Ga naar inhoud

Lie30

Silver Member
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Lie30

  1. 2 minuten geleden, Ld1234 zei:

    @Lie30 ook ik dacht meteen bij het zien van je foto dat er geen borstlift is uitgevoerd. Je hebt de littekens die daarbij horen niet, maar denk ook dat je geen borstlift nodig hebt want ik vind ze niet hangen. Ik zou wel een gesprek aangaan met de pc en zo niet dan via de juridische weg kijken of je nog iets van je geld kunt terug krijgen voor de niet uitgevoerde borstlift.

    Als je de afstand tussen je borsten minder wilt hebben het je sowieso wat bredere implantaten nodig. ?


    ja ga ik zeker doen.. helaas laat de praktijk zich dood stil.. 

    ja klopt ik ga nu voor motiva rond met een breedte van 12.25 als ik het goed zeg. 
    ben erg benieuwd wat eruit komt. Hoeveel cc de praktijk vertelde mij dat ze een inwendige lift hebben uitgevoerd multi plane hier is niks over te vinden op heel het internet. En ook niet op hun site. Moeilijk blijft door me hoofd spoken

  2. 2 minuten geleden, MW1986 zei:


    @Lie30 moet je wel nageven dat je borsten “klein” zijn.   Ogen Wel heel natuurlijk, maar snap dat je dit niet verwacht met 380cc en het teleurstellend is.   
    Ik wilde ook 380cc maar dat paste dus niet.

    Heb de diagon gel 335cc met max projectie.  Maar die van mij lijken wel wat groter... 
    Maar staan ook dichterbij elkaar.
    Ik kom van A af qua volume maar moest b dragen vanwege de breedte.  
    Lege b had ik altijd.  en dus ook moeilijke borsten ivm tubulaire borsten.  
     Draag nu 80D.   Wat draag jij?

     


    Ja die leegte er tussen in vind ik ook niet mooi. Ik heb toen voor druppel gekozen maar ga nu voor motiva rond dual plane zodat de silicon minder op valt  en groter in de breedte is.  Zodat ik eindelijk volume krijg en dat ze mooi bij elkaar staan. Ik draag nu alleen maar push up terwijl ik daar juist van af wou 75D wil gewoon lekker ook zonder bh kunnen lopen maar wel dat ze het mooie volume hebben. 
    heb een foto toegevoegd wat hopelijk mijn eind resultaat gaat worden is natuurlijk bij iedereen verschillend en dit is met bh 

    F367D16B-0A63-405C-92BB-D31101283EA5.png

  3. 1 uur terug, Lindan zei:

    @Lie30

    Ik zat even naar je foto te kijken

    (om 06.00 uur?‍♀️) en ik vroeg me het volgende af;

    - Heb jij littekens van de borstlift?

    Ik zie werkelijk geen littekens van de borstlift?‍♀️ Waarschijnlijk niet want die was niet uitgevoerd Begrijp ik uit je Verhaal.

    - Als er dus alleen een vergroting heeft plaatsgevonden Op basis van je foto , vind Ik je borsten geen hang . Was een lift volgens mij niet echt nodig . ( ik ben geen arts hè )

    - Had jij destijds wel betaald hiervoor ?


    Als ik naar de dames kijk met een borstlift en incl mezelf ( jaren geleden ) hebben we toch allemaal een litteken rondom de tepel  En of litteken verticaal vanaf Tepel naar beneden.
     

    Ik ben reuze benieuwd wat de arts uit je borst gaat halen. Want ook ik heb maar 45cc meer dan verwacht je toch wel iets meer volume! En natuurlijk ligt het aan je voorsituatie.


    nee totaal geen littekens ik heb 2 kleine sneetjes aan de onder kant.. ik heb wel een borstvergroting gekregen maar niet het volume wat ik wou ik had 75b en ze zouden er 380 in doen ja ik heb voor de borstlift en de borstvergroting betaald.. 

     

    ik ben ook heel erg benieuwd wat eruit wordt gehaald!! ? 

     

  4. 2 minuten geleden, Ld1234 zei:

    @Lie30 goed dat je mensen waarschuwt..ik zou zoiets persoonlijk ook willen weten als ik voor deze pc zou kiezen. Heb even naar je foto gekeken en kan me idd niet voorstellen dat het 380cc is. Ik heb zelf 450cc en mijn borsten zijn echt veel groter. En het verschil is maar 70cc??‍♀️.

    Goed dat je juridische hulp hebt ingeschakeld!

     

    Liefs,

    LD


    Ja dat heb ik dus ook bij 3 verschillende consulten gehoord dat ze wel zeker weten dat dit geen 380 is. Idd 70cc verschil ben erg benieuwd wat eruit komt.. 

    gelukkig dat jullie het fijn vinden dat ik me bericht plaats. Ik weet nu namelijk hoe erg dit is en ook hoeveel pijn ik heb moeten doorstaan en zo lang heb gespaard ervoor.. Wil liever dat iedereen er goed over nadenkt en veel op internet gaat lezen over deze praktijk. 
    veel liefs Terug❤️

    • Like 1
  5. 1 minuut geleden, Veerveertje zei:

    Wow wat heftig en wat naar voor je. 
    Leuk dat andere dames tevreden zijn, maar dit is geen kattenpis en goed dat je waarschuwt. 
    Heel veel sterkte en ik hoop dat je na een nieuwe operatie eindelijk happy kunt zijn met je borsten. ❤️


    Dat dacht ik dus ook. Liever dat iemand er 3keer over nadenkt en zich goed inleest. 
    2 april in me nieuwe datum ik zal jullie op de hoogte houden maar ben wel erg bang nu.. gelukkig nu wel heeeeel veel gelezen en gezocht. Dankjewel lieverd❤️

  6. Zojuist, Lie30 zei:
    5 minuten geleden, MW1986 zei:

    Maar ik heb contact met meerdere meiden gehad hier op forum.  Zijn allemaal tevreden.    Mooie resultaten.    Denk dat jij de pech hebt.   En aan je foto te zien heb je denk ik te smalle implantaten.    Zit best wat ruimte tussen.    
     

    Dokter van onselen is heel redelijk om mee te praten.  En ook over het zwarte lijst gebeuren.  
    De echte situatie ligt toch heel anders... 

    Fijn dat jij weet hoe de situatie in elkaar steekt toch vertel ik mijn verhaal,  omdat ik niet de enigste ben. En ik liever wil dat iemand er 2 keer Over nadenkt.  Ja ik heb zeker pech!

    • Like 1
  7. 4 minuten geleden, MW1986 zei:

    Maar ik heb contact met meerdere meiden gehad hier op forum.  Zijn allemaal tevreden.    Mooie resultaten.    Denk dat jij de pech hebt.   En aan je foto te zien heb je denk ik te smalle implantaten.    Zit best wat ruimte tussen.    
     

    Dokter van onselen is heel redelijk om mee te praten.  En ook over het zwarte lijst gebeuren.  
    De echte situatie ligt toch heel anders... 

  8. Zojuist, Lindan zei:

    @Lie30 ?oh dat is echt vreselijk meid!!

    Ik ben na deze berichten gaan googelen , en ik schrik werkelijk. Jeetje als kliniek zouden ze je financieel hierin moet tegemoet komen. ? 

    Echt heel veel sterkte . 
     

    liefs 

    ja vrezenlijk he heb ook echt gehuild. Me prothese is ook omgedraaid dus moet zoiezo weer onder het mes maar wil daar niet meer komen. Dankjewel meid heel veel liefs terug. 

    • Like 1
  9. 1 uur terug, Lindan zei:

    @Lie30 oei dat is heftig! De operaties zijn al vreselijk duur, dan verwacht je wel toch het allerbeste !!

    Wat bedoel je met volume klopt niet? Ze hebben kleinere protheses ingedaan? 

    En de borstlift , was dat direct zichtbaar dat er geen lift was gedaan ? 
    En dat gemeld bij controle afspraak bij de PC? 

    Dit weet ik pas zeker als de prothese eruit wordt gehaald 380 Zou erin zitten. Maar dit valt er niet vanaf te zien helaas 

  10. 1 minuut geleden, MW1986 zei:

    Van onselen heeft gewoon een vergunning hoor.    

    Ik ben afgelopen juli geopereerd en dan nog wel met moeilijke borsten als voorsituatie. Tubulaire borsten.  En ik ben tevreden.  
    Achteraf blijkt een nacorrectie nodig te zijn, en dat word allemaal geregeld zonder moeilijk te hoeven doen.    
     

    vervelend dat jij een andere ervaring hebt!

    Gelukkig dat bij jou alles fijn wordt geregeld. Wil wel andere meiden waarschuwen want het is niet mis wat deze dokter op zijn lijst heeft staan en hij staat inderdaad wel op de zwarte lijst maar mag nu weer opereren zag ik. 

  11. 1 uur terug, Lie30 zei:

    Ik wil jullie allemaal waarschuwen ga niet naar A klienieken naar dhr van Onselen ik ben vorig jaar daar geopereerd het resultaat ik moet nu weer onder het mes en ze hebben bij mij nooit een borst lift uitgevoerd waarvoor ik wel heel veel geld heb uitgegeven horror dokter en oplichter.

    mijn siliconen zijn omgedraaid maar ze willen me hierbij niet helpen ik heb 380cc maar het volume klopt totaal niet volgens mijn 3 seconds opinions bij andere klinieken. Dus ben benieuwd wat er in april uit komt. Ik ben 5000€ lichter 

    ik wil jullie alleen beschermen tegen deze meneer. 

     

    2F305971-9A63-43FF-B546-1EC97732A009.jpeg

  12. 11 minuten geleden, bent001 zei:

    Ohh wat heftig meid! Volgens mij staat hij al op een soort van zwarte lijst, iemand raden mij deze arts aan en ben toen het een en ander op Google te weten gekomen. Hij heeft geen papieren meer op dit moment om te opereren.

    Vind dit echt super naar voor je? super slecht dat er in deze wereld ook oplichters zijn. Heel veel sterkte!!

    Ja klopt dit wist ik dus niet en ben me wezenloos geschrokken.. ? ik zal een foto toevoegen van hoe me borsten eruit zien.  Dankjewel ❤️ Weet je zeker dat hij op dit moment geen papieren heeft om te opereren want ik laat het hier niet bij zitten.. 

  13. 1 uur terug, Lindan zei:

    @Lie30 oei dat is heftig! De operaties zijn al vreselijk duur, dan verwacht je wel toch het allerbeste !!

    Wat bedoel je met volume klopt niet? Ze hebben kleinere protheses ingedaan? 

    En de borstlift , was dat direct zichtbaar dat er geen lift was gedaan ? 
    En dat gemeld bij controle afspraak bij de PC? 

     Nee ik heb dit nooit doorgehad 

    pas toen ik deze week bij meerdere klinieken op consult ging vertelde iedereen mij dat er helemaal geen borstlift is gedaan toen ik belde naar de kliniek werd er gezegd multiplane hebben ze gedaan waarvoor ik nog 1000€ exstra had betaal ik kan helaas niks vinden over multi plane alleen dual plane bestaat. Ze willen me operatie verslag niet geven dus heb nu het juridisch loket gebeld.. 

  14. Ik wil jullie allemaal waarschuwen ga niet naar A klienieken naar dhr van Onselen ik ben vorig jaar daar geopereerd het resultaat ik moet nu weer onder het mes en ze hebben bij mij nooit een borst lift uitgevoerd waarvoor ik wel heel veel geld heb uitgegeven horror dokter en oplichter.

    mijn siliconen zijn omgedraaid maar ze willen me hierbij niet helpen ik heb 380cc maar het volume klopt totaal niet volgens mijn 3 seconds opinions bij andere klinieken. Dus ben benieuwd wat er in april uit komt. Ik ben 5000€ lichter 

    ik wil jullie alleen beschermen tegen deze meneer. 

    • Upvote 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.