Ga naar inhoud

JennyDeHaan

Leden
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JennyDeHaan

  1. On 7/31/2018 at 2:42 PM, Yvonne1977 said:

    Hey Rex,

     

    Dus dat wat Kim schrijft. Mijn datum staat op 17 september. Inmiddels ben ik er ook open over. Directe omgeving dan. Dus familie, vrienden en collega's, dit omdat ze mij ook een tijdje moeten "missen" op het werk en wel al op vakantie ben geweest.

    Uiteindelijk is het jouw lichaam en je eigen geluk. Ik ben 41 jaar heb een lieve vriend en een dochter, maar doe dit echt voor mezelf en voor niemand anders. Ik denk dat je je nog gaat verbazen hoe positief mensen reageren als je er open over bent. 

    Ga anders gewoon eens vrijblijvend naar een kliniek om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

     

    Groetjes Yvon

    Hoi Yvon, je hebt dit antwoord een tijdje geleden geschreven maar ik wil er toch even reageren. Mooi gezegd dat je het voor jezelf doet! Ik ben 40 jaar met drie lieve dochters en een lieve man. Alles in mijn leven is in balans, niets te klachten. Maar elke keer als ik in de spiegel kijk word ik er toch niet blij van. Ik heb de knop nog niet doorgehakt, maar vandaag van je post heb ik wel meer moed gekregen! Groetjes Jenny

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.