Ga naar inhoud

joke07

Leden
  • Aantal items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door joke07

  1. Hallo momto2boys,

     

    Als je naar joke07 gaat, kan je zien dat ik vandaag 02/05 ook een topic geplaatst heb in verband met de kosten, bij wie heb jij je mutualiteit en hospitalisatieverzekering,  het is inderdaad duur. Heb daarstraks naar de mutualiteit gebeld en heb nu een afspraak voor maandag, is heb over de 3000€ uit eigen zak betaald en volgens het ziekenhuis heeft de mutualiteit een rekening gekregen van over de 2400€, ik had ook een attest van de medisch adviseur met zijn akkoord, nu blijkt dat ik het voor mijn hospi. verzek. zelf nog eens zou moeten indienen, maar dat stond nergens vermeld, ben eens benieuwd, kijk maar eens naar de laatste topic die ik na een mailtje van Pixie1 heb beantwoord.

    groetjes, joke. Ik heb een BVK gehad op 11-02-2019

    • Like 1
  2. Hallo Pixie,

     

    Als ik je topic lees, voel jij je al heel wat beter, binnenkort is het mijn beurt, denk dat ik vandaag nog eens wat ramen ga lappen, dan is dat ook weer gedaan, verder begin ik te denken aan wat ik allemaal ga meenemen, moet zeker nog oordopjes hebben, wat voor merk van verband heb jij gekocht en hoe groot zijn die verbanden, ik heb momenteel alleen windels in huis, en kleine steriele kompressen maar die zijn amper 5 x 5, wil toch een voorraad hebben en welk ontsmettingsmiddel, de verpleegster komt wel maar je moet wel zelf zorgen voor materiaal.

    Heb jij nog veel pijn gehad sinds je thuis bent, ik kan me dat echt niet voorstellen, misschien ga ik nog eens naar de bib achter war leesboeken, je kan toch de ganse dag geen tv kijken, en iets naaien zou dat lukken? Ik vraag het maar hoor aan een ervaringsdeskundige?, ik wou dat ik al zo ver stond als jij, maar dat kan natuurlijk niet, dat zal nog even wachten worden, knuffel Jo

    • Like 2
  3. Hoi,

     

    Even komen piepen, hoe je het stelt, heb je nog veel pijn en kan je wat slapen, zie dat je het vrij goed stelt dat is prima, dat zal wel een tijd duren eer we weer de oude zijn, welke maat heb je nu, was dat een C, ik hoop dat ik ook zover geraak, maar jij bent waarschijnlijk heel wat jonger dan ik, dan genees je ook makkelijker. Ik vroeg me af als je de eerste dag thuis komt kan je dan in een zetel zitten of is dat moeilijk, heb geen zin om de ganse dag in de slaapkamer te liggen, maar daar kan ik wel mijn achterstuk elektrisch bedienen, maar daar lig je dan ook alleen, soms zijn er zoveel vragen die op me afkomen. Soms heb ik veel zenuwen je denkt er voortdurend aan en het komt alsmaar dichterbij, en dan zijn er uren dat ik er niet aan denk, maar het blijft wel spannend.

    Dat ik ook niet zo fijn dat de poetshulp ziek is, als er stof ligt gewoon er over kijken dat is het enige wat je mag doen, en misschien nog beter dat ze er niet is, zo krijg je ook haar microben niet, want het zal wel pijnlijk zijn als je moet niezen, ik probeer zoveel mogelijk op mezelf te blijven, ga niet naar bijeenkomsten, had deze week al een dag of 3 koude rillingen en dacht daar heb je het, wil niet ziek naar het OK, maar nu is het over, ik wens je verder een rustige dag en denk niet teveel aan wat nu niet kan, groetjes, 

    • Like 2
  4. Hallo Pixie,

    Hoe gaat het nu met jou, heb je nog veel pijn, ik hoop voor jou dat het meevalt en dat je vlug herstelt.

    Hoelang heeft jou operatie geduurd, men spreekt van 2u à 2,5 en dan de recovery, ik ben natuurlijk benieuwd omdat het voor mij ook dichterbij komt.

    Ik had gehoord van mijn PC dat hij sprak van naaien, want ik zou 2 keer moeten teruggaan om draadjes uit te doen, 

    misschien is dat veiliger dan plakken, bij jou is het met lijm hé, kan dat niet loskomen?

    Ik ga je laten, wens je een fijne avond en een rustige nacht, tot ziens.

    • Like 1
  5. Hallo,

     

    Jij bent bijna aan de beurt, ik volg je want ik kom aan de beurt op 11-2, graag had ik van jou vernomen als je je wat beter voelt, hoe jij het ervaren hebt de dag na de operatie, ik wens je in elk geval veel succes met de BVK en hopelijk ga je vlug herstellen. Ik heb ook wel zenuwen, maar dan denk ik zet het aan de kant, gewoon doorgaan, er zijn er ons al zoveel voorgegaan. lieve groetjes, jo

    • Like 2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.