Ga naar inhoud

SandraHu

Leden
  • Aantal items

    242
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door SandraHu

  1. 3 uur geleden zei Desert-Rose:

     

    Graag gedaan meis, het klopt dat je het met name voelt als je enigszins kracht zet. Met alles wat je doet gebruik je toch de borstspier, en je voelt dan vaak dat de spier over de prothese heen glijdt,ook dit gevoel hoort erbij. Echt goed dat je die rust houd en geen bewegingen maakt die niet mogen, ook bijv bukken valt onder de verboden bewegingen.

     

    Ik snap ook dat je in het begin bang bent als je rare dingen voelt. Het is toch allemaal iets nieuws en je wilt je herstel zo goed mogelijk laten verlopen.

     

    Een hele enkele keer gebeurt het wel eens dat de protheses niet goed inkapselen,dit is dan meestal te wijten aan een te grote pocket, maar daar zou ik me echt geen zorgen om maken.

     

    Voor nu lekker rustig herstellen en lekker genieten van je nw boobs.

     

    x

    Komt goed. Ik doe i.i.g hard mij best. Ik slaap nog veel, sport natuurlijk niet meer en houd mij aan de voorschriften. Het is gewoon dondersirritant dat ik nu zo'n onzekere mup ben geworden. Alsof je je eerste kind krijgt:45:. Thank god is dit forum er!

     

    Liefs!

  2. 1 minuut geleden zei Desert-Rose:

     

     

    Hoi hoi,

     

    Je bent nog maar zo kort po, dat gevoel kan er ook echt bij horen, aangezien het 6 weken duurt voordat de protheses volledig zijn ingekapseld, dus in het begin zitten ze wel in de pocket die gemaakt is tijdens de operatie, maar liggen daar eigenlijk als het ware een beetje los, zodra ze zijn ingekapseld, komt pas de stevigheid zeg maar. daarom is het tijdens die weken ook zo belangrijk dat je je aan de regels houd, zodat het inkapselen in alle rust kan gebeuren.

    Top. Dankjewel! Je hebt me met je uitleg  helemaal gerustgesteld. Rust houd ik goed, daarom snapte ik het niet. Ik voel het met name als ik mijn jas aandoe of mijn broek aantrek. Ik doe nu op hele rare manieren mijn kleding aan (sowieso met dino handjes) en ben best tijd ermee bezig, maar ik begrijp nu dat het implantaat nog echt los zit. Pfieuw. Niet mijn schuld dus. Daar ben je toch bang voor. Dankje!

     

  3. Ik heb ze dus 16 dagen en kan je nog niet helpen. Wel heb ik hier en daar een paar dames gelezen die hydrogel al jaren hebben, maar die zijn schaars. Volgens mij omdat als alles goed gaat, mensen weer van het forum afgaan en siliconen meer gezet worden. Ik heb voor hydrogel gekozen, omdat ik een auto immuunziekte heb en het risico op het ASIA syndroom zoveel mogelijk wilde verkleinen. 

  4. 4 uur geleden zei Anissa:

    Om eerlijk te zijn heeft ze mij nergens op gewezen. Ze was nogal kortaf en ik wilde graag door haar geopereerd worden. Dit vanwege de positieve verhalen op het internet en omdat dr. Visser alleen monobloc plaatst.  Maar ongeacht het medium profile of high profile is, qua vormgeving zou dat toch niks mogen uitmaken? 

    Ik denk dat het wel wat uitmaakt. Ik heb je borsten niet gezien, dus kan het niet beoordelen, maar ik weet wel dat monobloc hydrogel -ondanks de gezondheidsvoordelen- qua opheffing asymmetrie/aangeboren afwijkingen cosmetisch niet altijd de meest mooie keuze is vanuit esthetisch oogpunt (al is dat ook weer een kwestie van smaak). Misschien kan je best_boobie vragen. Die heeft veel verstand ervan. 

  5. 5 minuten geleden zei Anissa:

    Hoi SandraHu,

     

    Qua projectie denk ik wel..maar ik heb volgens het kaartje high profile. 

    Trouwens, 14 dagen verband? Ik kreeg direct een compressiebh...

    High profile hydrogel staat gelijk aan een low of medium profile van siliconen. Ik weet niet of je daarop bent gewezen? Ik door mijn pc wel, maar heb toch hydrogel vanwege gezondheidssredenen gekozen. Ik heb ook high profile. Het drukverband verschilt per pc. Ik heb compressieverband i.p.v een compressiebh, maar kan dan dus niks zien. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.