Ga naar inhoud

Zuzu kd

Leden
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Zuzu kd

  1. Beste meiden

    Hallo ik zou graag advies willen. Ik zou eerst mentor implantaten  nemen namelijk 445 cc projectie 5.5.
    Ik ben toch overgegaan naar motiva. Maar ik zit met het volgende. Ik heb 2 ongelijke borsten 
    De arts heeft mij geadviseerd
    Om 425 en 475 cc demi te nemen of 500cc en 550 cc full.

    Nu vind ik bij de eerste optie (demi)de projectie te laag nl 4.1 en mentor had ik 5.5

    En bij de 2e optie 500 cc en 550cc projectie 5.5 ben ik weer bang dat ik te veel cc heb.

     

    Wat zouden julie mij adviseren?

     

    Ik heb nu cupmaat 75 b ben 158 cm en 57 kilo

     

  2. Dag dames 

     

    Ik ben al een geruime tijd bezig met  een borstvergroting. Heb al een aantal artsen bezocht. Alleen dit maakt het er voor mij niet makkelijker op.

     

    De ene arts wil  ze  dual plane plaatsen en  de ander zegt dat dat bij mij niet nodig is omdat ik genoeg bedekking heb.

    De laatste arts die ik bezocht heb is Dokter van der Pot(Blooming)

     

    Hij adviseerde mij het volgende:

     

    Optie 1:

    Motiva ergonomie 425 cc en 475 cc demi (projectie 4.4) Vanwege ongelijke borsten 2 verschillende prothesen 

     

    OPTIE 2:

    500 cc en 550 cc full ( projectie 5.5)

     

    Ik ben zelf 158 lang en 59 kilo. Mijn borstbreedte is 14.5 cm en heb nu 75b. Mijn borsten hangen door de borstvoeding en zijn  aan de bovenkant aardig plat15818006324927635196991255915597.thumb.jpg.4442b17615236eb7f3da0a182242dbe1.jpg

     

    Hij zegt ik bekijk tijdens de operatie wat het beste is qua plaatsing voor de spier of dual plane

     

    Nu ben ik zo aan het twijfelen tussen beide opties. Ik wil een natuurlijke borstvergroting en geen overdreven grote borsten maar het hoeft ook weer niet heel klein te zijn. 

     

    Wat me zo afschrikt is  met name bij optie 2 het aantal cc.   Meiden die ik ken hebben rond de 400 cc 

     

    Hopelijk kunnen jullie mij een beetje van advies voorzien.

     

    Groetjes Zuzu

     

     

     

     

  3. Bedankt voor je reactie. Ik he bwel vertrouwen in v.d weij. Echter de resultaten van van der pot wat hij er allemaal omheen doet om de borsten op gelijke hoogte te krijgen etc spreekt mij aan.  Zijn fotos etc.  Toen ik bij vd weij kwam de 1 ste x wilde hij gaan tot max 425 en projectie van 4 en meer kon ik er niet in. En na een consult elders kon het wel. Toen ik dit v.d weij vertelde wilde hij wel in eens meer plaatsen 495 projectie 5.5. dat vond ik best veel en hij zei dat is een forse vergroting die buiten proporties is. Nou dat moet u mij dan ook niet adviseren. Dus nu wil ik 445 cc met projectie 5.5. Maar dit wordt dan al de 3e consult. En eigenlijk kan ik al binnen een week geholpen worden

     

  4. Beste meiden 

     

    Ik ben zuzu 48 jaar en wil heel graag een borstvergroting. Ben heel erg zoekende op het moment bij wie ik het moet laten uitvoeren. Ik dacht eruit te zijn en het bij boerhaave te willen laten doen door dr van der Weij. Gisteren zat ik even op dit forum en tien zag ik blooming voorbij en de naam dr van der Pot. Ik heb toen  even zij insta bekeken en ik zag prachtige foto's die ik bij boerhaave niet zie. Ik ben nu zo in twijfel. Ik zie ook dat beide klinieken niet dezelfde prothesen gebruiken. Bij boerhaave gebruiken ze mentor en bij blooming heb je de keuze uit meerdere.

     

    Mijn borsten zijn niet gelijk qua grootte en de ene hangt wat meer. Bij boerhaave heb ik gevraagd of er dan verschillende protheses worden gebruikt en het antwoord was nee.  Bij blooming zie ik op hun site dat ze dat wel doen.

     

    Ook wil de ene arts ze onder de spier plaatsen (velthuiskliniek) waar ik ook geweest ben en bij boerhaave op de spier. 

     

    Dames help me aub is het verstandig om nog een extra consult te doen bij blooming en dan pas de keuze te maken of gewoon voor boerhaave gaan. 

     

    Zijn er dames die het bij dr pot (Blooming) hebben gedaan. Wat is jullie ervaring. Is hij trouwens gewoon aan het werk. Ik vernam ergens dat hij ziek was. Weet iemand dit? 

  5. 6 minuten geleden, Nog even wachten zei:

    Ze bedoelt op de expert hier Best_boobie.

    Ik zag dat je in een ander topic je telefoonnummer hebt neergezet. Ik zou die weg (laten) halen, het is immers een openbaar forum. 

    Ik zou als ik jou was voor de tussenmaat de 445 gaan. 

    Bedankt voor je advies. Helemaal niet aan gedacht  met dat nr.  Heb je toevallig ook de 445.  Kan je uitleggen waarom je me deze adviseert

  6. Dat is lief  van je . Want ik weet echt niet meer wat ok moet doen.  Want hij adviseerde in eeste instantie mentor cpg 425 cc moderate ipv moderat plus. En toen ik vroeg of er meer in kon zei hij nee. Vervolgens bij eeen andere arts geweest en die zei dat het wel kon. Bij het 2e consult aangegeven en toen ging hij naar mentor 495 cpg 332 moderate plus. Toen ik vroeg of het natuurlijk zou ogen zei die dit is een forse vergroting die buiten proportioneel is.  Ik zei nou dat wil ik niet. Toen kwam hij met 445 cc, die jij dus hebt. maar die heb ik niet gepast. Alleen telefonisch doorgenomen. Maar als ik kijk  in het overzicht op internet is deze prothese smaller in de breedte dan die 425 en 495. Ik wil wel graag een decolleté. Mijn borst is 14 cm breed. Wat is jou breedte dat is nl wel bepalend. 

     

    Lukt het je vandaag de voor en na foto te sturen. Ik moet vandaag de beslissing nemen.

     

    Alvast bedankt.

     

    Liefs zoulikha

  7. Dat is lief  van je . Want ik weet echt niet meer wat ok moet doen.  Want hij adviseerde in eeste instantie mentor cpg 425 cc moderate ipv moderat plus. En toen ik vroeg of er meer in kon zei hij nee. Vervolgens bij eeen andere arts geweest en die zei dat het wel kon. Bij het 2e consult aangegeven en toen ging hij naar mentor 495 cpg 332 moderate plus. Toen ik vroeg of het natuurlijk zou ogen zei die dit is een forse vergroting die buiten proportioneel is.  Ik zei nou dat wil ik niet. Toen kwam hij met 445 cc, die jij dus hebt. maar die heb ik niet gepast. Alleen telefonisch doorgenomen. Maar als ik kijk  in het overzicht op internet is deze prothese smaller in de breedte dan die 425 en 495. Ik wil wel graag een decolleté. Mijn borst is 14 cm breed. Wat is jou breedte dat is nl wel bepalend. 

     

    Lukt het je vandaag de voor en na foto te sturen. Ik moet vandaag de beslissing nemen.

     

    Alvast bedankt.

     

    Liefs zoulikha

  8. Op 2-10-2019 om 22:18, MissyJoy zei:

     

     

    Oooh heerlijk, je hebt het ergste al achter de rug... (ga zo even je verhaal zoeken ?) vanaf nu word het alleen maar beter!

     

    Ik heb de anatomische protheses voor de spier van mentor cohesive 3 445 cc 

    (De cpg332 445cc) 

     

    Moest even terug zoeken wat het ook alweer was ??? dit omdat ik na het consult nog veranderd ben, wilde toch meer projectie naar voren en nu achteraf zo enorm blij mee dat ik dat door gezet heb! Je kunt denken het scheelt niet veel in mm maar denk dat ik met minder projectie echt een domper gehad had achteraf van was ik maar voor groter gegaan. 

     

    Wilde mezelf met 3 maanden weer nieuwe setjes cadeau doen, maar wacht er even mee tot over een anderhalve week. Dan zijn we in Amerika en dan wil ik daar kijken voor leuke lingerie... hier bij de zaken zoals hunkemuller kan ik maar 2 soorten modellen aan en die hebben ze niet in leuke setjes momenteel... dus wacht nog even, vind het ook wel leuk om uit Amerika een leuk setje te hebben. Vorig jaar ook gehaald, maar die zit nu om mijn gipsafdruk die ik voor de bv nog heb gemaakt, zodat ik hem nog wel kon bewaren... vond dat op een of andere manier symbolisch wel mooi. ?

     

    ???

    Deze protheses zijn mij ook geadviseerd nadat ik aangaf mentor cpg 495 cc te veel vond. Maar ook 445 klinkt zoveel. Hoe ogen ze bij jou. Ik wil namelijk wel een natuurlijke vergroting. Heb je miss een foto hoe het bij jou is geworden. Ik hoop dat je me kan adviseren 

  9. Ja de arts waar ik vertrouwen in had twijfelt of hij mij nu wil opereren. Hij vindt  dat ik te veel twijfel. En zegt 495 is buiten proportioneel terwijl hij het eerst wel adviseerde. Nu wil ik nog een x passen maar hij zegt je hebt al 3 consulten gehad. Dat klopy wel maar als alle artsen wat anders roepen. Onder de spier boven de spier. Dat schept voor mij geen duidelijkheid. 

  10. Over cc gesproken. Ik heb volgende de operatie gepland staan en twijfel enorm. 3 artsen gezien en allemaal zeggen ze wat anders.  Ik had voor 495 cc gekozen moderate plus van mentor met behulp van arts zegt die bij 2 e consult dit wordt  een forse vergroting. Terwijl ik had aangegeven dat ik een natuurlijke vergroting wil en uiteraard niet aan de hele kleine kant maar ook niet ordinair. Hij switcht steeds van cc. Van 425 naar 495 en nu weet ik het echt niet meer.  Ook is 445 cc al gevallen. Dames help me wat moet ik doen. Ik ben zo nerveus en weet het echt niet if ik het door moet laten gaan.  Te veel artsen gezien en allemaal zeggen ze wat anders. Ze verschillen zelfs van mening  in plaatsing voor de spier of achter.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.