Ga naar inhoud

EmdaPlast

Leden
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door EmdaPlast

  1. Op 4-5-2019 om 08:53, Kikig zei:

    Hallo allemaal,

     

    Al jaren overweeg ik een borstvergroting. Sinds de geboorte van mijn laatste kind is deze wens steviger geworden. Ik ben bijna zo plat als een dubbeltje, eindelijk borsten zou super zijn! Met billen, flinke heupen is mijn lijf niet in evenwicht.

     

    Paar weken terug bij van der Weij geweest. Ik vond het gesprek niet heel prettig, maar het passen van de prothesen vond ik geweldig. 

     

    Sinds ik heb besloten dat ik het graag wil, lijkt het alleen continu in het nieuws te zijn. Twee keer radar gezien en sindsdien ben ik toch erg gaan twijfelen. Een vergrote kans op kanker, wil ik namelijk niet (maar borsten wel).

     

    Ik vind het heel lastig om de juiste informatie te vinden. Wat zijn nou de beste prothesen? Ik lees ook hier en daar dat artsen aan bepaalde merken meer verdienen.. hoe weet ik dan wat de juiste keuze is? Ik lees ook over zout oplossing, maar toch meer over prothesen.. waarom is dat? Er is zoveel informatie dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Ik wil de veiligste keuze.. maar hoe kom ik daar achter? 

    Hoi Dames! 

     

    Ik wil jullie feiten niet onderuit halen, maar er is een artikel opgesteld door de FDA en de ISAPS (International society for plastic surgery (dit zijn dus de organisatie die wereldwijd bepalen wat er op de markt komt of niet)) wat texturering inhoudt en op grond waarvan is gemeten. In het artikel staat vermeld: 

     

    "The FDA concluded that there was not enough data-supported evidence supporting a ban on textured-surface breast implants, but believes that women and providers should be adequately informed of the risk of BIA-ALCL and made aware that the risk is higher with the use of textured implants, albeit still low." 

     

     

    https://www.prnewswire.com/news-releases/isaps-applauds-us-fda-allowance-of-textured-surface-breast-implant-sales-300843612.html?tc=eml_cleartime 

     

    En tevens wil ik aangeven dat Nagor een micro-texturing heeft en geen macro-texturering zoals @best_boobie beschrijft. Je kan hierover ook veel informatie vinden op nagor.nl in het geplaatste artikel waar je alles kunt vinden over texturering zodat je van alle merken genoeg info hebt om het te vergelijken, succes!! 

     

    Liefs! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.