Ga naar inhoud

Nikkyy

Leden
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Nikkyy

  1. 1 uur geleden, Adnil zei:

    @Nikkyy bedankt voor je reactie.  Ik heb meteen nog even in je topic gekeken. Dat ziet er al mooi uit zeg! Ik ben blij dat ik nog een keer met de chirurg kan bespreken welke implantaten ik het best kan nemen. Het is natuurlijk wel belangrijk om de goede keus te maken. Het is niet alsof je na de operatie kan zeggen.  Oh die is toch niet dat ik wel wissel ze maar even voor anderen.

    Precies, zelf bekijken wat je wilt bereiken. En de chirurg zal daar ongetwijfeld de beste methode voor weten. Al ga je nog 3x op gesprek? maar als jij een ronding van boven mooi vind, zal ik zeker voor rond gaan. Tenzij de chirurg dat afraad. ben zelf ook nog een x terug gegaan, voor een tweede gesprek. En blij toe. Want had twijfels over cc's (pc adviseerde 375. En zelf zat ik met 450) tweede gesprek leidde tot uiteindelijk 425) En je doet het (als het goed is) niet voor de lol, dus moet gelijk goed. En ik (als niet-arts) moest de arts dus aanspreken, dat ik niet van plan was zijn advies te volgen ? vond ik wel even spannend. Maar ik wist precies wat ik wilde en naar mijn idee kon dat makkelijk, en de pc was het met me eens, deed niet moeilijk, integendeel. En gaf me een maatje meer. Precies goed. 

    Ik blij Dat ik terug gegaan ben! want het zat me echt dwars. 

    de vastheid van de gel bepaalt ook mee. De een ligt als een gekookt ei in je hand, en de ander (ronde) veranderd in een druppel als je m bij het randje pakt.. 

    Probeer het uit. De chirurg kan je er veel meer over vertellen?

    En vertrouw op je gevoel. 

     

     

     

  2. Hi ??

    Ik las zo je inhoud eens door, en wat fijn dat je dit doet voor jezelf. 

    Ik heb het zelf expres niemand verteld behalve mijn 2 beste vriendinnen, moeder en mijn liefste tante wist het als eerst. Dit omdat ik zelf wilde wennen aan het idee, en totaal geen interesse had in de mening van een ander. 

    Mijn dochter van 6 heb ik ook niets gezegd. Ik ben afgelopen zaterdag geopereerd, en mijn dochtertje verteld dat ik pijn had in mijn armen, en dat de dokter mijn borsten weer even wat mooier had gemaakt.. Ze is heel lief en zorgzaam voor me, en vraagt verder nergens naar. Ze antwoorde heel nuchter; ooh ok. Ik help je wel hoor mama. ?

    Ik heb op mijn profiel een foto van vóór de operatie staan. Een hele lege borst na de borstvoedingen. En ben vervolgens door gabrietz geholpen van diana gabriels. Ik heb 425cc mentor 1 high profile, dual plane. En ben ontzettend tevreden. Nog veel mooier dan ik had kunnen wensen? en pas 4 dagen po. 

    Mentor 1 heeft een zachte gel en voelt heel natuurlijk aan en beland niet als een harde bal op je borst. Moet wel kunnen uiteraard ivm kans op rimpel vorming.. Maar na 2 x borstvoeding ruimte zat?

    Ik denk als ik je verhaal zo lees, dat een ronde prothese prima bij je past, en je krijgt er indd een mooie ronding van. De dual plane methode zorgt ervoor dat de holte boven de borst vult. Ik vind  het resultaat bij mij er zeer natuurlijk uitzien. Ik heb foto's van de dagen erna ook op in mn topic geplaatst. Misschien je er wat aan bij het maken van je keuze. En ieder lichaam is anders uiteraard. Maar ben met mijn research ver gekomen en kwam hier op uit. En super blij mee. 

    Heel veel succes en ben erg benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden bij je. 

    ?

    • Upvote 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.