Ga naar inhoud

Sippy

Leden
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sippy

  1. Net gesprek gehad en word ik ook niet vrolijk van !

    Ontstekingsvocht betekend dat ze er ook uit moeten maar dan willen ze dat ik geen nieuwe gelijk laat plaatsen moet dan aantal maanden zonder en dan opnieuw borstvergroting doen en dat kost me meer geld dan gelijk nieuwe dus de keus aan mij of kiezen toch voor schoon spoelen en gelijk nieuwe of niet gelijk nieuwe en dus met wao inkomen met 3 Kids sparen een aantal jaren voor nieuwe operatie als ik kies voor de eerste keus dan kan het zijn dat ik een infectie kan krijgen en dan moeten ze er ook weer uit ! Wel raar hij vermoed lekkage daarom ontstekingsvocht en ik heb al eerder wissel gehad door lekkage en toen werd nooit gesproken over eerst niets terug plaatsen dus vind dit allemaal heel dubbel weet gewoon niet wat ik moet doen 

  2. 10 uur geleden, Soofjetunie zei:

    Hoe is het afgelopen? 

     

    Verder wil ik zeggen dat ik dit allemaal heel erg vind voor jullie allemaal. 

    Ik zou niet weten wat ik anders zou doen dan jullie. Ik zelf heb nog nooit gehoord over alcl , en heb het dan net ook opgezocht.  Wat een drama. Maar ik duim voor jullie dat dit niet het geval is. Succes met deze strijd.

    Bedankt!! 

  3. 12 uur geleden, Jaydee zei:

    Hoi @Sippy,

     

    Hoe is het afgelopen donderdag gegaan? Ben je wat wijzer geworden? Hopelijk viel het allemaal mee en heb je goed bericht gekregen. Laat je het ons ff weten als je daaraan toe bent?

     

    Veel liefs, Jaydee

    Hoi jaydee 

     

    Ja moet toch echt eerst alcl uitsluiten dus ben vrijdag meteen voor punctie gegaan dus nu afwachten op de uitslag dan volgende stappen! Lief dat je eraaan gedacht had!

    • Like 1
  4. Goedenavond meiden ! Ik ben dan wel diegene die het langst ermee rondloopt en wel serieus ben genomen maar ergens ook weer niet ! Ik hoop dat jullie wat gerust kunnen zijn als ik want wat ik weet is dat als we alcl hebben dan kan dat worden weg gehaald! Het is ook niet voor niks dat het bedrijf wat natrelle maakt gestopt is en de siliconen terug haalt misschien als we onze koppies bijelkaar steken kunnen we hier wat mee?? Want wij zitten wel met problemen alledrie met natrelle en nog niwt heel lang geleden laten plaatsen ! Ik wil persoonlijk niet verminkt door het leven door geen prothese terug te wille. ! Wil wel grAag net als elke vrouw de siliconen met het minst risico! Ik sta open voor sugesties !! En ik zal jullie op de hoogte houden volgende week donderdag weer meer nieuws hoop ik!! 

    • Like 2
  5. 8 minuten geleden, best_boobie zei:

    Ik heb je even een eigen topic gegeven. Heb je daarin ook getagd.. Ik citeer dit bericht ook even in je eigen topic, aangezien je hier meer info geeft, maar misschien is het handig om in je eigen topic (dit dus, waar ik nu in reageer) even goed aan te geven wat je tot nu toe weet en wat er al gedaan is :)
    Geef daar ook even aan wat je precies verder wilt weten, want ik lees hier dat het vocht gepuncteert is? En dat het op kweek gezet wordt? OF wil hij dit doen op het moment dat je geopereerd wordt?

    xx BB

    Hoi 

     

    Er is alleen een echo gemaakt een mri zal geen meer waarde geven omdat hij er zoiezo uit moet! Op de echo was geen scheur te zien maar vocht! Dus angst voor bia alcl dus als hij gaat opereren daarna gaat het vocht en wwefsel NAAR DE patoloog maar om mij nu zonder borsten te laten verder gaan wil hij gaan voor motiva maar ik moet dat zelf betalen alleen voor de motiva siliconen 2400 euro mijn verzekering gaat zoals hij verwacht de operatie schoonmaken etc.. Vergoeden maar is 2400 euro alleen voor de siliconene alleen te erg veel ik zie namelijk vrouwen die borstvergrotingen of wissels betalen 2400 euro totaal incl operatie incl schoonmaken etc.. Incl prothese

  6. Hoi meiden 

     

    Ik ook heb natrelle en na 4 jaar zit er vocht rondom de prothese via echo ! 

    Mijn pc zegt zoiezo vocht en weefsel op kweek ivm bia alcl maar zegt nieuwe siliconen wel weer terug erin dam van het merk motiva en ik moet de nieuwe siliconen zelf betalen 2400 euro ! Ik vind dat veel voor alleen de siliconen ! Vwrzekering betaald waarachijnlijk de narcose schoonmaken en verwijderen kan iemand mij helpen want fabrikant natrelle mag niet meer vwrkopen dus ik heb pech!

  7. Hallo meiden

     

    Ik ben niet nieuw hier maar heel lang weggeweest! 

    Inmiddels 4 jaar terug een wissel moeten doen ivm beide zijde lek en toen van eurosiliconwn naar natrelle gegaan nu 4 jaar later werd mijn rechter borst hard en is er een echo gemaakt die liet zien dat er vocht rondom de prothese zit ! Ivm bia alcl toch wel beetje bang maar arts zegt dat ik zoiezo de prothese eruit moeten en dan gaan voor de motiva maar twijfel ook ! Schijnt dat als je grotere borsten wilt dan motiva niet echt geschikt is ivm gaan hangen! Ik wil naar de 650 cc terwijl ik nu natrelle 560 cc heb ! Kunnen jullie meedenken wie oh wie kan me helpen ! Als de prothese eruit is word weefsel en vocht naar patholoog gestuurd! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.