Ga naar inhoud

Secret ingredients

Leden
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Secret ingredients

  1. 6 uur geleden, MW1986 zei:

    Hoe gaat het nu met je meis?

     

    ?

    Hey

    De pijn is draaglijker maar nog steeds aanwezig helaas. Ben intussen ook weer aan het werk dus veel tijd om erover na te denken heb ik gelukkig niet. 

    Benieuwd wanneer ik écht pijnvrij zal zijn. En weer op mijn zij kan slapen. En een gewone bh aankan. Zucht...

    Iedereen zegt ook dat je borsten elke dag nog zo erg veranderen. Dat is bij mij niet zo, heb ik het gevoel. Zien er volgens mij nog steeds hetzelfde uit als 2 weken geleden.... 

    Zal nog maar wat geduld hebben...

  2. 2 uur geleden, Miss-Mafia zei:

    Update!! - 

    Momenteel ben ik 2 weken PO en inmiddels ben ik al een aantal dagen van de pijnstillers af. Dat betekent niet dat ik geen pijn meer heb, maar de pijn is draaglijk. 
    Ik heb in de afgelopen 2 weken verschillende soorten pijn gevoeld
    - eerste paar dagen: drukkende pijn van de zwelling
    - 1 week PO: scheurende pijn (alsof ik ze steeds moest vasthouden)
    - 2 weken PO: brandende pijn. Nu voelt het (over mijn hele borst, maar VOORAL bij de tepels) alsof ik gigantisch erg verbrand ben geweest en dan steeds de huid aanraak. Dus de bh voelt al onaangenaam en als ik er iets overheen aantrek voel ik dat zelfs branden. Ben nu aan het proberen de borsten met vaseline in te smeren in de hoop dat het dan minder wordt. 

     

    Hier precies hetzelfde! 18 dag PO en ook nog steeds die "zonnebrand". Ik heb nu een andere sportbeha en daarin voel ik het wel ietsje minder. Vaseline nog niet geprobeerd. Ga ik morgen meteen kopen in de hoop dat het helpt. 

    Bio-olie helpt ook een klein beetje, vind ik. 

    Gisteren naar de chirurg gebeld om te vragen of dat wel normaal is zo lang. Hij zegt dat het écht lang is, maar wel mogelijk. Dat het vanaf nu alleen maar minder pijnlijk zal worden en dat het ergste voorbij is. 

    Dat hopen we dan maar. 

    De te strakke broeken door het gebrek aan sport en de overload aan eten zijn hier ook herkenbaar. Oeps... 

    • Like 1
  3. Gisteren mijn dames voor het eerst uitgepakt ?, want het drukverband mocht er eindelijk af nu de operatie 2 weken achter me ligt. Toch wel heel hard wennen, vind ik. En ze zitten zoals verwacht echt nog veel te hoog. Op zich niet lelijk, maar nog heel onnatuurlijk. 

    Ik had een postoperatieve bh van het merk Anita aangeschaft in de maat 75D, zoals de pc had aangeraden. Ik droeg normaal altijd bhs met minimaal omtrek 80 dus vond 75 wel heel weinig.? Heb het dus nog eens laten nameten bij de lingeriezaak en het zou toch kloppen. Nu zit die bh me toch vást.... pfff drukt echt keihard op mijn maag. Dus allesbehalve comfortabel. 

    Bovendien doen mijn borsten echt nog steeds superveel pijn ? (brandend en stekend gevoel, zoals bij een hele erge zonnebrand) Is dat wel normaal nog 2 weken postop? Ik lees van heel wat dames dat ze geen brandende boobies meer hadden na een paar dagen. 

    Vandaag was ook mijn eerste werkdag maar mijn borsten waren net kanonskogels, zo hard! ? Kan ik daar iets tegen doen? Warmtecompressen of zo? Want die spieren willen maar niet ontspannen. Zucht... en ik die dacht dat ik na een week of 2 weer zou rondhuppelen. Not!  ?

  4. 12 uur geleden, MW1986 zei:

    Hoe gaat het slapen nu?

    Slapen gaat goed tot ongeveer 3u30 en dan word ik wakker en kan ik nog heel moeilijk in slaap komen.?

    Het enige wat goed voelt is wandelen, dus dat probeer ik dan af en toe te doen. Ben echt bang dat ik door té veel te doen iets mis doe. Maar te weinig doen is ook niet goed, want daar krijg je dan weer stramme spieren van, schijnt het. Pfff... Vrijdag opnieuw eerste werkdag, dus dan heb ik nog weinig keuze. ?

    Ik ben ineens ook ontzettend bang dat mijn borsten te groot zullen zijn eens het verband eraf is. Ik dacht in het begin dat het de zwelling was maar heb de indruk dat die niet meer afneemt nu...?

    Ik vind opeens ook dat mijn buik opnieuw gezwollen is, zou dat kunnen? ?

    Misschien heb ik momenteel ook gewoon te veel tijd om na te denken ??

  5. Ok. 10 dagen po nu. ?

    Rugpijn was bedaard maar toen weer heel erge last van de draadjes (denk ik). D gehele tijd zo'n stekende, brandende en trekkende pijn aan de onderkant en alweer vooral links. Grrr.... lijkt wel of er elke dag een nieuw pijntje de kop op steekt.? 

    Het vocht was nu wel helemaal weg en voor het eerst begint het ook te kriebelen om te weten hoe ze er nu uiteindelijk uit zullen zien. ?

    Die borstband is nog steeds vreselijk en dat drukverband hangt zo onderhand mijn keel uit. ? Maar hey,  het is voor de goede zaak en in mijn hoofd is zo'n postoperatieve bh die ik vanaf volgende week aan mag toch "ietsje"comfortabeler. Weer een stapje om naar uit te kijken. ?

    Ik neem aan dat ik eerst nog door de "jeuk"fase heen moet als die wondjes beginnen te genezen? ??

    Intussen is sinds vannacht de rugpijn weer helemaal terug en nog iets lastigs: het zweten onder dat drukverband.

    Ik ga echt heel blij zijn als ze het eraf halen. ?

    Vandaag zijn mijn borsten keihard. En ik heb het gevoel dat mijn rechtertepel op een gekke plek zit (links weet ik niet want daar heb ik geen gevoel in).

    Zal wel allemaal van voorbijgaande aard zijn? ?

    Sinds gisteren maak ik me ook zorgen dat ik striae zal hebben. Geen idee waar die doemgedachte opeens weer vandaan komt ?

  6. Lieve dames

    De meeste meiden hier kozen voor grotere maten uiteraard, maar ik vind het zo'n zonde dat ik mijn bh's van voor de operatie gewoon naar de kringloopwinkel zou moeten brengen. Dus heb ik een hele collectie 75B (sommige iets groter) in de aanbieding: voorgevormde, met vulling, zonder vulling, balconet, strapless, merk en niet-merk en quasi opgedragen (de lievelingetjes die wat meer gedragen zijn heb ik weggegooid). Misschien is er hier toch interesse voor? 

  7. 4 uur geleden, MW1986 zei:

    Ik vroeg mij af wat voor bh jullie gekocht hebben nadat de operatie/sport bh uit mocht.  

    Moet nog 3 weken maar ben me vast wat aan t oriënteren op het internet.   

    Want moet geen push up en beugelloos zijn toch.   Wanneer eigenlijk wel?

    Krijg je wel voldoende steun met bh’s zonder beugel?   Zoja, welk merk ondersteunt goed en zit mooi en is niet te duur. 

    De pc zij dat ik niet moet doorslaan met bh’s kopen omdat de borsten zoveel blijven veranderen, en at zou zonde zijn van mn geld.  

     

    Alvast dank?

    Ik volg even mee want zit een beetje met dezelfde vraag. ?

  8. 1 uur geleden, Miss-Mafia zei:

    Kan je chirurg je niet vertellen welke maat bh je het beste kan nemen? Heb jij momenteel dan geen sportbh aan? Ik werd in de kliniek wakker met een sportbh aan. Heb ook geen verband. alleen pleisters op de wondjes. 
    Zou voor de maat gewoon echt bellen naar de kliniek. Of je laten opmeten in een winkel?

     

    Het zou uiteindelijk uitkomen op een 75D volgens de dame van de lingeriezaak. Maar door de vervorming en de zwelling kon het wel eens verschillen, werd me op voorhand gezegd. Nu ja, zal ook geen cupmaat verschil zijn neem ik aan. 

    Ik mag pas volgende week vrijdag een sportbeha aan.? Is blijkbaar standaard bij deze chirurg dat drukverband en die borstband. Zou sneller indalen bevorderen. Ik vind het op dit moment alleen maar superirritant en héél oncomfortabel. ? en heb daardoor dus ook nog helemaal niks gezien.

    Was daarstraks in de lingeriezaak voor die sportbeha en voelde me net een kind in de snoepwinkel met al dat moois dat in de rekken hing. ?

  9. 2 uur geleden, Miss-Mafia zei:

    ja ik ook maar er zijn geen botten meer te zien haha. hoe gaat het herstel bij jou verder? ik snap nu wel wat iedereen zegt dat ze blij zijn dat ze de grootste maat hebben gekozen. Vind ze nu ook ineens vrij klein lijken ?

    Vocht is intussen zo goed als weg. Dus da's al ietsje comfortabeler. 

    Gisteren had ik een supergoede dag, en in principe ook een goede nacht... tot 5u vanochtend... Ik had namelijk het idee geen pijnstillers meer nodig te hebben, dus toen werden de boobies opeens terug "levend". En die rug! Grrr... 

    Ben ook blij dat ik toch de grotere maat heb genomen voor wat ik zo door het verband heen kan zien. Ben nu op zoek naar een goede compressiebeha, want die heb ik vanaf volgende vrijdag nodig wanneer het verband er af mag. Zie effe door de bomen het bos niet meer en ook geen idee van de maat. 

    Heb al jaren omtrek 80 à 85, maar volgens de chirurg heb ik eigenlijk 75. Geen idee welke cupmaat het uiteindelijk zal zijn. Kan toch moeilijk "van alles wat" gaan kopen? ?

    Of zou ik 2 verschillende maten mogen meenemen en dan terugbrengen wat niet past? Wat een luxeprobleem ook eigenlijk ?

  10. Ok. Even een update. 

    We zijn nu 6 dagen po. 

    Maakte me zorgen omdat mijn ene borst echt merkelijk veel meer gezwollen is dan mijn andere borst. 

    Ik mocht de chirurg altijd een appje sturen, had hij gezegd, dus dat deed ik dan ook maar. 

    Schrok me rot toen hij zei dat ik dan maar meteen naar de kliniek moest gaan om het zekere voor het onzekere te nemen. 

    Goed, daar ben ik dan langs geweest en ik kwam bij zijn collega terecht (aangezien ze momenteel de kliniek aan het verbouwen zijn en dr Van Zele met vakantie is). 

    Wat een ******* 

    "Nee mevrouw, u kan hier niets komen doen. U hoeft uw shirt niet uit te doen en ik hoef het niet te zien want er is helemaal niets aan de hand."

    Aan de ene kant natuurlijk wel fijn dat het écht niet erg was blijkbaar, maar aan de andere kant was ik nu ook niet meteen gerustgesteld. 

    Toen ik vroeg wat ik moest met de rugpijn die ik heb door de borstband, kreeg ik als antwoord "Nou mevrouwtje,  dan laat u die gewoon uit." 

    Euhm? Pardon? 

    Mijn eigen chirurg zei dat ik deze 2 weken lang 24/7 moest aanhouden in combinatie met het drukverband. 

    "En op uw zij liggen en uw armen heffen... Als dat geen pijn doet, mag dat gerust" 

    Wat een tegenstrijdige adviezen. 

    Heb voor mezelf afgewogen dat ik toch maar mijn eigen chirurg volg. Deze ging er me net wat te licht overheen. 

    In ieder geval wel een goede dag vandaag. Heb net pannenkoeken gebakken, dus qua beweging in de armen en rondlopen zit het al wat beter. Hopelijk moet ik dat vannacht en/Of morgen niet bekopen. ... 

  11. 5 uur geleden, Miss-Mafia zei:

    update!

    vannacht een slaappilletje gepakt en bed iets minder hoog gezet. Daardoor gelukkig wel heel goed geslapen.

    Ik houd wel mega veel vocht vast. Mijn buik is erg opgezet en ik krijg mijn armen niet helemaal naar beneden omdat het daar helemaal dik is. Is dat normaal? Voel me echt een michelinmannetje haha.

    Hoihoi 

    Yep, hier ook een Michelinmannetje. Nu (dag 5) begint het pas een beetje te minderen. Ik heb normaal redelijk ver uitstekende sleutelbeenderen, maar die zijn door het vocht helemaal verdwenen. Komt dus wel goed. 

  12. Da's echt een nachtmerrie inderdaad ?

    Deze nacht was iets beter maar nog steeds 3x wakker en toch weer een pijnstiller moeten nemen. 

    Ik heb een verband dat helemaal superstrak om mijn borstkas heen zit en vastgeplakt is met pleisters. Daaroverheen ook nog zo'n borst(martel)band. 

    Dit moet ik 2 weken aanhouden en het mag niet los. De borstband mag 1x per 24u een uurtje los. 

    Hels dus. En geen douche mogelijk. 

    Na 2 weken mag het verband eraf en de draadjes eruit. Vanaf dan 6 weken sportbh + borstband. Laten we hopen dat het resultaat het afzien waard was. 

    Ik loop momenteel ook te stressen want linkerborst is (zie je door het strakke verband heen) duidelijk veel meer gezwollen (of groter?) dan rechterborst. Heb links ook geen gevoel erin en rechts wel. Links wel pijn en rechts veel minder. Ik heb de dokter proberen te bellen maar in de Wellness kliniek hebben ze vandaag precies geen zin om de telefoon op te nemen ? ik hoop dat dat normaal is... 

    • Like 1
  13. Daar herken ik me dus helemaal in, in dat buddha-gevoel en die martelband. Bovendien heb ik hier een zesjarige in huis die te pas en te onpas naast me in de zetel ploft (en dat doet echt geen deugd) en graag wil dat ik meespeel (lief hoor: vanochtend had ze me een sandwich met choco gesmeerd en een kopje melk opgewarmd en ze is al de hele tijd met haar dokterstas in de weer). Als dat vocht nu eens zou willen wegtrekken, dan zou dat al een verschil maken. Normaal heb ik uitstekende sleutelbeenderen, maar die zie je nu door het vocht zelfs niet zitten. Ik probeer veel te drinken. Meer kan ik niet doen, vrees ik. Een warm kompres op mijn rug helpt een klein beetje. Een héél klein beetje. Geduld is een schone zaak..  

  14. Maandag intussen. De operatie is nu 4 dagen geleden. Vannacht een rotslechte nacht gehad, bah! Voor het eerst in mijn bed ipv op de zetel en eerst enorme buikpijn (denk omdat ik ibuprofen had genomen zonder er iets bij te eten) en daarna (Nu nog steeds!) ongelofelijke rugpijn. Ik vind in geen enkele houding mijn gemak. Mijn borstpijn valt ontzettend goed mee, maar die rug! 

    Ik weet ook niet zo goed wanneer ik eventueel op mijn zij mag liggen, zodat de druk een beetje van mijn rug gaat. 

    En de kliniek is momenteel 2 weken dicht dus kan niet even snel bellen.... 

    Resultaat: wegens slaaptekort ook nog eens ontzettend grumpy... 

    Heb benen al hoger gelegd, maar dat wil voorlopig niet helpen helaas.

    Als iemand de gouden tip heeft, dan hoor ik hem graag... ?

  15. Oh zo herkenbaar! Ik heb tot op de operatietafel nog getwijfeld tussen 300cc en 330cc! Uiteindelijk zei de pc dat ze beide natuurlijk zouden ogen en het uiteindelijk maar een soeplepel verschil geeft. ? 

    Iemand die ik ken heeft getwijfeld tussen dezelfde maten, is uiteindelijk voor de kleinste gegaan en heeft daar nu wel wat spijt van. Dat heeft bij mij ook wat meegespeeld in de keuze. 

    Uiteindelijk heb ik gewoon tegen de dokter gezegd dat ik een mooie, natuurlijk ogende, volle boezem wou en geen bolletjes. En toen zei hij meteen om voor de grotere te gaan omdat het snel went. Veel succes bij je keuze! Niet gemakkelijk inderdaad! X 

  16. Thanks for asking! Ging vandaag (3 dagen po) best goed, alleen nu 's avonds vind ik opeens mijn gemak niet meer. Zitten, liggen, staan... het maakt allemaal niks uit. Alles is even ongemakkelijk. Nog steeds superhard gezwollen en ben werkelijk een watertonnetje. En die grrrrrr-borstband. Wat haat ik dat ding intussen. Geeft me overigens ontzettende rugpijn. 

    Manlief is intussen wel thuisgekomen maar is zoals altijd nogal zwijgzaam. Hopelijk morgen weer een stukje beter.

    Maak me intussen ook zorgen over het feit dat ik over 2 weken opnieuw moet gaan werken. Ik wil echt niet dat iemand die borstband ziet zitten of vraagt waar dat voor dient maar dat zal waarschijnlijk niet lukken ?

    *En nu klaagmodus uit*  ?

    Keep us posted!  Want het doet toch wel deugd om af en toe te ventileren ?

  17. Heel veel succes gewenst! Komt helemaal goed. 

    En wat die kledingmaat betreft: ik zit met dezelfde bezorgdheid. Heb nu 38/M en ik wil dat precies graag zo houden. Nu is het wel geen ramp moest dat niet zo zijn. Als ik er een mooie boezem voor in de plaats krijg, knip ik dat stomme maatetiket er gewoon uit ?

    Ik had nog twijfels tot op de operatietafel dus dat is heel normaal, denk ik. Komt goed! 

  18. Hoi dames 

    Wat leuk deze reacties. Voel ik me toch heel even niet meer zo alleen haha... 

    De pijn is draaglijk maar heel oncomfortabel. Ik vind in geen enkele houding echt mijn gemak en opeens ook enorm veel vochtophoping in mijn borsten en buik (waarbij dat spannende verband en die borstband nóg meer gaan spannen). Alles doet pijn nu, zelfs de spiertjes in mijn hals. 

    Als ik nu toch maar eens een houding vond om in te slapen. Pfff... 

    Lukt me voorlopig niet. ?

  19. Intussen is de operatie achter de rug (gisteren). Ik heb tot het moment dat ik in slaap moest nog getwijfeld over de maat maar uiteindelijk toch op aanraden van de pc de 330cc genomen. Nu helemaal ingepakt met verband dat er 2 weken op moet blijven en een borstband dus kan niet even snel piepen helaas. En eigenlijk heb ik ook niet die neiging vreemd genoeg. Dat ding zit wel superstrak en de vorige nacht was allesbehalve comfortabel. Ik heb wel mezelf kunnen aankleden en ik kan eigenlijk alles wel zelfstandig.  Ben ik heel blij om. De pijn is vandaag erger dan gisteren. Zo'n stekende, brandende pijn en linkerborst is ook duidelijk groter dan de rechter. Zal wel normaal zijn neem ik aan? 

    Binnenkort plaats ik weer een update, al komt er weinig reactie op mijn verhaal voorlopig ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.