Ga naar inhoud

Jessica

Leden
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jessica

  1. Op 23-1-2020 om 21:08, bent001 zei:

     
    wilde net deze vraag stellen en zie jouw bericht. Ik ben afgelopen dinsdag geopereerd door dr Nio en heb ook alleen een band om, was ook een beetje in shock omdat ik dit totaal niet verwacht had. Wel is er tegen mij gezegd dat ik vanaf 1 week PO de band af mag doen en een sportbh aan mag trekken. Vind het nu ook niet heel fijn zo zonder bh. Ik heb trouwens 500cc gekregen was een wissel. 
    Bij mij  staan ook nog wat uit elkaar maar heb wel echt vertrouwen in dr.Nio en dat het goed gaat komen.  Vind jij het wel fijn zitten zonder bh nu? Voel me toch iets kwetsbaarder ofzo.

     

     

     

  2. Op 16-1-2020 om 13:58, Parle zei:

    Hallo allemaal,

     

    Mijn eerste topic hier, dus ik hoop dat ik hem op de goede plek plaats.

     

    23 december ben ik op consult geweest bij Dr. Nio in Park Medisch Centrum (Parkkliniek).

    Ik ben momenteel een kleine C en heb hem laten zien wat ik graag wou.

    Hij adviseerde mij om voor 800cc te gaan, mede door dat ik een brede borst (volgens mij 15cm) heb.

     

    Alleen zei hij ook dat de onder afstand van tepel naar de onderkant van mijn borst(plooi) best wel klein was.

    Daardoor sprak hij er over, dat de implantaat wat lager zou komen te zitten en er allereerst een "double bubble"te zien zou zijn, maar dat dit achteraf allemaal goed zou komen.

    Nu is normaal een double bubble niet gewenst zover ik weet.

     

    Mijn vraag dus, heeft iemand ervaring met een "expres" gezet laag implantaat waardoor de double bubble dus gecreëerd wordt?

     

     

  3. Lieve dames, 8 januari jl. heb ik mijn Nio’s gekregen. (Eurosilc. 450 dual plain rond). Bij het wakker worden zag ik een borstband en geen bh. En toch staan mijn borsten niet hoog. Na 1 dag thuis zag ik rechts de double bubbel. Na controle kreeg ik te horen dat ik nog 4 weken lang de band moet dragen en geen bh. Mijn borsten zien eruit nu als 2 harde peren die wat uit elkaar staan. Heb alle maar dan ook alle vertrouwen in Nio! Rechter borst ziet er al veel beter uit (double bubbel). En Ben nog geen 2 weken verder. Heb eigenlijk niet echt pijn gehad. Mijn hechtingen zijn prachtig en zou t liefst alweer alles gaan doen. Oké, nu de vraag. Gaan je borsten nog iets meer naar elkaar toe en omhoog als je de sport bh mag gaan dragen. Ik heb t idee dat die band alles naar beneden haalt. Hoe veranderen ze nog? Ben ik vast te ongeduldig, liefs

  4. 43 minuten geleden, Anon zei:

    @Jessica ik heb persoonlijk geen ervaring met dr. Nio maar er zijn genoeg dames op het forum hier geholpen door hem.

    Via de zoekfunctie kan je zoeken naar foto's en topics enzovoort.

    Wel niet gewoon 'Nio' indrukken want de zoekmachine detecteert niets korter dan 4 letters. Best zet je dan een kliniek er achter zoals parkkliniek of SLAZ ofzo ?

     

    Veel plezier met lezen en succes met je komende borstvergroting!! 

    Dankjewel

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.