Ga naar inhoud

zoe85

Leden
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door zoe85

  1. Hi Utopiah, Ik ben zeer benieuwd hoe je operatie zal gaan en hoe het resultaat zich zal ontwikkelen. Zelf denk ik ook aan explantatie van mn borstprothesen. Heb ze nu een jaar en behalve dat ik ze nog steeds wat te ' porno' vind, kan ik ook niet aan het gevoel van neppers wennen. Soms vind ik het vrouwelijk, soms schaam ik me... en denk ik, waarom geen normale B of C cup, maar nee een dubbel D. Eruithalen zou betekenen dat ik nog slechter terugga naar hetgeen wat ik al had... maar volgens mijn chirurg zijn er nu 2 opties. Er uit of dit zo laten....... Ik ben dus ook benieuwd naar jouw ervaring. Welke datum staat gepland? succes!!

  2. heej eefje,

    bedankt voor je reactie. Ik heb misschien ook wel weinig geduld inderdaad. Maar nu zou ik er zo gelukkiger van worden als ze iets kleiner waren geweest. Ik voel me ergens een beetje 'bedonderd' omdat ik zowel schriftelijk als mondelijk nadrukkelijk heb gevraagd voor een b cup. Ik hoop echt dat ze nog wat kleiner worden en dat ik er later wel tevreden over ga worden. misschein moet ik inderdaad niet te overhaast beslissen. Ik heb nu ook lichamelijk een zware baan, in de horeca, en daardoor heb ik ook wel misschien eerder last van pijn. Gelukkig is dit gevoel dus wel herkenbaar bij meerdere mensen. Fijn dat jij er helemaal aan gewend bent! liefs

  3. Hey Zoe,

    Ik zit jouw verhaal een beetje te volgen.

    Mijn bv staat begin augustus gepland. Ik krijg ook rond 290 à 300 cc en hoop ook echt dat het niet te groot uitvalt op m'n lichaam. Ik twijfel om hieromtrent nog es contact op te nemen met m'n pc.

    Waar heb jij je operatie gehad? Rond of anatomisch?

    Ik vind je foto's nochtans erg mooi!! Krijg jij veel (negatieve) reacties op je bv?

    Groetjes

    Hoi hoi,

    Nou hoe ik er over denk is dat borsten voor mij niet perse groot hoeven zijn. Ik kwam van niks naar ineens een volle c misschien wel een d. Dat is psychisch heel erg wennen en lichamelijk ook.. Ik zou namelijk al tevreden zijn met een kleine B! Sommige mensen vinden dat je daar niet je borsten voor moet laten vergroten, dat vind ik grote onzin. Kleine borsten kunnen net zo mooi zijn of misschien wel mooier in verhouding met de rest van je lichaam. Mijn pc had geadviseerd dat dit mooi zou zijn omdat ik ook een volle kont heb.. toen dacht ik dat hij een punt had. Nu denk ik, nee, mijn bovenlichaam is heel smal.. dan mag mijn kont wel groter zijn maar in verhouding met mijn schouders, armen, hals enzo vind ik t nu gewoon twee opgeplakte meloenen. Bovendien ben ik van te voren niet geinformeerd over het 'gewicht' dat je meedraagt. Misschien is dat heel erg wennen maar ik vind het te zwaar. Heb last van steken in mn borsten, en op mn buik liggen is ook funest. Mijn borsten zijn nu zo opgepushd dat een bh met een kleine vulling er in al vast al zeer doet. Kan geen push up verdragen alleen maar van die sport of oma bhs. Ik wil je niet ontmoedigen maar laat je echt goed informeren. Ik ontdek nu namelijk pas dingen waar ik van te voren nooit aan gedacht heb. Ik was trouwens geopereerd door werner beekman. Ondanks dat ik ze te groot vind, is het wel een kundig man. Ze zijn groot, maar wel mooi. Het past alleen niet bij me. Succes!!

  4. Heey

    het is intussen al 2 weken geleden.

    Het gaat goed met me en voel me heel erg blij met mijn nieuwe borsten. Ja het is wel wennen. Ze zijn weer klein en schattig en hangen iets haha maar ik ben er blij mee.

    Hopelijk genezen de littekens dit keer wat beter.

    Het gaat moeilijk met helemaal stoppen met roken. Ik rook niet veel meer maar wel af en toe. Vooral nu na q-day en 5 mei. Lastig met een borreltje op.

    Hoe hebben jullie ( de rokers) dat gedaan tijdens en na een operatie (bv)?

    Yasmin hoe is het met jou? Hoe is het met je linker borst en je littekens? Hoop dat je, je er happy mee voelt!:D Ik wens je echt twee hele mooie borsten toe hihi. Jij hebt het echt verdient, na al die verhalen die ik heb gelezen, pff.

    Ik stuur snel weer een berichtje hoor maar dan met foto's erbij!

    Herkennen jullie trouwens ook dat je dikke bobbels krijgt bij je littekens na de bv of borstverkleining? Ik heb allerlei onderhuidse bobbels onder mijn litteken en kan ze zo vast pakken. Weet niet of ik dit bij mijn bv nou ook had? Trekt dit nog weg?

    Liefs

    Heej Lara en Yasmin,

    Vind jullie verhalen ontzettend dapper! Ik heb geloof ikal een persoonlijk berichtje gestuurd maar ik vind deze site af en toe wat onhandig werken.. dus weet niet of deze is aangekomen. Ik vroeg me namelijk af of je ook fotos hebt van nu? Ik overweeg zelf namelijk ook om mijn protheses er uit te laten halen. Ik heb nu 4 maanden borsten, 290 cc, en ik kan er niet aan wennen. Het voelt zwaar, pijnlijk, en vind ze ook veel te groot. Ik zou daarom graag een beeld willen krijgen hoe ze er daarna uitzien. Ik had van mezelf niet zo veel borst als jullie namelijk. Ik had slechts een 70a en daarom ben ik bang dat dit nog lelijker zal zijn.. Anders overweeg ik om ze te laten verkleinen zodat het qua gewicht misschien minder pijnlijk is. Hadden jullie daar ook last van? Het is bij mij niet alleen psychisch maar ook lichamelijk dat t niet went! Ben benieuwd hoe het gaat met jullie! groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.