Ga naar inhoud

Pure02

Leden
  • Aantal items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pure02

  1. 8 uur geleden, Pipo1 zei:

     

    Ja inderdaad! Ik ben wel super blij met mijn resultaat! Ben ze wel al wat gewoon geworden maar als ik dan denk aan mijn voorsituatie is dit perfect! Ze lijken nu zonder bh op de grootte die ik altijd probeerde te maken met een dikke pushup bh! 

     

    Ik heb ook van niets last! Enkel bij het douchen deed mijn linker borst even lastig alsof ik gekke bewegingen heb gedaan. 

     

    Maar mijn tepels.. amai die doen veel zeer! Die zijn overgevoelig! Als je erop zou blazen zouden ze al zeer doen.. Is dat bij jou ook zo?

    Helemaal hetzelfde bij mij! Moet mezelf er regelmatig aan herinneren dat ik geopereerd ben en toch moet opletten met wat ik doe.

    Ja die tepels...Jesus! In de fik en nog veel meer :D

  2. 17 minuten geleden, Pipo1 zei:

     

    Nee op zich niet, je hebt volume onderaan, maar ook bovenaan! Dr. Verdonck had van de pasmodellen een soort push up gemaakt als voorbeeld door er ergens aan te duwen. Het is wat meer verspreid zeg maar. 

     

    Ik heb geen album maar als je wil kan ik mijn foto's in een privébericht sturen

     

    Hey Pipo,

     

    Wij hebben exact hetzelfde als ik het goed lees. 255 motiva progressive plus dual plane. Woensdag 3 weken po. Ik heb ook nog veel bolling bovenaan, valt vooral in profiel op.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.