Ga naar inhoud

Zutje

Silver Member
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Zutje

  1. 17 uur geleden, Merel zei:

    Hoi @Zutje ja dr. Bakker van Faceland/Bauland inderdaad. Ik ben wel heel tevreden over deze arts, het ziet er allemaal prima uit en m'n littekens zitten ook echt perfect in de plooi. Het is puur dat bij mij links anders aanvoelt dan rechts. Maar ik begreep dat dit nog kan veranderen en ik zou me, als je nog zo kort po bent, geen zorgen maken. Gefeliciteerd met je boobies en succes met je herstel!

    @Merel, dank je wel?

    ja het gesprek voelde echt fijn bij hem. Ben gister gebeld door faceland en had foto’s op gestuurd via whatsapp en ze zeiden dat het mooi geneest en de zwelling hoort erbij was meteen opgelucht. 

  2. Hoi merel, ik ben ook links en vind ook dat mijn linker borst er groter uit ziet dan mijn rechter bedoel je dr Bakker van Faceland? Ben daar ook geopereerd ben pas een week post op nu al bang dat er wat fout is. Erf veel gegoogeld over kapselvorming. Heb even snel een account gemaakt hier om te kijken of er hier meiden zijn die mijn kunnen helpen misschien?

  3. Op 3-6-2019 om 21:10, Merel zei:

    Hoi dames, 

    Via de zoekfunctie werd ik niet echt wijzer dus vandaar dit topic. Vandaag had ik mijn eindcontrole van mijn borstvergroting bij dr. Bakker. Ik ben 10 weken po en voel nog verschil qua zachtheid tussen links en rechts, rechts is best wel wat zachter en soepeler dan links. Volgens dr. Bakker kan dit nog bijtrekken maar het zou ook kunnen dat er voelbaar verschil blijft. Dit maakt me toch een beetje ongerust, ik weet dat het tot een jaar nog kan veranderen maar ik vind het echt nogal storend. Zijn er meer meiden die verschil hebben of hadden, of en na hoeveel tijd dit minder werd en wat eraan te doen is als het verschil blijft. Hopelijk kan iemand me een beetje geruststellen hierover

     

     

    Op 3-6-2019 om 21:10, Merel zei:

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.