden om uiteindelijk mijn beslissing te nemen :).

    Even kort mijn verhaal ;)

    10jaar geleden had ik tubulaire, erg verschillende, borsten. Ik kreeg toen een borstvergroting en aan mijn rechterborst een tepellift.

    links 265gr en rechts 175gr (Natrelle Inspira rond texturend) boven de spier.

    ondertussen 2 kindjes verder en weer wat meer hangende borsten (4jaar en 2jaar) kom ik tot het besef al een 5jaar met best wel wat last rond te lopen aan mijn linkerborst.

    Ze is hard geworden en trekt best wel. maar die pijn is te verdragen en wisselt heel erg.

    Mijn eigen chirurg maakt er niks uit. Maar omdat ik mij toch wat zorge maakte ben ik naar  Dr. Bosselaer in Herentals geweest. zij stuurde mij naar de NMR. Geen scheur te zien maar er is wel duidelijk Kapselcontractie te voelen bij manupilatie.

    ik heb na mijn eerste ingreep nog steeds verschil in mijn borsten. dus heb altijd gedacht dat de prothese verkeerd zouden zitten..

     

     

    Nu het dilemma...

    1) Ik laat mijn kapsel verwijderen en laat nieuwe prothesen steken, met het risico terug kapsel te krijgen. + Dr. bosselaer weet niet of de prothese inderdaad fout of correct zitten en ze weet dus iets moeilijker in te schatten welke nieuwe prothese ze net moet bestellen... Daar zij de eerste operatie niet heeft gedaan.

    2) Optie 2. ik laat mijn prothese verwijderen. het kapsel ook.  samen met een tepellift. Laat alles een jaartje tot rust komen en kijk dan verder wat we doen.. Maar dit schrikt mij enorm af.. Ik ben zo onzeker en voel me echt niet goed in mijn vel.. en dan dit nog erbij? Ga ik helemaal plat zijn voor 1jaar :(. Plus dat wil zeggen 2 periodes van herstel. 2 keer kosten...

     

    Ik ben dus op zoek naar iemand die ook in deze of dergelijke situatie zit of heeft gezeten... Ik geraak er zelf niet uit..

     

    Alvast super bedankt voor iedereen die de moeite neemt om mijn verhaal te lezen.

     

    Groetjes,

    MissRoxy ❤️

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.