Ga naar inhoud

Kirsie86

Silver Member
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Kirsie86

  1. Hoi! 
     

    Ik ga de explantatie bij Jan van Goyen kliniek uitvoeren. Alle chirurgen (h)erkennen ASIA-syndroom/BII. 
     

    De kosten zijn €2450 zonder kapsel en met een meerprijs van €1000 worden de kapsels verwijderd. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk kapsel word verwijderd. 
     

    Ik heb destijds toen ik de implantaten had genomen, al een lift gehad. Dus ik kies enkel voor explantatie.

     

    Fijn dat je ook op het andere forum een kijkje hebt genomen, zitten hele lieve meiden op en ben al aardig op weg geholpen.

     

     

    • Like 1
  2. Hoi Kaboutertje, 

     

    Ik kan zelf nog geen ervaring delen over een explantantie  omdat ik zelf midden in het proces zit op weg naar een explantatie. 

    Maar ik vind het wel ontzettend goed, dat je het wilt overwegen om over te gaan om te explanteren. Ondanks dat je nu misschien geen klachten ervaart, zal je er vroeg of laat wel last van kunnen krijgen omdat helaas alle protheses siliconen zweten en naarmate implantaten ouder worden  ze zullen slijten en flink doorzweten en de kans aanwezig dat je toch klachten gaat ontwikkelen


    Misschien is het een optie voor je om explantatie te doen icm lipofilling en/of lift.

     

    Het kapsel verwijderen is absoluut van essentieel belang. 
    Dr. Kappel, Dr. van Niessen en de plastischste chirurgen van Jan van Goyen kliniek zijn aan te raden ook met name omdat door hen het ASIA-syndroom/ BREAST IMPLANT ILNESS word (h)erkent. 

     

    En mbt het zwanger worden, denk ik dat het niet veel uitmaakt. Ik heb in het verleden ook een grote operatie gehad icm narcose, flinke jaap en een maand later had ik een positieve test in mijn handen. Daar heb ik verder in de zwangerschap geen last van gehad

     

    Er is wel een ander forum waar dames hun ervaringen delen over het verwijderen van prothesen en een bron van veel informatie gerelateerd aan jouw vraag, wellicht kan je daar je berichtje plaatsen.

     

     

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.