Ga naar inhoud

C_name

Silver Member
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door C_name

  1. Op 25-7-2019 om 15:45, Sarabii zei:

     

    Hoi @C_name,

     

    Tussen welke maten ben je aan het twijfelen? En ook anatomisch? Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen: luister naar je eigen gevoel! En qua passessie vind ik het in het echt kleiner uitvallen, maar dat mag je zelf beoordelen op mijn foto’s. Ik zal je toevoegen.

     

    liefss sarabii

     We kwamen met passen op 425  (en de andere 450 om te corrigeren) uit mentor rond maar als ik daar foto’s van zie ben ik bang dat ik dat veel te groot vind. 

     

    De passessie ga ik nog een x doen omdat zo twijfelde dus ik ben benieuwd of ik op hetzelfde uit ga komen. 

     

    Ik kon zo snel je reactie niet meer vinden nog een beetje wennen waar alles weer staat ?

     

    Hoe gaat het nu met jou qua pijn etc?

  2. 8 uur geleden, Sarabii zei:

     

    Ha @Maria87,

     

    geduld is op dit forum het toverwoord ? daar ben ik inmiddels ook achter. En het zou zo mooi zijn als ik daar over een aantal weken of maanden ook zo op terug kijk. Dan kan ik alle dames die net geopereerd zijn en twijfels hebben over heg resultaat proberen gerust te stellen. ? 

     

    ik zou ter voorbereiding op je gesprek helder proberen te krijgen van welk type borst jij blij wordt. En dan zonder kleren, met kleren, gezien vanaf de zijkant, voorkant, bovenkant. Wanneer heb je een gesprek? Spannend hè al die voorbereidingen!!

     

    xx liefss sarabii

     

    Hoi hoi,

     

    ik hoop dat ik op de juiste manier reageer? Ik heb donderdag mijn gesprek gehad en ook wat twijfels qua formaat dus ik ga nog een keer extra passen. 

     

    Zou ik miss ook mee mogen kijken in je album. Heb wel een heel goed gevoel bij de kliniek maar ik wil juist echt niet te groot. Terwijl ik schijnbaar wel genoeg ruimte heb door de borstbreedte van 13cm.

     

    ik ben heel benieuwd en alvast bedankt voor je antwoord 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.