Ga naar inhoud

Sintje

Leden
  • Aantal items

    76
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sintje

  1. Ja dat zou je wel denken ja, maar zo'n martelband is er niet voor niets... Ik heb ook dual plane 375cc en ook anatomisch, ik hoef geen band om, alleen maar een goede sport bh... Ik vind het ook raar dat ze je niet eerder laten komen, vind ik geen service eigenlijk! Ik hoop echt voor je dat er niks aan de hand is, maar al je klachten lijken op een gedraaide prothese! Maar jij weet wat je voelt!

    Je zou ook nog evt je verhaal kunnen voorleggen aan een andere kliniek, die staan er los van, en hebben nijs te winnen of verliezen.. Telefoontje plegen is al genoeg! Sterkte en succes!

  2. Wat voor een prothese heb je, en is ie onder of boven de spier geplaatst?

    Mijn pc vertelde dat sommige artsen de pocket te groot maken waardoor je ook daarna zo'n martelband moet dragen... Wat het risico op draaien v prothesen kleiner maakt. Als de arts de pocket net zo klein als de prothese maakt, dan zit ie automatisch gelijk gefixeerd, het is puur maatwerk geworden!

    Als je lichaam doordat het "gat" te groot is niet optijd geneesd, dan kan de prothese dus gaan draaien, en sls je dus een anathomische vorm hebt, dan kan dat het platte aan de onderkant verklaren! Hij is misschien gedraaid! Ik zou zeker aktie ondernemen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.