Ga naar inhoud

MeMarley

Leden
  • Aantal items

    155
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MeMarley

  1. 4 minuten geleden zei Ellen125:

    Ergonomix is idd wel meest flexibele/zachte. Heeft Verdonck die gel in dat potje niet laten zien? Die gel beweegt mee als je potje kantelt maar lekt niet. Wel zo’n gummybear consistentie.

    motiva heeft ook een website en diverse instagram accounts. Je kunt eens kijken. Op hun website staat nog informatie en instagram heb je voorbeelden van andere meiden/vrouwen. 

    Ja klopt. Hij heeft wel een potje laten zien maar is dit ook echt van de ergonomix? De progressive heeft geloof ik weer een andere gel. 

    Voor dat soort vragen wil ik dus op tweede consult. Gewoon om even precies te weten waar ik aan toe ben. Dat geeft me rust (maar verder ben ik geen control freak hoor :36:)

  2. 1 minuut geleden zei Ellen125:

    @MeMarley

    mij ben heel tevreden over Motiva. Heel zacht en natuurlijk :) kwa maat zou ik voor de grootste gaan. Dat verschil is minimaal. Vergelijk maar eens in milliliters ;) 

    hmm de appel/peer heb ik nog niet gehoord Haha. Je hent in principe rond en anatomisch. Anatomisch is vaster van vorm. Verdonck werkt eigenlijk alleen met rond. Wanneer je een rond implantaat kantelt valt het ook als een druppel (anatomisch) maar is natuurlijker wanneer je gaat liggen. Maar net wat je voorkeur is en die van de arts. Beide kan heel mooi zijn.

    ik zal je toevoegen. Heb wel een andere maat (275cc).

     

    en ja zat idd vanaf het begin al tege met litteken dat niet dicht wilde.  

    xx

    Ja en Motiva heeft dan weer drie soorten gel geloof ik en dan is de ergonomix degene die het meest natuurlijk valt. Klopt dit @best_boobie? Jij bent toch de pro van het forum geloof ik toch??

  3. 1 minuut geleden zei Ellen125:

    Geen 1 arts heeft hier iets van gezegd en heb er 3 gezien voor mijn operatie. Als ik mijn voor foto’s bekijk vind ik het ook niet zo opvallen. Maar nu na de bv wel. Zou me nie zo druk maken daarvoor. Ben gewoon 1 van de pechvogels waarbij het niet helemaal is zoals gehoopt. Gelukkig wordt wel een oplossing geboden dus hopelijk in november 2 mooie nagenoeg gelijke borsten.

     

    Waar zit je naar te kijken/twijfelen bij Verdonck dat je een 2e keer gaat op consult? Ik wil je wel toevoegen aan mijn album maar zou fijn zijn als ik iets meet weet. Ik ga niet zomaar meer iedereen toevoegen ;) 

     

    xx

    Snap ik helemaal! Ik zal me even voorstellen. Ik ben 31 jaar en moeder van 2 kindjes. Na de zwangerschappen is het volume weg en ben ik van een volle D cup naar een slappe C cup gegaan. Voor het zicht is het minder maar mis vooral het volume. Mijn rechterborst ‘hangt’   Iets meer maar dit is minimaal. Ik heb er in ieder geval geen borstlift voor nodig (aldus de arts). 

    Ik twijfel vooral over de maat. Ik heb 325 en 350 gepast. Ik wil voor de Motiva gaan. Ik wil zeker niet te groot maar lees ook veel terug dat veel dames achteraf spijt hebben en graag een maat groter hadden gekozen. Ik denk de ergonomix full maar wil dit ook nog even met dr. Verdonk bespreken. Hij had het alleen over de appel, appel/peer en de peer. Ik wil even weten welke nu precies welke is als je snapt wat ik bedoel. Ik vind de ergonomix wel hele mooie resultaten geven. Zo! Dit is een heel verhaal geworden!

    je bent inderdaad een pechvogel van vanaf het begin zat alles tegen bij je he? Echt heel vervelend!! 

     

    Groetjes, MeMarley

  4. @Ellen125 hoi! Gisterenavond de hele avond besteed om dit verslag te lezen en ik moet eerlijk zeggen dat ik hier echt van schrik. Ik ga volgende week op tweede consult bij Verdonck. Ik begrijp uit jouw verslag dat er in het begin ook een verschil in de plooi was waar ze bij de consulten niks over gezegd hebben? Heb je tips of vragen die ik zeker moet stellen? En zou ik misschien in je album mogen kijken? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.