Ga naar inhoud

lunalina

Leden
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lunalina

  1. Hi @Kimmeke82,

     

    Ik snap je super goed! Ik krijg pas in februari een borstvergroting, maar ik ben nu ook al aan het nadenken tegen wie ik het wel/niet ga vertellen. Mijn ouders weten het en dat vond ik erg lastig om te vertellen. Je bent toch bang wat ze gaan zeggen. Omdat ik het maar niet op kon brengen om een goed moment uit te kiezen om het te zeggen, heb ik mijn moeder een bericht getypt via de telefoon. Ik legde haar ook uit dat ik er in het echt ook over wil praten, maar dat ik het moeilijk vind om erover te beginnen. Ik kreeg meteen een super lief berichtje terug en snel daarna kwam ze op de koffie om erover te kletsen. Alle spanning was dus voor niets! Vriendinnen en een paar vrouwelijke collega's weten het ook en ik merk dat de meeste vrouwen het allemaal goed begrijpen of zelfs ook erover nagedacht hebben. 

     

    Ik twijfel nog wel over mijn werk.  Heb jij dat wel gedaan? Uiteraard wil ik het wel aan mijn baas vertellen, omdat ik daar niet over wil liegen tegen hem. Maar de rest van mijn collega's zijn vooral veel mannen, dus ik vind dat nog best wel een dingetje. Met vrouwen heb je toch meer dat je er wat beter over kan kletsen.. Maar goed, ik denk dat open erover zijn het belangrijkst is. Ze gaan het toch wel zien ;)  En beter dat ze het weten en er vragen over kunnen stellen, dan achter je rug om gaan roddelen of je het nou wel/niet hebt laten doen, toch? 

     

    Heel veel succes met je herstel. Ik hoop dat het allemaal goed gaat!

     

    Liefs x

  2. @Sarabii Dat is fijn om te horen. En ik zie echt zoveel foto's met superveel verschil tussen de eerste week en de derde maand. Dus ik geloof ook echt dat het goedkomt bij je. En net wat je vriend zegt, neem het niet te zwaar. 

     

    Mijn situatie is dat ik afgelopen zondag een consult heb gehad bij dr. Van der Weij, Boerhaave kliniek. En we hebben een datum vastgesteld: 28 februari. Ik kan helaas niet eerder i.v.m. werk. Dus tot die tijd ga ik het hele forum doorlezen en alle informatie zoeken die ik nodig heb, haha. Zit ook niet lang op het forum, dus het klopt dat je niet veel van me voorbij hebt zien komen ;)

  3. @Miss-Mafia Bedankt voor je berichtje!

     

    Ik heb vandaag m'n consult gehad en ben eruit dat ik het bij hem laat doen. Wat een fijne en vriendelijke man, zeg! Ik heb precies zoals jij aangegeven dat ik geen pornoborsten wil, maar grotere natuurlijke borsten. Hij raadde mij 340 cc aan, voor de borstspier. Ik had geen keuze, dit was het grootste dat mooi natuurlijk zou ogen. Toen ik vroeg om een maatje groter, zei hij dat dat echt te nep werd in verhouding met mijn lichaam. Ben heel blij dat hij hier eerlijk in was en dat hij dus echt geluisterd heeft naar mijn wensen.

     

    I.v.m. mijn werk kan ik pas 28 februari geopereerd worden, dus ik moet nog eventjes wachten. Maar dan kan ik er lekker naar toe leven. In januari ga ik nog een keer langs om te passen, omdat er best veel tijd overheengaat voordat het 28 februari is.

     

    Ik heb er echt nu al zin in, haha. Hoe is jouw operatie gegaan? En voelde je je toen ook op je gemak bij de kliniek? Zou ik jouw album mogen zien? 

     

    ??

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.