Ga naar inhoud

Forensica

Leden
  • Aantal items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Forensica

  1. Ik ben september 2019 geopereerd. 315 voor de spier. Vanaf eerste moment al.niet tevreden en meerdere gesprekken gehad maar geen oplossing. Hoe herken je een te.ruime pocket? Als ik lig gaan mijn prothese aan de zijkant hangen. Kan mijn hand er in de brede tussen leggen. Ook kan ik de prothese alle kanten op duwen. 

  2. Oh meid dan geen zorgen maken. Is echt normaal. Ik ben nu 2 weken en 5 dagen po dus heb het allemaal.ook gevoeld. Na ongeveer week veranderd het elke dag. Dus even volhouden komt echt goed. Ik vind douchen nu Zelfs nog eng afgelopen woensdag zijn hechtingen eruit gegaan en merk dat ik nu weer stijver ga bewegen omdat ik bang ben dat de wonden open gaan haha

    • Like 1
  3. Ik moest hem ook minimaal twee weken maar na 3 dagen moest ik even langs kliniek en toen zei de PC dat ie al af kon. Vond dat wel eng aangezien hij eerst min 2 weken zei dus draag m toch nog s nachts. Ben er nu wel aan gewend. Eerste dagen kon ik ook slecht ademen maar wordt beter zodra je zwelling minder is. Achter laag trekken tot op rand van je sport bh en ook laag onder oksel en dan 2 cm boven je tepels (met dank aan best_boobie voor die tip)

  4. Op 8-9-2019 om 08:59, Havermout zei:

    Dankjulliewel voor jullie reacties! @Forensica Dat klinkt ook wel erg goed. Bij mij werken ze alleen met Mentor. Heb mij eigenlijk nog niet verdiept in de verschillen, aangezien hij sowieso alleen met Mentor werkt. 

    Ik heb de pc toch nog maar een mail gestuurd met een paar vragen.. Misschien ga ik toch wisselen naar anatomisch op de spier. Af en toe voel ik mij zo'n twijfelkont hahah!

    Dat twijfelen is heel normaal. Hebben we allemaal gehad en daarna zelfs nog. Beter een keer teveel bellen Dan een keer te weinog! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.