Ga naar inhoud

Damita-Jo

Leden
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Damita-Jo

  1. 5 uur geleden, Nymeria1 zei:

    Hihi - Ja daar ben ik je echt dankbaar voor! Ik moet het morgen laten weten en weet het gewoon nog steeds niet. Had jij nou high profile? 


    uhm ik heb geen idee of ik High profile heb 🙈. Mooie voorbeelden heb je daar. Ik wilde eerst ook niet te groot. Ik was daar zo bang voor.

     

    Ik denk dat je dat resultaat sowieso gaat behalen met 245cc. 20cc meer is echt niks, maar aan jou de keus natuurlijk. Nog 1 nachtje slapen en dan moet je een keus hebben gemaakt. Ik hoop dat je er uit komt. Succes 🍀

  2. Hi Fje1981,

     

    Ik ben zeker gerustgesteld. De arts gaf aan dat het schurende gevoel wordt veroorzaakt door de prothese. Met de kennis van nu had ik liever gekozen voor een gladde prothese in plaats van een micro geruwde prothese. Alhoewel ik moet zeggen dat het schurende gevoel inmiddels een stuk minder is geworden. 

  3. Goedemiddag dames,

     

    Wanneer weet je of de pocket te groot is gemaakt? Zijn daar aanwijzingen voor? Ik ben 12 maanden po en nog steeds voelt het alsof de prothese in mijn linkerborst ‘los(ser)’ zit en daardoor veel ruimte heeft om te bewegen in mijn borst. Ik voel de prothese heel duidelijk bewegen van link naar rechts, bijvoorbeeld als ik in bed lig en ik draag me om van mijn linkerzij naar mijn rug, maar ook als ik de trap afloop of buk voelt het niet helemaal lekker in mijn linkerborst. 
     

    Ps. Ik heb deze week een afspraak met mijn pc, maar ben heel benieuwd naar ervaringen van andere dames. Ik heb dual plane, 275 cc, micro getextureerd van Sebbin. 

  4. 9 uur geleden, Marlies84 zei:

    Ha allen,

     

    Ik heb binnenkort een afspraak bij mijn pc staan omdat ik me, ruim 2 maanden PO, toch wel zorgen begin te maken over het eindresultaat.

    Mijn borsten staan behoorlijk scheef. Tepels verschillen ong 1cm in hoogte maar ook de vormen zijn anders. 
     

    Omdat ik me eigenlijk niet wil laten afschepen met een “ja maar je voorsituatie was ook al niet gelijk dus tsja??‍♀️“ was ik benieuwd naar dames die hetzelfde hadden en wat het resultaat nu is. Wat ik hier uit het forum op lijk te maken is dat er wel degelijk artsen zijn die alle moeite doen om die ongelijkheid recht te trekken.. letterlijk. 
     

    Dit is dus echt een vraag voor de dames die al minstens 3 maanden PO zijn. Dank voor het antwoorden!


    Hi Marlies84,

     

    Dit is een herkenbare situatie. Ik ben 8 maanden po en ontzettend blij met de borstvergroting maar ook ik zie een waar verschil tussen mijn twee borsten. Zo is de pool van mijn linkerborst veel mooier dan de rechterkant. Rechts is het meer hoekig en links is het mooi rond. En ook mijn tepels staan niet op gelijke hoogte. Volgens mij staan mijn protheses ook niet even hoog. Ik heb het idee dat de linker prothese iets hoger zit dan de rechterprothese. Ik weet niet of ik ermee naar de pc moet gaan of dat dit komt omdat er een verschil in onderpool is. Soms vraag ik me af of de pc mij niet had moeten wijzen op het verschil tussen mijn borsten want ik was hier voorheen niet van op de hoogte. Pas na de borstvergroting zijn de verschillen mij opgevallen. Maar het is net wat bb zegt, ben je op zoek naar perfectie of vergroting? Ik zeker het laatste  dus daarom laat ik het maar voor wat het is maar het knaagt wel een beetje. Ik denk er nog steeds over na om de pc te mailen ivm het hoogteverschil van de prothese maar aan de andere kant denk ik ook van ja ik heb er geen (fysieke) last van dus waarom zou ik hem mailen...

  5. 18 uur geleden, Xritt zei:

    @Damita-Jo wat vervelend dat jij er nog zo lang last van hebt. Ik heb tips gehad over bh’s. Helaas zit nog niks echt lekker. Ik draag ze hooguit 3uurtjes. Als ik ze langer draag viel ik langzaam de pijn opkomen. ik denk ook vanwege de zwelling. 
     

    ik ga volgende week even kijken voor bh’s (Stevige en voorgevormde)zonder beugel. Ik heb een 80 F. Door de grotere maat, is dit best lastig te vinden. 

    hoop dat ik iets vindt?

    welke bh’s draag jij?

     

     

    Dat zou inderdaad heel goed kunnen dat de pijn door de zwelling komt.

     

    Ik draag nu voornamelijk sportbeha's van Doutzen Kroes voor Hunkemoller met een ritssluiting aan de voorkant. Ik draag deze nog steeds, omdat een sportbeha mijn tepels op één plek houden. Ik wissel de sportbeha af met bralettes zonder beugel. Alleen vind ik die nog niet zo heel fijn, omdat een bralette minder strak zit dan een sportbeha, waardoor de stof van de beha aan mijn tepel schuurt. Ik heb nog steeds last van overgevoelige tepels, dus ik hoe het voorlopig nog even bij sportbeha's.

     

     

     

  6. Laatste update!

     

    Inmiddels 4 maanden PO en wat ben ik blij met mijn borsten! Soms denk ik wel dat het een maatje groter had gemogen, maar ja.. je kan niet alles hebben.

     

    Ik heb heel soms nog kleine pijntjes: denk aan branderig gevoel in tepel of steek in borst. Waarschijnlijk komt dat omdat nog niet alle zenuwen zijn hersteld. Daarnaast zijn mijn borsten ook nog gevoelig. Een kind optillen en tegen me aan houden kan  nog niet. Evenmin als iemand een stevige knuffel geven. Vinden mijn borsten (en tepels) niet zo prettig.

     

    Ik weet nog niet exact wat mijn behamaat is geworden, want ik moet mijn maat nog opmeten. 4 maanden later draag ik nog steeds sportbeha's, omdat die veel beter zitten. Een beugelbeha doet na een paar uurtjes pijn.

     

    Dit gehele proces was ontzettend slopend. Zoveel onzekerheden en twijfels, maar aan het eind van de rit kan ik zeggen dat ik oprecht blij ben en de juiste keuze heb gemaakt door een borstvergroting te ondergaan.

  7. Op 5-11-2019 om 05:17, Xritt zei:

    Hoi dames,

     

    ik ben nu 7 weken po. Met 5 weken voor de gein bh’s gepast. Ik merkte dat mijn borsten niet mooi in de bh’s zaten. Dus weer twee weken gewacht zodat ik echt die 6 weken voorbij was. Afgelopen weekend bij de Hunkemöller en een andere lingeriezaak geweest. Ik heb mij bij beiden zaken laten opmeten. Ze kwamen op 80 E uit. 
    de ene bh zat beter dan de andere. Maar toch bleven de beugels steken/te strak zitten. Vooral bij mijn oksel en tussen mijn borsten in. Ik heb bij de speciaalzaak een bh gekocht. Deze kan ik maar heel even aan omdat ik te veel druk voel aan de zijkant van mijn borsten. Dit voelt echt niet fijn. 
    Ik heb daarnaast ook een 85 E gepast en een 80 F. 
    85 E is veel te los. De 80 F heeft bij de cup ruimte over. Ik krijg dan ook een beetje punt tieten hihi. 
    ik heb gisteren 20 bh’s van de wehkamp binnen gekregen. Niks zit fijn. Terwijl mijn borsten wel al  best zacht aanvoelen. En al een stuk zijn gezakt. 
     

    ik ben zelf nu ongeveer 1,75 en weeg 71 kilo. Ik heb 380cc ergonomix. 
     

    Herkent iemand mij verhaal, of heeft iemand tips. Ik heb over 2,5 week een bruiloft en een hele mooie jurk. Ik wil echt geen sport bh hoeven dragen hihi. Dat verpest mijn outfit. 
     

    Wanneer hebben jullie een bh kunnen dragen. Wanneer voelde het goed en fijn?

     Hi,

     

    Dit herken ik heel erg. Ik ben nu 4 maanden po en ik draag nog steeds elke dag een sportbeha, omdat ik die lekkerder vind zitten. Ik heb in de tussentijd een aantal aangeschaft. Ik heb nu één normale beugelbeha gekocht en die doet (nog steeds) zeer. In het begin onder mijn oksels en tussen mijn borsten bij de beugel en nu vooral nog tussen mijn borsten. Als ik de beha een hele dag aan heb gehad dan zie je ook een afdruk van de beugel tussen mijn borsten. Ik draag niet graag een gewone beha. Meestal als het echt niet anders kan (bijvoorbeeld als ik een feestje heb en ik een strak truitje draag). Voorlopig hou ik het bij sporbeha’s. 

     

    Groetjes,

     

    Damita

  8. Dag Anennans,

     

    Ik herken het niet dat de implantaten hoger lijken te zitten na een aantal dagen. Het is handig om elke dag of om de paar dagen foto’s te maken, zodat je het hele proces goed bij kan houden. Zo ben je zeker van de veranderingen. Overigens hoef je je ook geen zorgen te maken over dat ze hoger zitten. Dat lijkt me haast niet vanwege de zwaartekracht. Mocht je toch niet zeker zijn van je zaak dan zou ik even contact opnemen met je pc. 

     

    Ik herken de kleine stommiteiten zeker! Ik deed er zelf niet zoveel aan, maar het enige wat ik wel kon doen was: rust nemen. 

     

    In tegenstelling tot heel veel meiden hier op het forum, mocht ik mijn armen na twee weken al strekken boven mijn hoofd (als dat lukte). Ik heb dat zelf heel veel weken niet gedaan, omdat ik hier op het forum las dat je je armen 6 weken niet boven je hoofd mag houden. Gevolg: ik was bij mijn eerste controle helemaal verkrampt. Ik deed dus té voorzichtig. Ik wist toen niet eens dat dat kon. Ik ben dus eigenlijk meteen al gaan oefenen om mijn armen te strekken door een kopje op een hogere plank te pakken in plaats van de onderste plank. Daarna is het helemaal goed gekomen met mij en mijn borsten zijn ook netjes gedaald (zonder borstband). Ik denk dus persoonlijk dat je je niet zoveel zorgen hoeft te maken over het wel of niet strekken van je armen. Het kan geen kwaad als je dat (per ongeluk) wel een keer doet. Maar goed dat is mijn ervaring. 

     

    Heel veel sterkte met het herstel! En geduld is het sleutelwoord ?. Ik kan zeggen dat ik na 4 maanden pas echt hersteld ben en ook weer kan sporten en normaal kan “bukken” en andere dingen. Dus geduld, geduld, geduld. 

  9. Heel herkenbaar al die pijntjes. Bij mij heeft een Voedingskussen heel erg geholpen en ik slaap er zelfs nog steeds mee. 

     

    Vochtophoping in je buik is ook heel normaal. Op een gegeven moment was mijn buik groter dan mijn achterste  ?, maar ook dat gaat weer weg. Wel veel blijven drinken, dat helpt ook het vocht in je borsten af te voeren. Bij mij deden de spiertjes in mijn hals pijn, maar ook in mijn armen. Het voelde als spierpijn, heel gek. 

     

  10. Hi secret ingredients,

     

    De onzekerheid is volkomen normaal! Ik had graag gewild dat iemand mij van tevoren had gewaarschuwd over de emotionele rollercoaster. Hoop dat het ondertussen een stuk beter met je gaat. 

     

    Het verschil in grootte is volkomen normaal. Daar had ik in het begin heel veel last van en nu eigenlijk nog steeds, maar wel een stuk minder. Ik ben nu 6,5 week po. 

     

    Ik lees dat je uiteindelijk toch voor de het grootste aantal cc’s bent gegaan. Wellicht een goede keus, omdat het heel snel went. Toen ik wakker werd uit de narcose dacht ik: ‘Wow, zo klein!’  Toen ik mijn sportbeha aan mocht doen schrok ik me rot en vond ik het weer veel te groot! En nu vind ik het eigenlijk prima en ben ik blij dat ik uiteindelijk ook voor het grootste aantal cc’s ben gegaan. Dus mocht je deze gedachtenkronkel ook krijgen, weet dan dat het absoluut ‘normaal’ is. In Amerika hebben ze daar zelfs een term voor ‘the boobie blues’. 

     

    Heel veel succes met je herstel en je mag mij altijd een berichtje sturen als je daar behoefte aan hebt. 

     

    Liefs,

     

    Damita 

     

     

  11. Update!

     

    Vandaag ben ik precies 2 weken PO. Gister mochten mijn hechtingen eruit. Volgens de arts heb ik nog best veel vocht in mijn borsten. Dit komt waarschijnlijk omdat ik te weinig beweeg. Ik was blijkbaar te voorzichtig ? en dat is dus ook niet goed. Ik moet mijn armen meer strekken en ze ook boven mijn hoofd houden. Beweging zorgt ervoor dat het vocht (sneller) weggaat.

     

    Helaas heb ik nog steeds pijn en slik ik zo nu en dan ook een paracetamol. Wellicht heb ik meer pijn, omdat ik zo voorzichtig was waardoor mijn spieren zijn verkrampt. Het zou echter ook kunnen komen doordat ik squats doe met gewichten. Hiermee train je onder andere je borstspier en laat nou net deze borstspier zijn opgerekt voor de borstvergroting (dual plane methode).

     

    Al met al heb ik geen spijt gehad van de borstvergroting en ik begin steeds meer te wennen aan het feit dat ik borsten heb. Ik vind het ook zo gek dat ik loop en ik iets voel bewegen ? (mijn borsten). Het voelt nog wel heel ongemakkelijk en gevoelig. Om deze reden draag ik twee sportbeha's over elkaar als ik aan het werk ben. Hierdoor worden ze goed op hun plek gehouden. Ik draag twee sportbeha's, omdat mijn sportbeha groter is geworden. Of mijn borsten worden zachter en bewegen nu meer? Of een combinatie van die twee? Geen idee! Voelt in ieder geval fijner op deze manier.

     

    Ik hou nog steeds geen album bij, omdat ik het nog een beetje eng vind om naar mijn borsten te kijken. Het vocht heeft zich nu veelal verplaatst en bevindt zich vooral tussen mijn borsten. Daar is het nu ook een beetje blauw geworden. Heel eng om te zien dus ik kijk er liever niet naar.

     

    De wonden (hechtingen) laat ik trouwens nog even goed drogen. Zodra de korsten weg zijn, ga ik beginnen met het smeren van littekencrème.

  12. 1 minuut geleden, Bemeltje zei:

    @Damita-Jo

    Hoi, hoe gaat het nu met je? Grappig dat je zegt dat je niet te vaak wilt kijken, dat had ik mezelf ook al bedacht. Volgens mij ga je er dan zo op focussen dat je op een gegeven moment helemaal geen realistisch beeld meer hebt. Soms lees ik dat vrouwen erg ontevreden zijn met hun resultaat, zie ik hun foto's en vind ik ze prachtig! Dan begrijp ik er niks van en kan ik alleen maar wensen dat die van mij er zo uit zien. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ik hoop dan steeds dat ik niet zo'n kritische blik ga ontwikkelen als ze er eenmaal in zitten, aangezien ik die nu dus ook niet heb. 

     

    Dag Bemeltje,

     

    Het gaat inmiddels een stuk beter met me, dank je wel. 

     

    Nou wat ik een beetje eng vind is dat je borsten vlak na de operatie helemaal niet (of althans bij mij niet) lijken op hetgeen je voor ogen hebt.  Dit komt onder andere omdat het nog erg ongelijk is vanwege het vocht en de zwelling. Ook zijn ze nog erg strak en rond. Naarmate ze helen, zullen ze er natuurlijk uitzien. Dit proces kost tijd. Ik wacht dus liever  af totdat ze meer hun definitieve vorm aannemen in plaats van ze nu al elke dag te bekijken want ze gaan nog zoveel veranderen. Ik vind het dus eigenlijk een beetje eng, want het proces is erg traag en als ik er elke dag naar ga kijken ga ik me afvragen of ze nog wel echt gaan veranderen of dat ze zo blijven Haha. Maar het goed komt goed, dat weet ik wel. 

  13. 7 minuten geleden, kimmietje zei:

    hoi @Damita-Jo,

     

    Wat vervelend dat het de eerste dagen moeizaam ging. Zelf wordt ik 15 juli geopereerd bij Cosmed kliniek dus ik vind het fijn om te lezen dat de operatie is meegevallen, haha ☺️. Ik ben benieuwd naar je verdere herstel, keep us updated!

     

    groetjes kim

     

    Hi Kim,

     

    De Cosmedkliniek vind ik een hele fijne kliniek. Aardige mensen en nette service. Zou er zo weer heen gaan voor een operatie. 

     

    Alvast succes toegewenst!

     

    Damita-Jo

  14. Op 19 juni 2019 heb ik een borstvergroting gedaan bij de Cosmedkliniek in Bosch en Duin. Ik heb 275 cc, ben 1.64 en weeg ongeveer 55 kg. Op dit moment ben ik 9 dagen po.

     

    De operatie is erg meegevallen. Ik denk dat de operatie ongeveer 40 minuten heeft geduurd. Ik moest er om 08.15 zijn en om 13.00 was ik weer onderweg naar huis. Daarentegen valt het herstel mij best zwaar. De eerste week heb ik veel pijn gehad. Als pijnmedicatie heb ik paracetamol gebruikt, op aanraden van de pc, en op eigen houtje heb ik ook diclofenac gebruikt naast de paracetamol. Dit was voor mij echt nodig, omdat ik anders niet kon slapen van de pijn. De pijn voelt heel verschillend. Soms ervaar ik een ‘trekkerige’ pijn, alsof mijn huid nog moet rekken en moet wennen aan de grootte (en dat is waarschijnlijk ook gewoon zo). Daarnaast voel ik soms ook steekjes in mijn borst en ervaar ik soms een schurend gevoel. Alsof de sportbeha continu tegen mijn tepels aanschuurt. Gister heb ik gezien dat ik droge en schilferige tepels heb dus deze heb ik meteen ingesmeerd met bepanthen.

     

    Na 5 dagen was de pijn een stuk minder en kon ik ook weer rechtop lopen. Ik heb dus bijna een week lang met een gebogen rug gelopen vanwege het trekkerige, pijnlijke gevoel. 8 dagen po ben ik voor het eerst naar buiten gegaan met de auto. Let wel: ik heb niet zelf gereden. Ik was heel voorzichtig met mijn gordel en zorgde ervoor dat deze mijn borsten niet raakte, puur uit voorzorg. Ik loop wel rechtop, alhoewel ik soms toch nog met een gebogen rug loop vanwege de pijn. 

     

    Ik heb lang getwijfeld tussen 240 cc en 275 cc. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het grootste aantal cc, omdat ik op het forum en op het internet heb gelezen dat vrouwen achteraf gezien toch liever hadden gekozen voor meer cc. Daarnaast heb ik ook een aantal vrouwen gesproken die zelf ook hebben gezegd dat het wel een maatje groter mocht. Voor nu vind ik het eigenlijk best schrikken als ik naar mijn nieuwe boezem kijk, omdat ik van ‘heel plat’ naar ‘ heel veel’ ben gegaan. Voor nu ben ik een beetje bang dat ze te groot zijn of te groot gaan worden. Ze gaan nog veel veranderen dus ze kunnen makkelijk nog iets groter worden. Maar goed, ik heb natuurlijk ook nog geen kleding en leuke outfits gepast met mijn nieuwe boezem dus misschien ben ik straks wel hartstikke blij met het resultaat. Voor nu kan ik er nog niks over zeggen, maar ik heb er in elk geval (nog) geen spijt van.

     

    Mijn borsten zijn nog niet zo mooi, niet gelijk en er zit nog veel vocht in mijn borsten. Ik kan nog niet zeggen dat ik er heel blij mee ben, maar ik weet dat geduld het sleutelwoord is dus ik wacht het nog even af. Wel ben ik blij dat ik de stap heb genomen om een borstvergroting te doen, maar nu moet ik nog blij zijn met het resultaat. Het werkelijke resultaat laat nog even op zich wachten, dus ik heb nog even geduld. Ik hou ook geen album bij, omdat ik mijzelf niet continu wil confronteren met het resultaat. Ik kijk ook niet elke dag in de spiegel, wellicht een beetje uit angst. Ik wacht het in elk geval liever even af tot na de 3 weken, omdat ik weet dat ik er dan blij(er) mee zal zijn.

     

    Als jullie nog vragen hebben, hoor ik het graag.

     

    Liefs,

     

    Damita  

  15. Op 25-6-2019 om 13:42, Mjcls zei:

    Oh ik wist niet dat je al geopereerd was. Dan zitten wij in dezelfde situatie.

     

    Hoe groot ben je? Ik maar 1m60 en heel smal. En onnatuurlijk groot zijn ze niet hoor.

     

    Ik denk ook dat je na zo’n dure operatie liever denkt “ze hadden ietsje kleiner gemogen”, dan dat je teleurgesteld bent dat ze te klein zijn.

    Dat komt ongetwijfeld goed ??

     

    Een goed herstel gewenst, en hou me op de hoogte van de evolutie!

    Heb je een album? Dan kijk ik graag mee ?

     

    Ik ben vandaag precies een week po. Ik moet mijn verslagje nog typen, maar door de pijn zat ik daar niet op te wachten. 

     

    Ik ben 1.64 en volgens mij zitten wij echt in dezelfde situatie. Ze zijn ook niet onnatuurlijk groot, maar wellicht voor mijn lichaam wel want 1 week po heb ik nog steed pijn. Een soort ‘trekkerige’ pijn. Misschien dat mijn huid onvoldoende meerekt of nog moet meerekken?! Geen idee, in elk geval heel ongemakkelijk. 

     

    En ik ben het helemaal met je eens! Ik dacht bij mezelf: liever dat ik achteraf zeg ‘ goh, het had wel wat kleiner gemogen’ ipv andersom, dus heel erg vind ik het (nog) niet. 

     

    Ik heb nog geen album gemaakt, omdat ik het resultaat eigenlijk nog helemaal niet mooi vind. Het zit heel strak en het is nog heel rond. Ik wil er helemaal niet naar kijken zonder sportbeha. Ik weet dat ik heel veel geduld moet hebben en juist daarom wil ik geen album bijhouden, omdat het allemaal veel te traag gaat. Maar als je foto’s wilt zien, mag je mij gerust een pb sturen zodat ik je prive wat foto’s kan sturen ?.

     

    Liefs,

     

    Damita 

  16. Hi Mjcls,

     

    Bedankt voor de tip! Die heb je mij inderdaad al eerder gegeven. Een hele fijne site vind ik het voor voorbeelden. 

     

    Ik begrijp heel goed wat je meemaakt. Ik ben vorige week woensdag geopereerd (275cc) en nog steeds twijfel ik of ik wel het juiste aantal cc heb gekozen. Ik kon kiezen tussen 240 en 275 en heb voor het grootste gekozen. Er zijn dagen dat ik blij ben ermee en dagen dat ik twijfel. Het is nog even afwachten. 

  17. Op 3-6-2019 om 19:34, Mjcls zei:

    Ik heb exact dezelfde twijfels gehad. Ben maar 1m69 en had maat AA70 (of zoiets) over na mijn 3 kinderen.

    Op basis van foto’s die ik toonde, heeft de chirurg beslist om toch 270cc te plaatsen.

    De operatie was verleden week (27 mei). Momenteel staat alles zo bol en hoog dat ik me afvraag of ik toch niet beter 255cc had laten plaatsen. Binnen enkele weken heb ik waarschijnlijk een beter idee, dus aarzel niet om me een update te vragen!

    Ik heb net jouw foto’s gezien en vind het resultaat prachtig! Ben je uiteindelijk toch blij met 270cc?

     

    Groetjes,

     

    Damita 

  18. Op 3-6-2019 om 21:27, Elske30 zei:

    @Damita-Jo Het blijft lastig he! Ik wil het niet te klein, maar ook niet te groot.. Naar welke maat neig jij nu en wanneer word je geopereerd? Groetjes!

    Hi Elske,

     

    Ja, vind het heel lastig hoor! Ik neig nu meer naar de 275. Vooral omdat ik het idee heb dat ze in kleding ogen als een cup C en dat wil ik ook. Ik denk dat 245 in kleding zal ogen als een cup B. Daarom neig ik naar 275cc. Ik heb nog geen datum, omdat ik eerst mijn scriptie moet inleveren en daar heb ik ook nog geen datum voor ?. Dus zodra mijn scriptie is goedgekeurd, wil ik een datum prikken. Hopelijk nog eind van deze maand! 

     

    Geoetjes

  19. Hi,

    heel herkenbaar gevoel. Bij mij ging de eerste consultatie ook super snel. Vervolgens hebben andere dames van het forum mij geadviseerd om nog een consult in te plannen. Dit heb ik vervolgens gedaan en ze namen toen wel de tijd voor mij, omdat ik heb aangegeven dat het de vorige te snel ging voor mij en ik nog vragen had. Een tweede consult heeft voor mij dus zeker geholpen. Dus als je zeker daar geopereerd wilt worden, zou ik je aanraden om nog een afspraak te maken en als je twijfelt hebt, zou ik opzoek gaan naar een andere kliniek. 

     

    Groetjes en veel succes! 

  20. Hi mjcls,

     

    Ik ben heel benieuwd naar het resultaat! Ik moet zelf nog kiezen tussen 245 en 275 cc. Er bestaat helaas geen tussenmaat, dat zou perfect geweest zijn voor mij (denk ik). Ik ben nu heel erg aan het twijfelen. Ik merk dat ik toch naar 275 cc neig, maar ik ben bang dat het weer te groot zal zijn. Ik wil wel gewoon maat S blijven aantrekken van boven. Maar tegelijkertijd ben ik ook weer bang dat 245 cc te weinig gaat zijn. Voor nu denk ik dat ik het achteraf erger zou vinden als ze te klein zouden zijn dan te groot. De teleurstelling zou dan denk ik groter zijn. Maar dat is elke dag weer anders, hoor. Ik zie ook prachtige resultaten van 240/245 cc en dan denk ik: ja, dat wil ik precies! Maar dan lees ik ook vaak verhalen van dames die achteraf gezien toch een maatje groter zouden willen hebben en daarom neig ik dus naar een 275. Ik denk dat ik de arts op de dag van de bv ga zeggen dat ik 275 wil, maar mocht het niet mooi zijn en nep, ik ook genoegen neem met 245. 

     

    En ik denk dat jij gewoon even moet wennen aan de grootte. Ik denk dat als ik 275 neem ik exact dezelfde reactie ga hebben als jou. Zolang het in kleding niet te groot is, ben ik tevreden. In bikini mag het wel een beetje “sexy” zijn van mij. 

  21. Zojuist, Damita-Jo zei:

    Oeps even opnieuw:

     

    Hi Elske!

     

    Ik begrijp je heel erg goed. Ik ben 1.64 en weeg 53 (?) kilo. Ik ben zelf nog aan het twijfelen tussen 240 en 275 cc. Ik wil heel graag op een mooie volle C/kleine D uitkomen. Ik ben bang dat 240 net te klein zal zijn en 275 net te groot. Ik denk dat ik uiteindelijk voor 275 ga, omdat de grootte snel went heb ik begrepen. Van voor zie je trouwens amper verschil, maar van de zijkant zie je wel degelijk verschil tussen de 240 en 275. Dat kon ik zien aan de hand van een 3D scan. 

    Ik ben zelf een beetje bang dat ik ze achteraf te klein vind, daarom neig ik voor nu naar de 275, alhoewel ik hele mooie resultaten op het forum heb gezien van 240/245. 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.