Ga naar inhoud

Astrid13!

Leden
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Astrid13!

  1. Hi allen,

    Ik ben nu 6 dagen po, mijn borsten zijn mooi maar wel mega gespannen, voelen aan als kanonskogels ?. De narcose viel heel erg mee en ik werd snel en goed wakker. 

    Ik heb helaas wel veel pijn gehaf en last van misselijkheid, reactie op sterke pijnstillers en de uitwerking van narcose denk ik. Was ook even een zoektocht naar de juiste pijnstillers, nu goed te doen met een schema van paracetamol en ibuprofen dankzij advies  @best_boobie. Als ik op de bank lig gaat het goed maar met 2 kleine kids in huis (co ouderschap) moet ik soms echt even hun of mijn vriend (als hij er is) om hulp vragen en merk dat het toch snel teveel is. Via dit forum ben ik handige tips tegenkomen voor als je moeite hebt om op je rug te slapen. Kussen onder je knieën en een voedingskussen zijn echt een zege voor beetje nachtrust ?. Ik kijk uit naar de komende dagen of ze iets minder gespannen gaan aanvoelen en dat ik kan afbouwen met de pijnstillers . Donderdag moet ik weer naar kantoor en auto rijden (klein stukje), daar kijk ik nog wel tegenop. Denk dat ik maar zeg dat ik last heb van mijn rug als dekking voor au kreten?. Als het toch niet gaat dan maar vanuit huis werken onder mom van 'rugklachten'. 

    Ik heb een foto toegevoegd, deze is genomen op dag 4. 

    Xx

     

     

    • Like 2
  2. Hi Rowie,

    Mijn pc zei direct 375cc. Toen ik vertelde over de verschillende adviezen van andere klinieken,  van 275cc tot 375cc, voor de spier/dual plane, begreep hij mij twijfels. Hij heeft het me goed uitgelegd en is gaan meten. Hij vertelde dat 375cc heel goed zou staan en dat 400cc hij ook aandurfde om te plaatsen maar dat ik dan wel een verhoogd risico heb op complicaties en verhoogde kans op plooivorming. Hij werkt het liefst met Mentor ivm jarenlange kwaliteit/ervaring/keurmerk etc.

    Ik wil plooivorming natuurlijk voorkomen en de zachtste implantaat dus nu neig ik weer meer naar Motiva. Denk ik aan zekerheid dan weer Mentor. Pff vind het echt lastig...

  3. Hi Rosanna,

    Mijn pc werkt het liefst met Mentor vanwege zekerheid en jarenlange goed testresultaten en de certificering. Ik heb de Motiva al in mijn handen gehad en deze is idd veel zachter. Ik heb begrepen dat beide merken A merken zijn. Nu heeft hij de Mentor Cohesievr II besteld. 

    Aan de ene kant wil ik zachte implantaten maar ook weer een stukje zekerheid. Ik ga morgen maar even met de kliniek bellen voor meer info. Thnx voor je reactie?

  4. Hi Dames,

    Sinds vandaag lid geworden?.

    Ik heb mijn operatie vrijdag 3 mei. Nu twijfel ik na lezen op dit forum ineens over mijn gekozen implantaat van Mentor. Ik lees hier dat Motiva veel zachter is?? Ik dacht ga voor zekerheid en dacht dus aan Mentor maar heb nu twijfels.  Daarnaast heeft de arts 375cc en 400cc besteld. Ik ben 1.75 en 58 kg. Wat zouden jullie mij adviseren?

    Groetjes, Astrid

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.