Ga naar inhoud

Roza

Leden
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Roza

  1. Hoi, je verhaal is zo herkenbaar! Ik heb eind 2018 een prothesewissel gehad en na 3 weken en 2 dagen heb ik ook een infectie gekregen. Opgestaan met een rechterborst die opeens een stuk groter was en met ontzettend veel pijn. De borst en het litteken waren helemaal rood maar ik heb geen koorts gehad.  Dokter de Blecourt was in die periode op vakantie. Van de huisarts antibiotica gekregen en doorgestuurd naar het lokale ziekenhuis voor een echo. Ik moest meten een spoedoperatie ondergaan voor het rechterimplantaat te verwijderen. De borst zat vol met vocht. Dat is gebeurd op 28 december 2018. Ik heb daarna contact opgenomen met dokter de Blecourt en hij vertelde dat ik minimaal 6 maanden moest wachten.. wel mocht ik na 3 maanden terugkomen om de borst te laten controleren. Maandenlang heb ik met een vulling in mijn bh rondgelopen?  Ik heb de weken zitten af te tellen en toen hij na 3 maanden mijn borst zat te bevoelen kreeg ik het goede nieuws dat ik opnieuw geopereerd kon worden. Op 12 april 2019 heb ik een nieuwe prothese gekregen . De eerste weken was ik heel erg bang dat de infectie terug zou komen maar tot nu toe gaat het goed?? 

    Je kunt in de tussentijd weinig doen, mijn borst moest van binnenuit genezen en dat heeft nu eenmaal tijd nodig. Er is mij verteld geworden dat het zeker nog een jaar kan duren voordat de borst weer hetzelfde aanvoelt als de andere kant en tot nu toe heb ik nog steeds geen gevoel aan de onderzijde. Na een paar weken zagen mijn borsten er wel weer gelijk uit. Maar zodra ik ook maar een steekje voel maak ik mij al zorgen. In mijn geval was de boosdoener stafylokokken. Ik ben nu in de veertig en  ik heb besloten door wat er gebeurd is dat dit mijn laatste protheses zullen zijn.

    ik wens je veel succes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.