Ga naar inhoud

I.Winkelmolen

Leden
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door I.Winkelmolen

  1. 8 uur geleden, Adnil zei:

    Ik ben eerst bij Gabriëls geweest. Dat is in de  buurt en wat goedkoper. Zij is een soort tussenpersoon. Ik vind haar een beetje een haaibaai en een echte verkoopster.  Ze schetste geen realistisch beeld. Ik kwam er niet meer een lekker gevoel vandaan. Ik hoorde ook dat ze daar nog al eens een zooitje maken van de planning. Dat ze schuiven met je datum. Daarna bij Veldhoven geweest.  Op zich best prima.  Zij waren eerder aan de negatieve kant.  Vooral de chirurg. Hij kon het verschil in mijn borsten niet oplossen. Wilde 215 cc doen.  Max 245 en dan zou hij ter plekke kijken of dat paste. Ook wilde hij voor de spier. Ik vond het eingenlijk te klein en ik wilde zelf de regie hebben.  Drs Straten kon wel het verschil zo goed als oplossen. Hij wilde het ook wel groter doen en plaatst Duel plane. We hebben het nog even over voor de spier gehad maar hij twijfelde of ik wel genoeg borstweefsel had een rade dat af. Hij was rustig,  vriendelijk en luisterde naar wat ik wil. Het wordt nu rond, duel plane 350cc in mijn kleinste borst,  300 of 325 in mijn grootste borst.  Wat krijg jij? En hoe oud ben jij als ik vragen mag? 

    Daar zou ik sowieso nooit heen gaan naar praktijk gabriels! Is een zooitje heb ik ook begrepen en veel te commercieel! Fijn dat je ook bij straten een goed gevoel hebt! Ik krijg 375 of 400 cc, word tijdens de operatie gekeken wat het beste is. Ik heb nu B70! Ik ben 23 en wil dit al vanaf mijn 15e ofz haha!

  2. 15 minuten geleden, Adnil zei:

    Wat grappig.  Idd! Dan ben ik waarschijnlijk meteen na jou! Ik ben nu eigenlijk alleen maar heel blij. Beetje hyper misschien dus niet de cht zenuwen.  Of misschien blije zenuwen.  En jij?

    Haha ja dat denk ik ook. Ik ben vooral heel blij dat het dichtbij komt! Want ik had het al in oktober gepland en ben er zo mee bezig, dus gelukkig is het nu nog maar een weekje. Ik ga van het ergste uit qua pijn, zodat het alleen maar kan meevallen!

  3. 1 uur terug, Adnil zei:

    Joehoe. Ik ben vandaag gebeld met mijn tijd.  Ik mag mij volgende week dinsdag om 11.45 melden.  Ik kreeg ook meteen een e-mail met alles erin. De dame van de kliniek was echt heel aardig aan de telefoon.  Ze vertelde ook meteen dat ik haar een week na de operatie zal zien voor de controle.  Ik ben wel erg blij met de tijd.  Ik moet best een eind rijden en nu hoef ik mij niet druk te maken om de spits. Ik kan lekker thuis blijven tot mijn dochters naar school gaan. Smiddags is mijn moeder er voor ze.  Nog 8 dagen! Kan bijna niet meer wachten!

    Dan gaan wij elkaar waarschijnlijk zien, want ik moet om kwart voor 11 melden haha! Spannend! Hoe is het met jou zenuwen? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.