Ga naar inhoud

Romy1996

Leden
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Romy1996

  1. @Pia_82 aaaah, ik had exact hetzelfde! Rugpijn kwam gewoon door de oxycodon heen, niet normaal.. Ik hoop dat je je snel beter voelt! 
     

    Meiden, slapen jullie nog rechtop? Ik zie zoveel verschillende adviezen op het internet, advies van mijn verpleegster was “slaap de aankomende periode rechtop”. Ben nu 11e dag PO en het toch wel zat 🥲

  2. Lieve dames,

    Bedankt voor de reacties! Met mij gaat het aanzienlijk beter.. zeker nog wel ‘trekkerige’ pijn maar niet onoverkomelijk! 

    @Ano06102020Misschien goed om even op te bellen, zodat je zeker weet dat je begrepen wordt? 
    Ik las dat je in omgeving Eindhoven kijkt.. Wellicht kun je tweede opinie aanvragen bij een andere arts? Ik ben geholpen door dr. Hawinkels bij Quole, medisch centrum Waalre. Hij is gespecialiseerd in borstvergroting en borstreconstructie, alleen maar lovende kritiek en ik heb echt een toptoptop ervaring gehad bij hem en de medewerkers. 

  3. Ik heb geen idee wat mijn borstbreedte is! Heb 24 augustus mijn consult, en mijn vorige operatie is inmiddels 4 jaar geleden.. maar ik twijfel inderdaad voor groter dan 550, ben bang dat het wéér niet groot genoeg is, en dat het zwaar tegenvalt, ik hou best een beetje van die ‘neppe’ look en dat ze iets groter uitvallen als je eigen lichaam… maar mijn man denkt dat 500cc+ gelijk luchtballonnen zijn hahah, lastig!!

     

    hoe gaat het met jou, en met de pijn? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.