Ga naar inhoud

Renatex

Leden
  • Aantal items

    183
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Renatex

  1. @ finimal

    Nee de afvlakking is ook verdwenen, heel vreemd!! Eerst wilde de borst totaal niet meewerken en nu zo ineens in ruim een week tijd is deze gaan dalen! Zie mijn foto's in de galerij.

    Mijn litteken aan die kant was ook vlakker indd, maar de afvlakking zelf zat meer schuin aan de onderkant. Dit is indd door geduld mooi gaan zakken! Ik weet nu wel, dat je echt de maanden tijd moet nemen om je borsten te laten vormen.

    Dus het magische woordje geduld geldt echt, al is het soms heel moeilijk!!

    @ eendjuh

    Ik heb eenmaal een verhaal hier gelezen van een dame (Honorato??) waar de prothese niet goed zat ingekapseld en na 8 maanden ging draaien en die zat bij dezelfde chirurg als ik en heeft na een jaar gewoon alles vergoed gekregen!! Service was uitstekend.

  2. Hoi

    Ik ben nu ruim 3 maanden po en nog steeds beweegt mijn prothese mee in mijn linkerborst, het voelt af en toe heel vreemd!!

    Het is vooral als ik op mijn zij lig dat ik het voel, of als ik mijn arm omhoog doe en dan weer naar beneden, dan voel je de prothese gewoon meebewegen in je borst.

    Ik durf ook nog steeds niet zonder bh te slapen, veel te bang dat ik 's ochtends wakker wordt met een gedraaide prothese.

    Over 6 maanden moest ik terug komen, is het dan nog niet goed gaan ze de prothese vervangen.

    Dus wederom geduld, geduld, geduld pfffff :134:

  3. Lief dat je er naar vraagt, maar nee nog niet echt, waarschijnlijk nog ff wat geduld hebben. Ben begin mei op controle geweest en moet nu over 6 maanden voor de zekerheid nog weer op controle, mocht het dan nog niet goed zijn dan halen ze die borst weer open.

    Het valt me nu sinds een kleine 2 weken op dat mijn linkerborst, waar die prothese zo raar voelt en afgevlakt is dat de borstplooi aan het zakken is, hij zit al ruim een cm lager dan de rechterborst, dus hoop niet dat het nog meer gaat zakken, anders moeten ze dat weer herstellen pfff . . . . tja je hebt niet zomaar mooie borsten ha ha.

  4. Ik heb verder aan de bovenkant wel gelijke borsten ( zie foto's) , ook als ik mijn armen omhoog beweeg zie je dat de prothesen wel op hun plaats zitten en ik ben ook druk aan het voelen gegaan en dan voel je de bolling ook wel onderaan zitten.

    Was ook eerst bang dat de ene mis gedraait was, maar heb hier op het forum foto's gezien van een gedraaide prothese en dat zie je echt wel want dan heb je echt een verminkte borst, dan zit er geen vorm meer in en zie je de prothese ook zitten.

    Ik laat het eerst maar voor wat het is, want ik kan me heel druk gaan maken, maar ik los er niets mee op. Ik wacht eerst 3 mei ff af en dan zie ik wel verder.

    Maar bedankt voor je reactie en medeleven.

  5. Hey Sintje,

    Ik weet zeker dat mijn prothese niet gedraaid is, maar vandaag wel telefonisch contact gehad met de kliniek maar niet veel wijzer geworden. Mijn eindcontrole is 3 mei en een afspraak tussendoor lukte niet, maar dat vond ik ook niet echt dringend hoor.

    Ze zei wel dat sommige borsten niet genoeg hebben aan 6 weken om in te kapselen, dus vandaar mijn kliniek bh maar weer uit de kast gehaald en die weer aangetrokken.

    Ladytien heeft ongeveer het zelfde, (zo op de foto te zien) en die heeft een spier contractie, maar ik weet niet of dit evt. voelbaar is want ik voel geen weefsel of verschil met die andere borst.

    We wachten 3 mei geduldig af en dan zal ik wel meer horen.

    p.s. mijn pc werkt eigenlijk alleen met anatomische (veel 380cc en 480cc) prothesen dual plane plaatsing, dus ik neem aan dat het voor hem toch een routine klus is om de pocket precies op maat te maken!??

  6. Zo net gebeld met de kliniek maar zoals mijn vermoeden al was . . . ben ik niets wijzer geworden.

    Moet gewoon mijn nacontrole op 3 mei afwachten (kon niet eerder) en de herstel periode is echt 9 tot 12 maanden en in deze periode kan mijn linker borst nog gaan indalen omdat de borsten ieder apart genezen.

    Het kan zijn dat mijn linker borst meer tijd nodig heeft om in te kapselen in daarom is het verstandig om mijn kliniek bh weer te gaan dragen overdag want 's nachts durf ik sowieso al niet zonder en zweer ik bij mijn band.

    Met de vraag of het normaal was dat ik mijn prothese voel bewegen . . . kon ze mij geen antwoord op geven :wacko:

    Dus op na 3 mei . . .

  7. @ Lady, pff vind het zo moeilijk, straks ben ik weer zo'n zeurend vrouwtje die weer onzeker is over iets terwijl ik dan naar huis gestuurd wordt met het woordje geduld. Of nog erger . . . dat het implantaat vervangen moet worden en weer 6 weken in die kliniek bh en band moet pfff.

    Durf ook haast niet meer op mijn rechter zij te slapen, bang dat het implantaat gaat draaien, want ik voel gewoon dat hij opzij zakt en dan krijg ik zo'n drukkend gevoel (niet prettig) dan voelt het ook net of de bolling richting mijn oksel draait en de bovenkant van het implantaat naar het midden. Voelt net of het implantaat dan een kwart draait en zo voelt het ook. Ben dan ook aan het testen met rechts, dus naar mijn linker zij en die doet het ook wel iets, maar dat voel ik niet bewegen en die doet dan ook geen pijn en zakt ook niet zover door naar het midden . . . pffffffff onzekerheid!!!!!

    Dus 's nachts heb ik netjes mijn kliniek bh en mijn band aan (durf echt niet zonder) en hoop elke ochtend wakker te worden met mijn borst op plaats waar hij hoort te zitten!!!

    Zal morgen mis ff foto maken, maar ben dan bang om het resultaat te zien, hou mezelf nu voor dat het wel meevalt. . .

  8. Hoi Lizz,

    Nee het is echt het gevoel dat ik mijn prothese in mijn borst voel bewegen. Wil ik iets van de grond pakken, dan voel ik dat mijn prothese in mijn borst naar voren beweegt (zwaartekracht). Echt het gevoel als je een rauwe ei schud, dat je dan de dooier voelt bewegen in het ei zelf.

    Het is een irriterend, vreemd gevoel, niet echt pijnlijk!

    Misschien geldt hier ook het magische woord Geduld wel hoor????

  9. Hoi Marisjuh,

    Het voelt indd heel vreemd en vervelend!! Het is net een ei die nog niet gekookt is waar je mee schud, dan voel je ook dat er iets binnen in zit.(leuke vergelijking hé)

    Mijn rechter borst is mooi rond aan de onderkant maar mijn linker borst daar lijkt het net of deze aan de onder/zijkant plat is, dus niet die mooie ronding! Op de foto's in de galerij ( laatste zijn 3 weken po) zie je ook al dat mijn linker borst platter is.

    Nu zit ik steeds te kijken of het kan zijn dat mijn prothese misschien iets gekanteld is want deze borst is ook hoger dan de rechter en aan de binnenkant iets boller.

    Ook als ik gebukt zit, dan is deze borst iets gevoelig, dan voel je de prothese omdat die waarschijnlijk in verdrukking zit.

  10. Help, help . . . . dit voelt niet goed :103: !!!!

    Ik heb al vanaf 2 1/5 week na de bv het gevoel dat mijn anatomisch implantaat in mijn linkerborst niet goed inkapselt. Heb hierover ook toen contact gehad met de kliniek dat ik mijn prothese voel bewegen in mijn borst, ik kreeg toen de melding dat het nog tijd nodig had en dat ze nog moesten inkapselen (logisch).

    Dus 6 weken lang netjes de kliniek bh en mijn martelband gedragen met toch in mijn achterhoofd een onrustig gevoel. Nu heb ik sinds 2 dagen mijn kliniek bh uit en mag mijn martelband af('s nachts hou ik het nog wel om en aan) maar nu voel ik overdag bij het voorover buigen en opzij en bij het heffen van mijn arm dat mijn prothese gewoon mee beweegt en dat zie je ook in de spiegel, dat er veel meer beweging in zit, ook is deze borst platter aan de onderkant en is de prothese niet ingedaald.

    Het op mijn rechter zij slapen voelt heel vreemd want je voelt de prothese gewoon opzij zakken en na een paar minuten gaat het ook vervelend voelen.

    Weet iemand of dit vanzelf overgaat en of het erbij hoort, of moet ik me nu na 6 weken po toch zorgen maken en de kliniek bellen??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.