Ga naar inhoud

Suzanne12

Leden
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Suzanne12

  1. Goedemorgen dames,

     

    Op 19 april heb ik een borstvergroting laten doen bij de Velthuis kliniek door dr. Van der Meulen. Hij heeft toen 375cc MP+ voor de spier geplaatst.

    na 6 weken heb ik een nabloeding gehad aangezien er net een bloeduitstorting binnenhuids precies bij het litteken was gaan vormen.

    Dit is direct perfect opgelost door de arts!

    Nu inmiddels 4,5 maand verder mag ik dinsdag voor eindcontrole maar ben eigenlijk niet zo. Echter weet ik niet wat ik kan en mag verwachten hierover van de arts.

    mijn rechterborst (zelfde als waar de bloeduitstorting) heeft gezeten voelt heel anders als de rechter. Als mij dochter tegen me aan zit doet het zeer, de borst hangt naar mijn mening en als ik plat op mijn rug ga liggen blijft mijn linker borst mooi en de rechter valt helemaal naar de zijkant.

    ik heb foto’s toegevoegd maar hoop dat je het duidelijk genoeg kan zien.

    En als ik heel eerlijk ben vind ik ze beide teveel hangen, had ze hoger verwacht zeg maar. Voor mijn gevoel zijn het meer druppels, plat van boven en vol van onderen.

    dinsdag moet ik terug komen en ga ik dit ook kenbaar maken bij de pc, maar wat kan en mag ik verwachtten?

    iemand gier ervaring mee of advies?

    cc7410ac-8e11-4a27-9a86-88c4912b5f12.JPG

    3cdcc18a-c3d9-4bef-b8fb-d6ae3baf73ad.JPG

    DEEDD171-22A5-4C12-A696-CC5EBF1DD089.jpeg

    3914160C-796C-4E0D-A8F6-F75717C8F22F.jpeg

  2. Dames,

     

    ik heb op 19/4 een borstvergroting gehad bij de Velthuis Kliniek. Ik ben geholpen door dr. Van der Meulen en heb 375cc MP+ gekregen voor de spier.

    na net geen 6 weken heb ik een lichte complicatie gehad. Er was een ader zich gaan ophopen bij het litteken wat de snelste weg naar buiten was gaan zoeken. Dit bleef bloeden (oud bloed) wat heel erg netjes direct op de OK is hersteld.

    Nu vindt ik dat mijn rechterborst opeens behoorlijk gaat hangen en begin mij hierover zorgen te maken.

    Aangezien ik pas in september mijn eindcontrole afspraak heb, ben ik alvast een mail gaan sturen met daarbij een foto. Echter heb ik geen idee wat ik hiermee moet, zijn er hier wellicht dames die dit ook hebben meegemaakt? En hoe is het toen opgelost?

    Wat is hiervoor eigenlijk een nette oplossing?

    A44D120C-11F0-4664-A57A-1C54959BEEBC.jpeg

  3. Op 9-5-2019 om 19:27, Suzanne12 zei:

    Dames,

     

    heel graag zou ik 6 kilo willen afvallen echter zelfstandig lukt het me niet. Hebben wellicht sommige dames een dieet wat aangeraden wordt???

    ook twijfel ik om mijn buik wat te gaan trainen. Nu heb ik gehoord dat hoelahoepen hier heel goed voor zou zijn, iemand toevallig ervaring hiermee??

    In augustus ga ik met vakantie en zou zo super zijn als dan die 6 kilo er af is

     

    Echt niemand???

  4. Dames,

     

    heel graag zou ik 6 kilo willen afvallen echter zelfstandig lukt het me niet. Hebben wellicht sommige dames een dieet wat aangeraden wordt???

    ook twijfel ik om mijn buik wat te gaan trainen. Nu heb ik gehoord dat hoelahoepen hier heel goed voor zou zijn, iemand toevallig ervaring hiermee??

    In augustus ga ik met vakantie en zou zo super zijn als dan die 6 kilo er af is

  5. Goodmorning,

     

    Op 19 april 2019 jl heb jk een borstvergroting gehad bij de Velthuis Kliniek. Er is toen 375cc voor de spier geplaatst.

    Nu bijna 3 weken verder ben ik me aan het verheugen op het kopen van mooie beha’s voor mijn nieuwe vriendinnen ?

    Wat ik me nu afvraag is in hoeverre de bh-maat nog kan veranderen na 6 weken bij een plaatsing voor de spier.

    Graag zou ik de ervaring van andere willen horen hiermee. Bij een plaatsing achter de spier kan er nog een hoop veranderen mede doordat de spier meer gaat spannen/ontspannen maar is dit ook zo bij een plaatsing voor de spier?

     

    Liefs

  6. Beste Moby28,

     

    spannend hoor dat aftellen. Ik zelf ben nu 2 weken po en heb ook een plaatsing voor de spier gehad.

    net als jou ben ik een echte buikslaper en moet zeggen het op je rug slapen valt best even tegen hoor.

     

    bij mijn eerste controle heb ik tips gevraagd en die hebben mij geholpen om weer lekker te ???

    Lig nu met mijn bed klein stukje omhoog en een extra kussen aan iedere kant naast mij net onder de borst. Op die manier kan je een beetje op je zij hangen. Sinds ik dit heb slaap ik een stuk beter.

     

    tja en tips ..... luisteren naar je lichaam en je pc

    voor de dag van de ok zou ik ook een kussentje meenemen voor in de auto, kan je lekker tegen je aandrukken.

     

    wat krijg je precies geplaatst? Of heb ik erover heen gekeken? Vindt na 1 week weer werken wel knap, mij lukte het niet maar ieder lijf herstelt anders ?

  7. Beste Cato2,

     

    oh ik herken dit zo!!

    ben morgen 2 weken PO en kan best weer wat dingen doen maar ben ook nog wel snel moe en met name door die druk op de borst.

    moet wel zeggen dat het iedere dag beter wordt maar heb nog veel vocht bij mij en jij wellicht ook.

    Iedereen herstelt op zijn eigen manier en heeft ook zijn eigen pijngrens, maar goed ook dat er allemaal niet hetzelfde zijn ?

    hoe gaat het herstel verder? Wat heb jij geplaatst gekregen.

    ikzelf een bv met 375cc voor de spier. Moet zeggen dat ze groter uitgevallen zijn (pas 2 weken dus kan nog veranderen) dan ik had verwacht ??

     

    liefs Suzanne12

  8. 4 uur geleden, Boobmom zei:

    Ik kom zelf op een 75 D uit, en in sommige merken ook op 75 E.....en idd het lijkt groot, maar implantaat-borsten ogen dan toch wat kleiner dan dat de cupmaat doet zeggen!

     

    Heb net even in je album gekeken en de jouwe super super mooi geworden.

    mijn uitgangssituatie is vergelijkbaar met die van jou, alleen krijg ik 400cc ? en als ik dan jouw resultaat zie ga ik me echt afvragen of het toch niet te groot is. Maar ja is geloof ik een vrouwenprobleem, lees dat iedereen zo’n beetje last heeft van een cc-dillemma ?

     

  9. Op 10-2-2019 om 17:29, Rachelle1989 zei:

    Dat heeft iedereen? ik was eerst bang voor te groot, daarna weer te klein.. denk dat dat heel normaal is. Uiteindelijk super tevreden? zal je toevoegen aan mijn album?.

     

    Met mij gaat het heel erg goed. Heb 3,5 week vakantie gehad en morgen weer mijn eerste werkdag?. Eerste week is gewoon lastig. Het voelt allemaal heel erg strak aan alsof er een strakke band om je borst zit gespannen (ik heb geen borstband gehad). Je bent erg beperkt in je bewegingen en toch kon ik veel meer dan ik vooraf dacht. Iedere dag kan je steeds meer en na ongeveer een weekje was dat gevoel van die band ook weg. De tweede week kon ik alweer heel veel maar moest ik soms wel uitkijken dat ik niet te veel deed. Omdat je dan minder pijn hebt word je daar minder in geremd. 

     

    Na 2 weken de eerste controle gehad en ook zelf naar toe gereden. Alles zag er goed uit. Ik denk dat ik na 2 weken wel weer had kunnen gaan werken. Maar die week extra was wel lekker. Nu kan ik in principe alles weer en zijn alleen de borsten nog een beetje stijf. 

     

    Het is wel zo dat je die weken constant met je borsten bezig bent. Je twijfeld over veel dingen en over het algemeen is het antwoord geduld. Aan dat woord ga je nog een hekel krijgen. Het is niet zo dat je geopereerd word en meteen je droomborsten hebt. Daar gaan echt wel een aantal weken overheen. Zolang je daar rekening mee houd is dat geen grote teleurstelling?

    Zou ik ook mee mogen kijken in jouw album? Ik mag 19 april (goede vrijdag)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.