Ga naar inhoud

Snoopy88

Leden
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Snoopy88

  1. Ik ben al blij dat iemand zegt dat dat wel kan😓,iedereen zegt dat mijn borsten mooi zijn,ja ok ma het is niet zoals ik wil,en voel mij er echt niet goed bij. Juist iemand vinden die dat kan,want ik vind er nergens iets over 😔,dat is precies weer bij mij alleen🙄. Die dokters dat jullie zeggen zijn in nederland,het is wel ver want ben van belgie,dus wou eerst hier zoeken maar zoals ik zeg ik vind er niets over.

  2. Ik heb vorig jaar een prothesewissel gedaan,omdat ik ze anders wou,ze vallen neig naar buiten,ik zou graag een volle borst hebben en een mooie ronding,mijn dokter heeft niet naar mij geluisterd en zijn eigen ding gedaan,ik had 350cc, en hij heeft er 500cc ingedaan,terug achter de spier,vandaag ben ik naar een andere geweest om eens te horen wat er mogelijk is, en die zei ik kan daar niets meer aan veranderen,die pocket is te groot,en als je er nu een grotere prothese insteekt gaat die evengoed naar buiten vallen. Een enorme teleurstelling😔. Ik hoef geen grotere,gewoon vollere en een mooiere ronding.

    kan er mij soms hier iemand bij helpen of raad geven?dank u wel al. Grts

  3. Op 13-12-2018 om 20:14, Anon zei:

    Dankjewel @best_boobie ;)

     

    Zal mezelf indd even terug voorstellen hier;

    Ik ben 20 jaar, onlangs getrouwd en ben al ettelijke jaren aan het hopen op een grote boezem (van nature uit of via plastische chirurgie).

    Helaas is dit dus nooit van nature uit gekomen en ben ik dus hier terechtkomen om een goede chirurg te zoeken die mij kan helpen het resultaat te bereiken waar ik naartoe wil. 

     

    Ik heb gekozen voor dokter Frank Plovier van Be Clinic in Overijse BE. 

    Afgelopen maandag heb ik mijn consult gehad met hem en verteld wat mijn wensen zijn.

    Zelf heb maat 70B en zou naar een 70H tot 70J willen gaan. 

    Dr Plovier stelde voor om 1050cc van Motiva te nemen (gezien ik zelf Motiva wou ivm minder kans op rimpels/plooien). 

     

    Mijn operatie datum staat gepland op 11 Juli 2019 :43::1bouncingboobs:

     

    Proficiat met je datum?,wou eens vragen of je zolang moet wachten bij hem?grts

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.