Renatex

Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Renatex

 • Birthday 03/28/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://nimmetje1.hyves.nl/

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi hoi, Ik volg jou al een tijdje hier op het forum en als eerste wil ik zeggen dat het heel mooi is geworden en het verschil heel erg is bijgetrokken, maar ik begrijp je heel goed en ik vind jou zeker geen zeur want volgens mij kan de chirurg dit nog veel mooier maken dan dat het nu is, dus jou gevoel vind ik heel reëel!! Ik zelf vind jou "prothese" borst heel erg mooi en denk dat jou andere borst door een correctie wel net zo mooi kan worden en het verschil daarmee te verhelpen is. Ik zou hier ook niet tevreden mee zijn meis, ik weet zeker dat het nog mooier kan!! Dus conclussie: een afspraak maken bij je chirurg en vragen wat hier aan te doen is en de kosten op hun proberen te verhalen. Dit valt ik mijn ogen toch wel onder de garantie!!! Heel veel succes meis, en nogmaals ... je bent echt GEEN zeur!!!
 2. Ach valt mee toch . . . wij hebben mooie borsten in een jaar tijd . In de pubertijd duurt het vaak jaren, en sommige dames wachten tot ze een ons wegen en blijkt dat als ze de 20 gepasseerd zijn het wachten geen nut meer heeft en er toch andere maatregelen getroffen moeten worden voor het krijgen van mooie borsten !!
 3. Dan is de wond waarschijnlijk al goed genezen. Ik zou het loshangende stukje gewoon afknippen, voordathet gaat irriteren en morgen even met de kliniek bellen. Maar blijf a.u.b. van de korstjes af, laat deze er zelf vanaf vallen anders is de kans op een lelijk litteken aanwezig.
 4. Ik epileer mijn wenkbrauwen om de dag, die van mij lopen door over de neus ( dus één grote wenkbrauw) geërft van mijn papa. Die haartjes die omhoog staan knip ik ook altijd weg en ik teken ze bij met een potlood en moet zeggen dat ik mooi gevormde wenkbrauwen heb, maar moet er niet aan denken dat ik op een onbewoond eiland kom te zitten zonder pincet ha ha ha
 5. @ Sam Maak je niet bang meis, we zijn volgens mij allemaal heel erg tevreden maar zelf heb ik dual-plane en weet gewoon dat het herstel gewoon echt een jaar duurt. Veel meiden onderschatten dit toch. Bij plaatsing helemaal onder de spier wordt de spier niet beschadigd maar alleen opgerekt, dus waarschijnlijk zul jij deze klachten niet ervaren. Dus geen zorgen maken meis, en straks gewoon lekker gaan genieten van je nieuwe borsten.
 6. Hoi Meisie, Wat vervelend dat het allemaal zo anders is gegaan dan gepland. Maar gelukkig is de operatie goed gegaan en kun je nu beginnen aan je herstel. Neem er echt even goed de tijd voor want je kunt beter een week extra niets doen dan dat je weer te snel dingen gaat ondernemen, want het weefsel is blijkbaar heel teer bij jou en heeft wellicht een langer herstel nodig. Zodra je je weer beter voelt . . . kijken we uit naar je foto's. Het wordt vast prachtig, al zal het voor jezelf wel even weer wennen zijn denk ik. Heel veel beterschap. Liefssss
 7. Hoi hoi, Ik ben 28 februari geopereerd door Dr. van Onselen en heb 380cc anatomisch dual-plane geplaatst. Zelf vind ik mijn borsten erg natuurlijk en mijn vriend zegt zelfs: als ik het niet wist zou ik niet beter weten dan dat ze natuurlijk zijn ha ha. Ik ben blij dat ik anatomisch heb gekozen. Succes
 8. Hoi meis, Dat twijfelen hebben we allemaal gedaan! Ik zat toen des tijds te twijfelen tussen 350cc of 380cc maar blij dat ik voor de 380cc ben gegaan!! Ik zou dus zeker zeggen ga voor de 260cc. Ik denk dat 99,9% van de meiden hier dat jou zullen adviseren. Succes met je keuze.
 9. Ik ben afgelopen februari door Edwin van Onselen geopereerd en ik kan niets anders zeggen dan dat het in Bocholt echt allemaal super is, ook de ok is professioneel en er loopt gediplomateerd personeel! Ook de nacontroles zijn prima geregeld. Deze man weet echt wel wat hij doet en zoals velen niet weten, vele chirurgen die borstvergrotingen uitvoeren, zijn niet eens plastisch chirurg en voeren die operaties uit zonder behorende diploma's. Vraag maar eens aan een aantal chirurgen of ze je de diploma's kunnen laten zien . . . . vele kunnen dat niet, maar omdat we overal zomaar op vertrouwen door leuke verhalen van anderen verdiepen we ons vaak niet verder. Maar van Onselen heeft alle diploma's en kan ze ook laten zien!! Nog even terug te komen op Plovier . . . sorry maar ik zou die man echt voor geen goud in mijn lichaam laten snijden!! Ieder zijn keuze, maar vertrouw gewoon op je gevoel!!
 10. Gisteren 25 oktober weer op controle geweest bij het ACCZ Dr van Onselen Ik ben nu 8 maanden po en heb nog steeds bijna dagelijks last van pijn in mijn linkerborst en mijn rechterborst daar is sinds een paar maand een rand zichtbaar. Dit verontruste mij toch wel een beetje en gisteren te horen gekregen wat er aan de hand is. Mijn linkerborst was kleiner dan mijn rechterborst en door het aantal cc wat er in is geplaatst heeft deze borst/spier meer tijd nodig om te herstellen omdat er minder ruimte in de borst zit dan rechts. Dit kan nog wel een paar maanden duren maar wordt uiteindelijk wel beter, hij voelde verder geen overmatig kapselvorming en de prothese zat mooi op z'n plaats. Dan probleem 2, die rare rand in mijn rechter borst. Ik kwam met het double-bouble verhaal aanzetten, en na onderzoek was volgens Dr van Onselen het probleem dat mijn borstplooi is verplaatst en de rand die je ziet dus mijn oude borstplooi is en dat bindweefsel moet nog bijtrekken, wat ook nog wel een aantal maanden kan duren. . . . maar zo makkelijk laat ik mij niet overtuigen . . . waarom had ik dit de eerste 3 maanden niet?? Toen zat er nog iets zwelling in mijn borst en daardoor was de rand niet zichtbaar maar wel aanwezig. Maar eenmaal thuis gekomen, dacht ik ineens . . . hmm maar mijn rechterborst zat al lager dan mijn linker, dus als de borstplooi dan verlaagd zou moeten zijn, dan zou dit dus bij mijn linkerborst plaats hebben gevonden ?? Ik weet het niet, maar ik wacht het wel gewoon weer een paar maanden af en als ik niet tevreden ben, gaan we gewoon weer terug!! p.s. kreeg wel een compliment dat hij versteld stond van zijn eigen resultaat want ik had hele mooie borsten gekregen . Hij vroeg zelfs nog aan mijn vriend of die ook tevreden was, vol trots zei hij natuurlijk JA!! Maar dat was hij ook al voor de bv (de lieverd)
 11. Ik heb me laten vertellen dat het best goed is om met een sportbh aan te slapen, want dan krijg je door het slapen op buik en zij, en het woelen in bed geen hangborsten omdat ze door de bh mooi op hun plaats blijven zitten en niet uitelkaar en tegen elkaar aan gedrukt worden. Ik hoop dat je hier iets mee kunt en anders ff googlen . . . .
 12. Hoi hoi, Ik ben nu 7 maanden po ben 1,78 lang en 67 kilo .... heb 380cc dual-plane laten plaaten en je kunt echt geen rimpels zien, als ik op mijn zij lig of voorover buk kun je wel rimpels voelen maar zijn totaal onzichtbaar! Als je tenger bent kun je ze het beste onder de spier plaatsen, wat in de meeste gevallen ook wel gebeurd, want dan heb je veel minder kans op zichtbare rimpels. Ik moet ook zeggen dat ik nog maar heel weinig dames over echt zichtbare rimpels heb gehoord hier op het forum! Succes met je beslissing . . . .
 13. Hey meis, Goed te horen dat het niets ernstigs is!! Maar als je prothese niet los zit, wat veroorzaakt dan dat losse gevoel?? Heeft hij daar ook antwoord op gegeven? Liefs mij
 14. Ik ben het er ook helemaal mee eens!! Toen ik 6 maand geleden mijn bv kreeg vond ik 380cc best wel al veel en de meeste dames zaten er ook niet overheen met de cc's. Nu zie je aantal cc's die bijna niet meer onder de 500cc komen en indd hoor je veel meiden die na 1 week po al ontevreden zijn!! Denken we tegenwoordig niet van te voren meer na voordat we onze borsten laten vergroten?? Je weet toch wat je wilt!!!! Het is net als mannen met auto's . . . de een heeft een bmw, dan wil de ander daar niet voor onder doen en koopt een mercedes, vervolgens denk de bmw man tja dan maar inruilen en gaan voor die porsche!! Men wil steed mooier en groter, zonder dat ze zien wat voor moois ze zelf hebben. Zoek de perfectie en tevredenheid bij jezelf en niet bij de anderen hier op het forum. Er zijn altijd meiden met mooiere borsten, en een aantal dames hier hebben vele mooiere borsten dan ik zelf heb, maar ik ben tevreden met die van mij, want ik heb van te voren goed nagedacht over wat ik wilde en het resultaat hangt af van je eigenborst en niet altijd van het aantal cc's wat erin komt!! Ander voorbeeld: Mijn vriendin heeft 3 maanden terug haar borsten preventief laten verwijderen omdat ze dragen was van de borstkanker gen en haar moeder vorig jaar is overleden aan kanker. Al het weefsel is in het ziekenhuis weg gehaald en prothesen erin, nu is ze al 3 maand verder, 3 operaties en 4 weken lang aan de antibiotica gezeten omdat de huid niet wil helen en er een ontsteking zit die moeilijk geneest! Nu is het afwachten of het nog geneest anders moeten de prothesen worden verwijderd! Dames denk na voor je uitspraken doet over een wissel, je kunt anderen hier erg mee kwetsen op het forum!! Als je een wissel moet omdat het om gezondheidsredenen moet of er indd iets niet goed zit, tja dan heb je geen keus! Mijn linkerborst is gevoelig en die prothese drukt en beweegt vaak in mijn borst, de rechterborst daar zit een zichtbare rand in, maar een wissel . . . geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt!! Zo pff Renate heeft gesproken ha ha