Ga naar inhoud

madiison

Leden
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door madiison

  1. Hoihoi,

     

    Ik vroeg me al af of er ook een apart forum bestaat voor vragen/dingetjes over fillers, botox, enz. Aangezien het hier mainly over borsten gaat en de filler sectie een stuk stiller is!

     

    Maar hier alsnog mijn verhaaltje; ik ga volgende week voor het eerst lip fillers laten zetten! Ik ga voor maar 1 ml, russian method, omdat ik wel al wat lippen heb van mezelf zei de dokter dat het met maar 1ml opvulling heel mooi zal worden. Dit zijn trouwens mijn lippen nu, 1 zonder en 1 met lippenstift/potlood:

     

     

     

    de pijltjes had ik getekend om te laten zien waar ik het vooral wat voller wil hebben. 

     

    Dit is overigens niet mijn eerste cosmetische ingreep, ook heb ik fillers in mijn traangootjes, fillers in mijn jukbeenderen (Radiesse), botox fronsrimpel en botox gummysmile.

     

    Ik heb dit allemaal bij Faceland laten doen en ben zeer tevreden over alles. 

     

     Ik irriteer me best wel aan mensen die zeggen “Je moet dat niet doen, je bent mooi zoals je bent!” Ja bedankt, maar ik doe het niet omdat ik mezelf anders lelijk vind of heel onzeker ben. Ik ben heel perfectionistisch en hou van uiterlijke verzorging. Ook zal ik nooit voor het hele extreme gaan. Als mensen het niet weten zien ze ook niet wat ik allemaal al heb laten doen.

     

    duss; heb jij ervaring met russian method? Heb je vragen voor mij over Radiesse, Restylane (wat ik afraad..), botox ect?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.