Ga naar inhoud

Kippie31

Silver Member
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Kippie31

  1. Op 15-6-2019 om 19:40, daphnedaphne zei:

    Oh jeetje zeg, dat klinkt heftig! Dat lijkt me erg schrikken opeens zo'n heftige bloeduitstorting. Goed dat je zo snel weer terecht kon en hopelijk trekt het zelf weg... Opnieuw onder het mes is absoluut geen pretje, dus ik duim voor je. Hou me op de hoogte hoe het gaat. Snap dat je er wel erg van geschrokken bent... Sterkte Kippie en hopelijk knap je snel op!

    Hier boven kun je mijn verslag lezen :)

    Hé wat fijn dat het nu iets beter gaat! Ik vond de eerste nacht ook vreselijk! Voelde me zoooo slecht! Maar gelukkig gaat dit voorbij. Heb vannacht (10 dagen po) eindelijk weer wat beter geslapen, wel 6 uur achter elkaar. Heerlijk! Ik ben snel gestopt met de naproxen, daar werd ik echt heel slecht van! Toen ik daarmee gestopt was knapte ik gelijk op. Nu ben ik afgelopen donderdag ook gestopt met paracetamol, werd iedere nacht zo’n 4x wakker met mega koppijn. Dit kon volgens de pc ook van de paracetamol komen. En de hoofdpijn gaat nu ook steeds beter. 

    De mega blauw/zwarte bloeduitstorting zit er nog steeds wel maar heb het idee dat Mn linkerborst niet meer zo gezwollen is.

     

    maar meid wees blij dat je alles achter de rug hebt! Het ergste is nu geweest en nog even doorbijten. 

    • Like 1
  2. 12 uur geleden, daphnedaphne zei:

    Dankjewel! ? hoe gaat het nu met jou? Morgen een week PO

    Het gaat redelijk...

    De pijn was en is steeds erg goed te doen. Maar heb sinds zondag een mega bloeduitstorting en opgezette borst. Gelukkig geen koorts. Dinsdag extra controle gehad en ter preventie antibiotica gekregen. Gisteren heeft Wijbenga zelf gekeken.  Nu eerst aankijken of de onderhuidse bloeding minder wordt en waarschijnlijk zal het open gaan om het vocht en bloed af te voeren. Hij

    wil het liefst niets openmaken of opereren en eerst afwachten. Dat wil ik eigenlijk ook en schrok er wel even van! Nu dus afwachten.....

     

    ben heel benieuwd hoe het met je gaat!!

    • Like 1
  3. Nou daar ben ik weer!

    en het gaat best goed met me!

    operatie is erg goed verlopen. Ze waren er zo lief. Ik zal even een verslag doen:

    ik moest er om 9:30 uur zijn. Afscheid genomen van Mn man en toen me omgekleed en in bed gaan liggen. Ik werd aan het infuus gelegd, prikken ging bij de tweede keer goed. Om 10:30 werd ik opgehaald door de anesthesist. Aan hem nog aangegeven dat ik zo’n nare ervaring had gehad. Hij stelde me gerust. In de OK was dr. Wijbenga. Hij tekende Mn borsten af en zei dat ik 350cc kreeg. Prima!

    ik mocht gaan liggen en kreeg al snel een raar tintelend gevoel ik Mn arm. Ik kreeg zuurstof toegediend en mocht aan iets moois denken.

    om 12:10 uur werd ik wakker, tenminste toen zag ik de tijd. En ik kon Mn ogen openhouden!! Blij!

    meteen kijken natuurlijk, maar zat zo stevig ingepakt dat ik er niks van zag. Na een beschuit en kopje thee mocht mijn man me ophalen. In de stoel werd ik licht in Mn hoofd en moest meteen achterover. Dit gebeurde 2x. Manlief moest maar wachten want voelde me echt slecht. Had een hele lage bloeddruk. Na een kop bouillon ging het beter. Toen lekker naar huis!

    in huis heerlijk in bed! En me goed laten verwennen. Voelde me vrijdagavond nog een paar keer echt slecht dat ik plat moest liggen. Geen pijn ofzo maar licht in Mn hoofd. Die nacht ieder uur wel wakker, maar gewoon plat gelegen want had al last van Mn rug.was wel blij dat de nacht voorbij was! Gisteren ging al beter. Heerlijk gedoucht en ze eens even bekeken! Wauw! Ik vind ze nu al mooi! Ze zijn nog wel flink opgezet, vooral links. Maar ik heb weer volume!

    na het douchen was ik kapot. Heerlijk weer naar Mn bed. Heb ook flink last van Mn flanken, die zijn zoooo gevoelig! Geen idee wat dat is. En mega spierpijn bij Mn hals. Raar hè?

    vannacht echt goed geslapen, ongeveer 3x wakker. Ben vandaag Mn linker borst wel gaan koelen want die zwelt meer op. Verder voel ik me verrassend goed! Wel moe en kortademig maar heb het idee dat dat meer van de naproxen komt!

    kortom, het is me meegevallen maar ben zoooo blij dat het achter de rug is!!

    • Like 1
  4. 1 uur geleden, daphnedaphne zei:

    Ooooh nog een nachtje slapen. Wat spannend! Ik snap echt heel goed wat je bedoelt. Over de pijn kunnen we ons nu nog niks voorstellen, maar dat zal wel even doorbijten worden. Ik ben dus juist heel bang voor de narcose en hoe ik daar op reageer. Net als wat jij zegt dat je drie jaar geleden zo rot uit de narcose bent gekomen. Misselijkheid lijkt me echt verschrikkelijk en niks binnen kunnen houden. Ik ben op het moment nog helemaal niet gespannen. Binnen de komende 8 dagen heb ik een scriptie ingeleverd, heb ik mijn laatste tentamen gemaakt, twee opdrachten ingeleverd, ben ik afgestudeerd (als het goed is) en heb ik nieuwe borsten. Echt te bizar... Geen tijd om gespannen te zijn dus. Hopelijk word ik pas een dag van tevoren zenuwachtig haha.

    Maar voor jou is het gewoon morgen al zo ver. Heeeel gek! Ik wil je super veel succes wensen en een fijn herstel! Hopelijk hoor ik snel van je hoe het met je gaat. Ik zal voor je duimen.

    Veel liefs

    Dank je!! Ben nu nog vrij relaxed. Moet er om 9:30 uur zijn. Ik hoop dat ik vannacht lekker kan slapen. Komt vast goed!

    zodra ik weer een beetje online kan zal ik je berichten. Succes met afstuderen!

     

    • Like 2
  5. 6 uur geleden, daphnedaphne zei:

    @Kippie31 nog twee daagjes voor jou! Zooo spannend, hoe gaat het met je?

    Jaaaaaa!! Het gaat goed! Ik vind het wel steeds spannender worden nu en krijg ook wel de kriebels. Nu begint ineens de angst te komen voor de pijn. Totaal nog niet over nagedacht, maar nu dus wel. En ben 3 jaar geleden geopereerd en werd toen heel naar wakker vd narcose. Daar zie ik ook tegenop. Denk dat het de eerste dagen echt even afzien is? En jij??? Vind je het ook spannend?

    • Like 1
  6. Op 14-5-2019 om 17:33, Syzm zei:

    Hoi mijn naam is syzm,

     

    ik heb 22 mei aanstaande mijn bv bij het boerhaave in amsterdam. Ik ben vooral opzoek naar meiden die ook een bv hebben ondergaan met mentor cohesive 1 350 cc rond dual plane. Ik begin nu steeds zenuwachtiger te worden, omdat ik mega benieuwd ben hoe het daadwerkelijk eruit komt te zien straks. Als er meiden zijn die een soortgelijk BV hebben gehad en hun foto’s met mij zouden willen delen zou dat top zijn! 

     

    Groetjes

    syzm

    Hé dit krijg ik ook! Ben ook heel benieuwd!!

  7. Op 15-5-2019 om 16:19, daphnedaphne zei:

    Oeh spannend! Hoe was het? ??

    Hoi hoi!

    Ik heb er ook een goed gevoel over! Hij was erg aardig en begripvol. Hij nam alle tijd en ga nu voor de 325 cc mentor rond dual plane. Dr Smulders had het eerst over voor de spier, maar hij vond het net kunnen. En voor de langere termijn was dit mooier. Ik heb ‘lege’ borsten na 2 zwangerschappen en daarom lijkt hem, en mij ook, rond mooier. Ik word 7 juni geopereerd dus nog maar 3 weken!! Zo spannend en begin nu wel de kriebels te krijgen. Hoop dat het herstel goed gaat, want vertel het aan niemand en hoop dat ze het ook niet door krijgen. Iemand hier ervaring mee? 

    • Like 1
  8. Op 6-5-2019 om 22:23, daphnedaphne zei:

    Zooo, wat laat ben je gebeld zeg. Niet netjes vind ik en snap je dilemma heel erg goed. Als ik jou was zou ik die datum er gewoon lekker in zetten en 14 mei op consult gaan. Heb je er geen lekker gevoel bij, annuleer de operatie alsnog. Dat ga ik ook doen. Zelf heb ik 17 mei het consult dus misschien kunnen we daarna eens samen bespreken wat onze eerste indruk van hem is. Welke chirurg je ook kiest, er zit altijd een risico aan verbonden

    Ik hou je op de hoogte! Heb zo mijn consult. Ben benieuwd...

    • Like 1
  9. Op 1-5-2019 om 08:21, daphnedaphne zei:

    Ohnee, dat meen je niet! Dat zou wel echt enorme fout zijn als ze het vergeten zijn om je te bellen. Ik weet het ook niet hoor, maar misschien mag ze tegen die tijd korte dagen maken en heb jij geluk dat ze jouw operatie wel mag uitvoeren?

     

    Ik zou voor de zekerheid toch even bellen naar het ziekenhuis of de kliniek (weet niet waar je geopereerd wordt). Dan weet je het tenminste zeker...

     

    Hoop dat alles goed gaat! Hou me op de hoogte ??

    Nou ben net gebeld. Ze gaf inderdaad aan dat dr. Smulders me 6 juni niet kan opereren. Wel kan ik 7 juni bij dr. Wijbenga terecht. Ik zou dan 14 mei bij hem op consult komen. Weet niet goed wat ik moet doen. Kan ook maar weinig over hem vinden....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.