Ga naar inhoud

Jess86

Silver Member
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jess86

  1. 8 uur geleden, Miss-Mafia zei:

     

    Ja begint nu wel heel dichtbij te komen. Ik ga nog iedere dag slapen met het gevoel dat ik er nu 100% zeker over ben welke maat dat ik neem en in de ochtend word ik weer met twijfel wakker. Heel vermoeiend, maar ik lees hier overal dezelfde verhalen dus zal wel normaal zijn;) 

     

    Ik krijg de Mentor CPG 332 (anatomisch, tall height, moderate-plus projection) 305cc voor de borst, omdat mijn pinchtest op 4cm uitkwam zoiets. Ik heb nu een 75B/70C aan, maar die 'gaapt' dan nog altijd aan de bovenkant zeg maar. Hoop op een volle C/kleine D uit te komen. 

     

    En jij?


    Ben alleen erg benieuwd naar mijn nieuwe kledingmaat straks.. Heb nu alles XS/S/34, maar ik ben bang dat mijn kleding me straks niet meer past. 

     

    O ja die eeuwige twijfel, ik herken dat heel erg.

    Ik krijg de mentor 300cc anatomisch en dan achter de spier.

    Ik zat ook flink te twijfelen of ik niet groter wilde, na een tijdje toch weer met van der Weij gebeld en toen vertelde hij me dat 300 ook wel het grootste was ivm mijn huid.

    Dus ik hou het natuurlijk ook gewoon op 300.

    Ik zit na 3 kinderen inmiddels zelf op AA ? ik hoop rond een volle C uit te komen ?

     

  2. 5 uur geleden, MissyJoy zei:

     

    Ik moet zeggen dat ik enorm véél geluk gehad heb als ik zo terug kijk... bijna 4 weken po en die tijd is omgevlogen! Dus die laatste 2 weken zullen ook zo voorbij zijn... 

    Bij mij voelt het echt al heel eigen! Had ik ook al best snel voor mijn gevoel. Dat ik ze mee voelde bewegen de trap af, met lopen en dat soort dingen... 

    Nu met die hitte gewoon in een kort los broekje gelopen en in mijn sport bh thuis... als ik de deur uit ging dan een los hempje wat ik voorheen ook droeg, alleen toen altijd bh's met 3 dubbel ingebouwde kipfilets, sporttopje eroverheen en daar dan een strak hempje overheen want anders zag je dat mijn bh aan de bovenkant "gaapte"

    En dat is nu dus gelukkig niet meer! Loop veel rechter, straal van oor tot oor en kijk in elke raam of spiegel wel even hoor ???

     

    Met een kleintje lijkt t me wel lastig inderdaad! Hier de kids 9 en 11 dus doen veel zelf. En heb ze de eerste 2 weken hier gehad, waarvan nog 1 week op school en de 2de week lekker rustig aan... en toen zijn ze 2 weken naar mn ex gegaan... morgen komen ze terug! Dus dan weer lekker kroelen ???

     

    ???

    Heerlijk dat je zo loopt te stralen, eindelijk geen kipfilets meer in!

    En ook lekker dat ze al zo eigen voelen.

    Bijna je kinderen weer bij je, dat maakt het plaatje weer compleet.. lekker genieten ?

  3. Missy joy ja zo een raar idee, volgende week is het al zover. Om deze tijd zitten ze er dan al in ?

    Ik ben nog steeds wel erg gespannen, en zo bang voor de narcose en het feit dat ik mijn kleine mannetje niet kan tillen.

    En hoe voelt het bij jou, zijn ze al een beetje eigen na 3 weken?

     

    En miss-mafia spannend voor jou schiet het ook lekker op! Ik heb wel last van zenuwen en jij? Laat je ze voor of dual plain plaatsen? En hoeveel cc als ik vragen mag? :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.