Ga naar inhoud

Doperwt

Leden
  • Aantal items

    280
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Doperwt

  1. Hoi Titi,

    Wat vervelend voor je! Je bent natuurlijk wel PAS 3 weken PO dus het inkapselen is nog volop bezig. Bij mij begon het met 2 maanden en nu na ruim 3 maanden is het gevoel gelukkig minder. Als ik loop, voel ik het niet meer. Alleen als ik er echt aan zit en duw, niet doen dus...

    Maar gewoon bellen als je het niet vertrouwd, ik ben ook extra op controle geweest en dat geeft toch wat geruststelling!

    Liefs!

  2. Heeey Renate,

    Ik heb net dit hele topic eens goed gelezen en denk dat ik precies weet wat je voelt: idd het geklutste ei.....

    Ik heb er sinds ongeveer 2 weken last van. Ik was me aan het omkleden en toen voelde ik dat rechts een soort van loszat ofzo. Ik denk dat je wel weet wat ik bedoel want hoe jij het beschrijft is het precies zoals ik het voel.

    Ik voel het nu ook erger worden: als ik loop voel ik het "los" zitten en 's nachts draag ik sowieso altijd mijn sportbh. Op de rechterkant liggen is ook minder fijn.

    Ik ben erg beneiuwd wat ze 3 mei tegen je gaan zeggen. ik had namelijk ook gebeld met de kliniek en toen vertelden ze me hetzelfde als wat ze jou verteld hebben. Mijn eindcontrole is pas 20 mei.....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.