Ga naar inhoud

B2DD

Silver Member
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door B2DD

  1. Op 22-10-2018 om 15:20, vlindertje zei:

    Ik ben ook geholpen door het wellness kliniek .. ben morgen 5 weken po en mijn rechterborst zit ook nog vrij hoog ... links is goed aan het indalen en is ook groter dan rechts ... denk dat ik ook maar eens contact met ze ga opnemen... heb jij ook geen afspraak staan voor na controle ( ik namelijk niet ) 

    Ben je toen geweest en hoe is het nu ondertss 1 jaar erover?

  2. 9 uur geleden, nwlvdw_ zei:

     

    Fijn dat het nu beter gaat!

    Ben nu 1 dag PO en ik had de pijn zeker onderschat, maar het gaat niet slecht. Alleen vannacht badend in het zweet en koortsachtig wakker geworden door de pijn, maar na 2 paracetamol viel ik gelukkig weer snel in slaap. Vind het redelijk goed vol te houden tot nu toe! 

    Idd u pijnstillers niet overslaan eerste 3 dagen zeer noodzakelijk. Maar nog eventjes op u tanden bijten en het is snel achter de rug. 1ste dagen voelde ik niks anders dan spijt ? nu voel ik enkel bewondering en ongeduldigheid. 

     

    En hoeveel cc heb je laten doen?

     

     

  3. Op 26-6-2019 om 10:24, nwlvdw_ zei:

    Dat is fijn om te horen! Hoe gaat het nu met je?

    Hey ondertss mijn 10de dag en genees snel. Had het erger verwacht na mijn ontwaking en de eerste 2 kwellende dagen. Vanaf dag 3 begon het zoals iedereen zei veel makkelijker en pijnlozer. Maar eerste dagen voelde ik enkel pijn en spijt. En dat gevoel is zeker achter de rug. Hoe gaat het met jou? Is u opperatie doorgegaan? 

    Gn

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.