Ga naar inhoud

Missriekjuh

Silver Member
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Missriekjuh

  1. hi kim!

     

    wat fijn dat je minder pijn hebt! en spannend dat de hevtingen er ook bijne uit mogen!

    Ik ging ook al stiekem de stad in om bh's te passen haha! had indd ook al cup D en bij mij is het niet zoveel kleiner geworden, maar ik had ook niet zo heel veel zwelling gehad, en de zwelling zat bij mij vooral bovenaan!

     

    Ben je tot nu toe blij met het resultaat en de grootte?

     

    Liefs riek

  2. 3 uur geleden, Miracle79 zei:

    Ik belde zaterdag om iets te vragen en kreeg (toevallig?) nadat ik ophing een mailtje met de tijd

    exact een week van tevoren.

    Ik kreeg dinsdag geloof ik de brief met de tijd en moest er kwart over 11 zijn dacht ik. Ik was er alleen om half 10 al omdat ik zo zenuwachtig was en dacht ik kan er maar zijn.... 

    Moet je dan nog lang naar huis rijden? 

    Ik moest gelukkig maar 20 minuutjes, dus was rond 2 uur weer thuis! 

     

    En geniet van je laatste 'tietloze' maandag ?

    • Like 1
  3. Yes! Nog 1 weekje! Nu vliegt het zo voorbij, neem nog maar goed afscheid van ze ?

    Maar ligt echt aan de breedte van je borst ook, en met een smalle omvang, zeker als je 70/75 omvang heb kom je 'makkelijk' aan een D. 

    Ikvond 1 bh leuk, die was zelfs te klein in 75D. Ik vroeg om een grotere maar die bh-lijn ging maar tot D. Haha, zoiets had ik nkg nooit meegemaakt dat mn boobies te groot waren! 

    Weet je al hoelaat je geopereerd word? 

  4. @Kimmmmmm 

    Hi! 

    Even geleden! Maar het gaat nu steeds beter en ze worden met de dsg zachter, ook de littekens zijn steeds minder zichtbaar! 

    Voor jou nog iets meer dan eem week! Spannend zeg! 

    Ik kan inmiddels weer heerlijk op mijn zij slapen, op mn buik liggen voelt nog net niet lekker. In mn album staat trouwens nog een foto van mn litteken bij 3 weken! 

    Ennn..... Bh's gepast! Haha ik ga elke keer passen en ik koop nog niks omdat het nog niet lekker aanvoelt zo een beugel bh! Maar het is wel eem volle D ? kan niet wachten om er eentje te kopen! 

     

     

  5. Op 20-4-2019 om 17:30, Kimmmmmm zei:

     

     

    Hey @Missriekjuh,

     

    Haha snap ik! Als het maar groter is dan een A! Jaa echt he! Ik vond ze ook niet altijd super fijn zitten. Maar ben blij dat ik er binnenkort vanaf ben! 

     

    Oh serieus.. Dus dat was wel vroeg op staan haha. Ik ben benieuwd hoe ik het zal ervaren. Ondertussen zijn je hechtingen er al uit. Hoe zien je littekens er uit?

     

    Ik had trouwens een vraagje over het slapen... Was het moeilijk? Ik ben namelijk een zij slaper.. Dus ben heel benieuwd hoe dat gaat worden haha. ?

    Ja het was zeker vroeg opstaan! Maar mn vriend werkt 10 min rijden hier vandaan dus als er echt wat was kon ik bellen, wat nooit gebeurd is, maar wel een geruststellend idee. 

    Hechtingen zijn eruit en het ziet er al best mooi uit, ik ga van de week wel een foto plaatsen. 

    En 3weken po  watbetekend dat die stinkband af mag, zeker nu het zo warm is ? ik mag nu officieel alles doen maar merk dat ik voorzichtig moet zijn met zware dingen en sporten stel ik ook nog even uit (volleybal), want daarmee moet ik toch wel veel klappen opvangen met mn borstspier. En als ik een buikschuiver moet maken zullen voortaan mn tieten in de weg zitten?

     

     

    En een zijslaper ben ik ook, ik leg veel kussens neer en dan kan ik op die kussens liggen en dan mn benen op de zijkanr en mn lijf een klein beetje schuin op een kussen, dus ik lig bijna op mijn zij! (ik weet niet of je nu begrijpt hoe ik lig?

    allleen helemaal op mn zij voelt niet zo lekker nog. 

    Ik ben benieuwd hoe je het gaat ervaren! 

  6. Ja ik kwam ook van een a-cup. Ik heb geen idee wat het nu is, ik denk c of d? Ik heb niet zoveel ervaring ermee omdat ik nooit verder ben gekomen dan maat A ?Maar eigenlijk vind ik de cupmaat niet zo belangrijk, maar het feit dat er nu borsten zitten is geweldig! En die bikinis blijven dan de rest van de dag nat omdat er zo een dikke laag in zit ? 

    En als je savonds je maximizer uitdoet eindelijk het idee te hebben dat je weer kunt ademen, haha, nooit meer ?

     

    Mijn vriend was ook mee met de operatie en verder moest hij overdag werken. Hij zorgde dan wel voordat hij ging werken dat ik uit bed kwam, want de eerste dag lukte dat zelf niet omdat je lijf dan heel beurs en stijf is. 

    Dan ging ik op de bank zitten netflixen d hele dag en af en toe een beetje lopen om een beetje minder stijf te worden. Ik ervaarde de eerste dagen vooral als saai omdat je niks kan doen. Maar ben nu erg blij! En nog 48 uur voor de hechtingen, ben ook beniewd hoe dat is! @Kimmmmmm

  7. Hi kim! 

     

    Ja klopt best wat projectie, als je kijkt bij fotos bv dan heb im daar 2 fotos geplaatst die kun je bekijken. 

    Ja klopt 3 weken niet tillen, maar ik ben nu 2 weken po en merk dat ik bijna alle dagelijkse dingetjes wel kan doen, alleen je moet wel gied naar je lichaam luisteren.

     

    Ik mocht 48 uur niet douchen, dus ff een washandje overal langs en mn haar gewoon laten zitten. Ik lag vooral op bed dus had er niet zo een moeite mee! En haren wassen is inderdaad wel lastig. Ik ben zelf zo een muts die het elke dag gewassen wil hebben. Ik deed shampoo op een afwasborstel en dan met mn hoofd voorover kon ik dan heel voorzichtig het uitsmeren op mn haar en uitspoelen haha, dat moet er niet uitgezien hebben. Maar het voelde erna wel schoon! Er zitten pleisters of je hechtingen die kunnen even nat worden maar niet te lang. 

     

    Haha ik heb stiekem al heel wat bh's besteld in verschillende maten, die komen hopelijk morgen binnen dan kan ik een beetne kijken al. Maar woensdag gaan de hechtingen eruit dus echt aandoen gaat nog niet denk ik. 

     

    Heb jij al wel iemand die voor je kan zorgen de eerste dagen? En, ik weet niet of je thuis woont of op jezelf, maar ik had lekker voor de hele week allle boodschappen enzo dus kon lekker thuis blijven! 

     

    Spannend hoor! Als jij geopereerd ben ben ik alweer 6 weken verder en mag ik alles al, dus we kunnen beide maar die datum uitkijken! 

    Spannend he! ?

     

    Oh, en ik vond t niet erg dat ik m weinig gesproken had, het was gewoon zakelijk en ik was ook niet zenuwachtig dus ik vond t prima! Overigens zijn alle mensen Superaardig en word je op de uitslaapkamer goed in de watten gelegd hoor! 

  8. Erg vervelend dat je niet tevreden bent! 

    Je hebt er waarschijnlijk hard voor gewerkt en ontzettend ernaar uitgekeken dat je borsten eindelijk naar jouw wens zouden zijn! Dan valt het erg tegen als dat niet zo blijkt te zijn. 

    Toch kan ik het niet laten om te zeggen dat ik jouw borsten mooi vind, en de grootte lijkt (maar dat is misschien ook smaak) bij jouw figuur te passen. 

    Ze zijn inderdaad niet symmetrisch en ik snap wat je bedoelt qua borstplooi. Maar bij wie zijn ze wel symmetrisch? 

    Ik hoop dat je het gesprek aan durft te gaan bij de pc en dat er voor jou een oplossing komt! 

    Ik wens je veel succes met alles, maar vergeet niet dat je in de tussentijd ook best trots mag zijn op deze mooie boezem! Want ze mogen er zeker zijn ?

  9. Op 8-4-2019 om 17:54, Kimmmmmm zei:

    @Missriekjuh

     

    hey!

     

    hoe gaat het nu met je? Heb je veel pijn? Jaa graag ben benieuwd naar jou resultaat!

     

    hoe ging jou operatie dag? Ik kijk er zelf erg naar uit. Het duurt nog zo lang ?

     

    blijf googlen en lees over dr van onselen verschillende dingen maar vooral positieve verhalen gelukkig ?

     

    was dat jou max wat er in kon? 295 cc

     

    groetjes,

     

    Kimm

    Hi! 

    Het gaat goed met mij hoor! Ben nu 8 dagen PO en kan gewoon alle dagelijkse dingetjes als aankleden douchen enzo weer wat makkelijker. Boodschappen online besteld, wat een uitkomst is dat! 

    Aangezien dat tillen nog niet goed is! 

     

    Mijn max was geloof ik 325 ofzo, maar dan wel met een andere prothese, 

    Ik weet het eerlijk gezegd niet precies meer zo! 

    Ik heb nu 295 maar opticon heeft best wat projectie dus mn boobs staan best trots vooruit zegmaar! Haha. 

    Als ik eerlijk ben vind ik ze nunog aan de grote kant, maar ik heb gelezen dat het snel went dus dan komt dat denk ik wel goed! 

    En de pijn vond ik overigens reuze meevallen, alleen de eerste dag na de operatie pijnstillers daarna zonder en dat ging oke. Wat ik het lastigste vond was dat ik zo weinig kon doen zelf. Heb de eerste dagen ook gewoon in mn ochtendjas gelopen omdat dat het enige was wat ik aankreeg, daaronder lekker niks! ?

     

    En van onselen heb ik eigenlijk kort gezien op de operatiedag. Hij tekende wat op mn borsten en toen mocht ik mee, vrij snel daarna narcose en toen ik bij kwam is hij even snel komen kijken en toen zei hij dat ik mocht gaan. 

    Het was kort maar krachtig zegmaar. Ik had wel het idee dat het een beetje lopende band werk was want er stonden die dag 9 dames gepland! 

    Maar hij heeft zeker mooi werk geleverd! Dus ik ben wel positief over onselen. 

     

    Succes met wachten, als je eenmaal een datum hebt duurt het plots zo lang! 

     

    Xx

    Riek

  10. Op 23-3-2019 om 17:38, Kimmmmmm zei:

    Hi ik ben Kim!

    21 jaar 1.66 en 56 kg.

     

    Misschien een beetje vroeg maar ik krijg eindelijk 13 mei mijn BV!

    Na jaren nadenken neem ik toch de stap om een BV te laten doen.

    Ik kan niet wachten ben al aan het aftellen. :43:

     

    Ik krijg 280cc anatomische polytech microthane opticon en dan dual plane.

    Dit was echter ook de max wat erin kon.

    Heb nu 70A en zou daar twee cupmaten op vooruit gaan volgens van Onselen.

    Had zelf 315cc gewild omdat ik deze ook heb gepast.

    Maar de consulente zei dat het hetzelfde zou worden als wat ik heb gepast. 

    Door dat ze met de anatomische protheses wat kunnen doen aan de lengte of breedte.

    Ik hoop het maar! :35:

     

    Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en resultaten! :lol:

     

     

     

     

    Hi kim! 

    Ik zat zo even mee te lezen en wat spannend! Ik ben zelf 160 en weeg 55 kg. Ik heb maandag 295 opticon dp polytech gehad bij dr v Onselen en ben tot nu toe erg blij! Ook al veranderen ze nog wel veel. Ik zal binnenkort wat fotos plaatsen als je dat leuk vind, want jij krijgt bijna dezelfde borsten als ik haha. 

    En als je vragen hebt stel ze gerust

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.